Editörler : E.Kayı Han
04 Eylül 2024 22:22

Amir Şikayeti

Amiri şikayet ediyorum, mahkeme katibiyim, dilekçemin başlığı ne olacak? Komisyonu mu aracı kılıyorum, Başsavcılığı mı? Şikayet ve müracaat yönetmeliği yürürlükte mi, oradaki şikayet örnek dilekçesi biraz garip değil mi?

04 Eylül 2024 22:29

sorun ne? mobbing mi yapıyor?

İsmi Lazım Deil
Şube Müdürü
05 Eylül 2024 09:07

Mahkemene hitaben de yazabilirsin, komisyona hitabende yazabilirsin. Bakanlığa da şikayet edilebilirsin ama bakanlık ilgilenmez. Komisyonda ilgilenmez. Yine de amirin yediği nanelerden haberleri olmuş olur, kayda girmiş olur.

katip1988
Şef
06 Eylül 2024 15:52

konu nedir bildirmemişsin ama kalemde olan ve herkesi ilgilendiren bir konu ise kalem olarak tutanak tutup şikayet yapmak daha mantıklı bireysel ise bakanlık muhabere ile birebir konuş hakim sikayeti yapacağım sizi aradım kilmam gerekir mi doğrudan yapabilir miyim diye. doğrudan yapacaksan da iadeli taahhütlü gönder ki en azindan ne zaman teslim alindi evrak kayda ne zaman girdi gibi elinde belge olsun. sendikanın birini mobbing hatti vardı onu da araştırıp bilgi alabilirsin.umarım olaylar çok büyümeden cozulur

Reamonn42
Memur
06 Eylül 2024 17:16

Bence komisyon başkanından bir randevu iste, durumu ona anlat sorun bireyselse kalem değişikliği talep et

Berkay121
Aday Memur
07 Eylül 2024 12:00

Amirinin

Berkay121
Aday Memur
07 Eylül 2024 12:02

Amirinizi sikayet etmek pek mantıklı değil. Çünkü hakkınızda amirler açısından iyi izlenim dogmayacaktir meslek hayatınızda. Hakim olsun Müdür olsun. Bence en mantıklısı yer değişimi yapmanız.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi