Editörler : "eskiyara"Pangaea
05 Eylül 2024 07:48

İl Emri

Değerli hocalarım il emri ile atamalar devam ediyor mu? Çünkü birçok okula yeni öğretmen gelecek denildi toplantıda bu yüzden merak ettim

majesteleri7
Daire Başkanı
05 Eylül 2024 08:02

burası Türkiye her an her şey olabilir

05 Eylül 2024 08:04

Ben de şaşırdım ama cuma gününe kadar yeni öğretmenler gelebilirmiş

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
05 Eylül 2024 14:36

Torpilliler il içinde istedikleri okula geçecek.Çocuklarından çeksin tüm torpil yaptıranlar.

05 Eylül 2024 14:40

İsyanınızda haklısınız ama çocukların ne suçu var, onlar masum

Memleketinogretmeni, 2 hafta önce

Torpilliler il içinde istedikleri okula geçecek.Çocuklarından çeksin tüm torpil yaptıranlar.

majesteleri7
Daire Başkanı
05 Eylül 2024 15:06

Bizim çoluk çocuk ne olacak hocam sap gibi ortada kaldılar.neyi neye göre planlayacağız evde huzurumuz kalmadı kaç gündür uyku yok.

Kitap Dünyası, 2 hafta önce

05 Eylül 2024 15:10

Sonuna kadar haklısınız buna kimse bir şey diyemez. Sadece masumlara beddua etmeyelim sizin çocuğunuz da kıymetli ve onların gözyaşı ve ahı tutar zaten

majesteleri7, 2 hafta önce

Bizim çoluk çocuk ne olacak hocam sap gibi ortada kaldılar.neyi neye göre planlayacağız evde huzurumuz kalmadı kaç gündür uyku yok.

matemkogr
Daire Başkanı
05 Eylül 2024 18:51

Bize de gelse ya.. 30 saat derse giriyoruz

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
05 Eylül 2024 19:59

Ben çocuğumu ne sıkıntılar içinde büyüttüm.Yeri geldi 3 yaşında tek başına bırakıp derse gittim.Komsuya arada bakar mısın diye rica ettim.Yollarda ömür tükettim.Cocuguma ayıracağım maddi manevi gücüm kalmıyordu.Başkalarının çocuğu benimkinden üstün mü torpil yaptırıp benim gitmeye hakkım olan okula gittiler.

Kitap Dünyası, 2 hafta önce

majesteleri7
Daire Başkanı
05 Eylül 2024 20:23

Eden ettiğini bulsun hocam inşallah.siz yazınca yaşadıklarım aklıma geldi.milletin ailesi aile,çocuğu çocuk bizimki ağaç kovuğundan çıktı sanki.haram olsun

Memleketinogretmeni, 2 hafta önce

Ben çocuğumu ne sıkıntılar içinde büyüttüm.Yeri geldi 3 yaşında tek başına bırakıp derse gittim.Komsuya arada bakar mısın diye rica ettim.Yollarda ömür tükettim.Cocuguma ayıracağım maddi manevi gücüm kalmıyordu.Başkalarının çocuğu benimkinden üstün mü torpil yaptırıp benim gitmeye hakkım olan okula gittiler.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi