Editörler : Pangaea
05 Eylül 2024 01:02

TMO Genel Müd. (Memur ve Ambar Memuru)

TMO Genel Müd. Memur ve Ambar Memuru olarak atanan kişilerin özlük hakları, çalışma şekilleri, maaş, memurluk derecesi, çalışma saatleri, çalışma bölgeleri, çalışma düzenleri hakkında detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler...

accountant_17
Aday Memur
05 Eylül 2024 20:08

Yok mu çalışan bilgi verebilecek arkadaşlar ?
07 Eylül 2024 17:21

Tmo her işi herkese yaptırmaya çalışan bir kurum, uzak durmaya çalışın.

07 Eylül 2024 17:23

Ne geçici görevi biter, ne yığınları biter, ne kamyoncusu biter, yazın yıllık izin almak yasak..... Bavulunuz kapının orda hep durur geçici görev için.

07 Eylül 2024 17:30

Hop fındık alımı var karadenize hop mısır alımı var adanaya. Hop pirinç var edirne havsaya. Hop satış yapılacak geç yığınların başına. Bura böyle bir yer. Çok çaresizseniz yazılabilir. Başka türlü Tmo'nun yanından geçmeyin size tavsiyem.

07 Eylül 2024 17:32

Kurumda Kpss ile gelenlerin içinde memnun olan yok gibi bir şey. Hepsi yeniden KPSS 'ye hazırlanıyorlar. Onlarca böyle adam var. Yakmayın kendinizi.

entman
Aday Memur
08 Eylül 2024 09:32

zaten sevmiyordum. bunları okuduktan sonra asla yazmam :)
elk muhendis, 4 hafta önce

Kurumda Kpss ile gelenlerin içinde memnun olan yok gibi bir şey. Hepsi yeniden KPSS 'ye hazırlanıyorlar. Onlarca böyle adam var. Yakmayın kendinizi.

denizcelikk
Aday Memur
08 Eylül 2024 20:06

tigem hakkında bilginiz var mı? o da tmo gibi midir acaba

elk muhendis, 4 hafta önce

Ne geçici görevi biter, ne yığınları biter, ne kamyoncusu biter, yazın yıllık izin almak yasak..... Bavulunuz kapının orda hep durur geçici görev için.

08 Eylül 2024 21:21

tigemde rotasyon var Türkiye'deki tigeme bağlı çiftlikleri geziyorsunuz. Geçici görev olayı olmaz diye düşünüyorum 3 sene 5 sene aynı yerde görev yaparsınız.

denizcelikk, 4 hafta önce

tigem hakkında bilginiz var mı? o da tmo gibi midir acaba

08 Eylül 2024 21:31

Tmo Ankara Güvercinlikte oryantasyon eğitimi yapmıştı bundan 8 sene önce, orda Tigem'den Tmo'ya gelmiş bir adam vardı, adam "Tigem'de traktörle arazide geziyordum en azından bir işimi biliyordum, burda her işi bana yaptırmaya çalışıyorlar" demişti. Bozuk atıyordu yani.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi