Editörler : E.Kayı Han
05 Eylül 2024 00:30

Süt izninde sütanne tutmak

Süt iznine çıkan memur bu süreçte sütanne tutup izinini suistimal ederse bir yaptırımı var mıdır?

Gzem17
Aday Memur
05 Eylül 2024 02:59

Süt izni haktır ister gider AVM'de gezer ister bebeğini emzirir ister süt anne emzirir isterse mama verir kimseyi ilgilendirmez

BEYZAYİLMAZ23
Aday Memur
06 Eylül 2024 09:20

Bu soruyu soracak zekada insan nasıl atandı acaba

wax meber
Memur
06 Eylül 2024 16:08

Evet hak ama adı üstünde süt izni. Yani bir mazeret var ve bunu suistimal etmemek gerekir diye düşünüyorum.

Gzem17, 2 hafta önce

Süt izni haktır ister gider AVM'de gezer ister bebeğini emzirir ister süt anne emzirir isterse mama verir kimseyi ilgilendirmez

Dgncnns
Memur
06 Eylül 2024 23:24

onunda kolayı var personel işlerine bir dilekçe yazacaksınız süt iznini kullanmak istemediginize dair bu şekilde suistimal etmemiş olursunuz
wax meber, 2 hafta önce

Evet hak ama adı üstünde süt izni. Yani bir mazeret var ve bunu suistimal etmemek gerekir diye düşünüyorum.

historival
Aday Memur
07 Eylül 2024 19:11

kendiyle bebeği arasındaki mevzu. ister gezmeye gider ister bebeğine gider

wax meber
Memur
07 Eylül 2024 19:13

Babaların bebeğiyle gezme hakkı yok mu peki?

historival, 1 hafta önce
kendiyle bebeği arasındaki mevzu. ister gezmeye gider ister bebeğine gider

historival
Aday Memur
08 Eylül 2024 11:40

yazdığım yorumla nasıl bir alakası var bunun? kanun yeni doğum yapan kadına bebeğine süt vermesi için izin veriyor. çeşitli sebeplerden emzirmiyor da olabilir kadın ama süt hakkı var. bunu istediği gibi değerlendirir demek istedim. bana sorarsanız süt izni falan değil en az iki yıl ücretli izni olması gerek doğuran kadınların. baba bakacaksa da babaların tabi ki. iki yıl ebeveyniyle valit geçirmesi gerek.
wax meber, 1 hafta önce

Babaların bebeğiyle gezme hakkı yok mu peki?

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi