Kullanıcı Uyar
Şikayet Bildirimi
Önemli Uyarı :
Bu servisi gereksiz kullananların şikayet etme hakkı geri alınacaktır.
Bu servisi gereksiz kullananların şikayet etme hakkı geri alınacaktır.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Şikayet Nedeninizi
Güvenlik kodu
Editörler :
Pangaea

Çok Yazılan Konular
Okullarda kermes adı altında bağışa zorlanması2025-2026 Takvim 2. Ara Tatil Tarihinin SaçmalığıOkullarda idarecilerinizden memnun musunuz ? Adil bir yönetim sizce var mı ?2025-26 Eğitim Öğretim yılı 2. ara tatil tarihi ile ilgili karar doğru mu?ÖMK da Yeni Kılavuz Bekleyişi (Başöğretmenlik/Uzman Öğretmenlik)4+4=8 yılı dolanlar sadece kendi proje okulunda mı, bütün proje okullarında mı çalışamaz?Devlette kadrolu veya sözleşmeli bir öğretmen özel ders verebilir mi?Kurban bayramı tatili uzar mı?İl içi atamadan sonra eş durumu yapılabilir mi?Yurt dışı Görevi Bitimi İl İçi Tayin Hakkı
Sözlük
Son Haberler
Cevdet Yılmaz: Bu Keşif Dışa Bağımlılığımızı Azaltacak'Tek Bir Afetzede Kardeşimizi Açıkta Bırakmayacağız'Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı 29 gemi 19 Mayıs'ta ziyarete açılacakDoğru Hosting Seçimi Nasıl Olmalıdır?Türklerin Schengen Vizesi Başvurularındaki Ret Oranı Düştü: En Çok Yunanistan Tercih Edildi
Editörün Seçimi
Mayıs ayı enflasyon tahminleri ?2025 Mayıs maaşlarımızı yazalımSağlık Bakanlığı işçisinin 52 bin TL alacak olmasıAylık Bağlanma Oranı (ABO) Değişiklik TeklifiYüzde kaç zam alırız2025 nisan enflasyon tahminleri2025 Yılı Memurların Tükeniş Senesi Olacak.Sözün bittiği yerdeyizZam Hesabı2025 Polsan temettü