Editörler : swat3410
04 Eylül 2024 23:04

Kimliğimi kaybettim

Yarin emeklilik icin ilisik kesicem ama kimligi kaybettim. Ilisik keserler mi?

Kürşad060606
Aday Memur
04 Eylül 2024 23:36

Karakola git ifade ver kayıp eşya diye görevdeyken kovalamaca sonucu düşürmüştün herhalde dayı:) emekli olacan çok çok 3 günlük aylık kesimi cezası alırsın

yunusantep27
Aday Memur
06 Eylül 2024 15:40

Soruşturma açılır. Soruşturma bitene kadar ilişiğin kesilmez diye biliyorum

06 Eylül 2024 17:44

Ahahaha. Ne tesadüf. Nasıl kaybettin dayı, anlat da biz de kaybederiz belki emekli olurken. Kimlik bende kalsın hesabı ;)

06 Eylül 2024 17:47

Hatıran yeter, hatıran yeter.. :)

iyilikiyidir01
Daire Başkanı
06 Eylül 2024 18:59

trol dayı :))30 yıl sen nerde gecirdin mesleği polis kantini polis evi yada bir kulübeden hiç çıkmadın heralde:)))))

secret.lifee
Daire Başkanı
06 Eylül 2024 23:38

Cebinden çalmışlardır :P İfade ver karakola. Yenisi basılır gelir. Ver dilekçeni emekli ol. ceza alırsan emekli olsanda tebliğ edilir. Güle güle kullan emekli oluncada kaybettiğin kimliiği Gerçi çok işe yaramıyor :P

krmyldrm
Aday Memur
07 Eylül 2024 00:38

bende Bozcaada tatilde kaybettim polis merkezine gidip alışveriş yaptığım yer kalabalık tı cüzdanımı ve içinde bulunan kimliğim çalındığını düşünüyorum şeklinde ifade verdim yenisi verildi istanbula döndüğümde cezada verilmedi
07 Eylül 2024 08:24

dayı hatıra için vermek istemiyor canlar

hayatzor88
Aday Memur
07 Eylül 2024 08:37

Dayı yeme bizi hadi güle güle

Kürşad060606
Aday Memur
07 Eylül 2024 08:43

Yazık ki 35 sene teşkilatın ekmeğini yatarak yiyenlere..

EL CHAPO
Genel Müdür
08 Eylül 2024 00:03

dayii dayiii diyen ergen tayfasi... sizde dayi olacaksiniz ilerde de... usluba bak ....

dayi lafi sokakta egitimsiz yada sokak jargonu bilen cahil cuhayla kesimin kendisinden yasca buyuklere hitap seklidir . senle ayni teskilatta gorev yapan meslektasina hitap sekline bak .

bu 2016 dan sonra onune gelenleri aldilar . ciddiyet sifir .

fetullahci kavaslar varken siz degil asil siralamaya mulakata bile alinmazdiniz . mesleki buyuklerinize saygili olun .

zaten cogunuz istifaliksiniz . 5 sene olmadan topuk....

dayi diye hitap ettigin meslek buyuklerin canla basla calisanlar ...2004 ten sonrasi trassssssssssssssssssssssss

08 Eylül 2024 00:08

Dayı saygımız var kızmana gerek yok.Meslek büyüğümüzsün ama abarttın sende 2004 sonrası dediğin 20 yıllık adamlar..Sen bize niye eksi veriyon onu de bakim hele

senpaituyum
Aday Memur
08 Eylül 2024 08:09

Genelde abilik değil dayılık yaptığı için meslek büyüklerimiz kusura bakma dayıya dayı denir abi ye abi . konuyu açan abimize saygısızlık degil bence bu
EL CHAPO, 4 hafta önce

dayii dayiii diyen ergen tayfasi... sizde dayi olacaksiniz ilerde de... usluba bak ....

dayi lafi sokakta egitimsiz yada sokak jargonu bilen cahil cuhayla kesimin kendisinden yasca buyuklere hitap seklidir . senle ayni teskilatta gorev yapan meslektasina hitap sekline bak .

bu 2016 dan sonra onune gelenleri aldilar . ciddiyet sifir .

fetullahci kavaslar varken siz degil asil siralamaya mulakata bile alinmazdiniz . mesleki buyuklerinize saygili olun .

zaten cogunuz istifaliksiniz . 5 sene olmadan topuk....

dayi diye hitap ettigin meslek buyuklerin canla basla calisanlar ...2004 ten sonrasi trassssssssssssssssssssssss

tsubasa17
Memur
08 Eylül 2024 08:41

Ne alakası var yaa o zaman emekli olmak istemeyenler yaş hadlerinin dolmasına yakın kıl tüy şeylerden bilerek soruşturma geçirsin emekliliği uzasın olur mu öyle şey
yunusantep27, 4 hafta önce

hamlea26
Daire Başkanı
08 Eylül 2024 15:17

Yok İdam ederler.

Emekliliği dolanı kimse engelleyemez Meslekten değil Memurluktan çıkarma cezası olsa Emekliliğini engelleyemez.

Kaldı ki Kimlik kaybetme alt tarafı.

yunusantep27, 4 hafta önce

Dolunay3344
Aday Memur
08 Eylül 2024 16:22

Ilisigim kesildi sadece emekli kimliginin cikmasi gecikir dediler

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi