Editörler : "eskiyara"Pangaea
05 Eylül 2024 13:08

Sınıflar arası nakil butonu ne zaman açılacak?

Idarecim beni norm fazlası yaptı ama buton kilitli olduğu için sınıf birleştiremiyor.Norm atamasına katılamıyorum.

Sevdim-Seni
Genel Müdür
05 Eylül 2024 14:25

Milli Eğitimden hiç bir zaman doğru dürüst bir iş beklemeyin. Bu konudaki beklentilerinizi en aza indirin.

Norm ataması işine gelince; bunun için sınıfları birleştirmek yetmez. Ekim ayında mevcutlar ve sınıflarla ilgili MEBBİS Norm Ekranında bilgi girişi yapılıyor. Bu girilen bilgiler Ankaradan onaylanıyor ve sisteme giriliyor.

Yani yaklaşık olarak Kasım ayına kadar resmi olarak norm fazlası olamazsınız ve bu amaçla atama isteyemezsiniz.

Adem IŞIKK
Aday Memur
05 Eylül 2024 15:36

Mayıs il içi atamalarında okullar o dönemki ihtiyaca göre mi norm girecek yoksa seneye öğretmen duru

Hüma Gül
Aday Memur
05 Eylül 2024 17:07

Baṣvurum yapıldı ve oluru aldık hocam ancak idarecim sınıf birleṣtirme yapmadığı için norm atamasına katılamıyorum.

Sevdim-Seni
Genel Müdür
05 Eylül 2024 17:49

Norm girişleri sadece Kasım ayında yapılıyor ve o anki duruma göre yapılıyor Milli eğitim geleceğe dönük bir plan yapmaz.

Adem IŞIKK, 2 hafta önce

Mayıs il içi atamalarında okullar o dönemki ihtiyaca göre mi norm girecek yoksa seneye öğretmen duru

Sevdim-Seni
Genel Müdür
05 Eylül 2024 17:51

Siz ilçe Milli eğitim'e sınıf kapatma başvurusu yapmışsınızdır muhtemelen. Norm kadro çizelgesi onaylandığında sınıf az olmuş çok olmuş ders varmış yokmuş bakılmaz, atamalar norm kadro çizelgesine göre yapılır

Hüma Gül, 2 hafta önce

Baṣvurum yapıldı ve oluru aldık hocam ancak idarecim sınıf birleṣtirme yapmadığı için norm atamasına katılamıyorum.

Hüma Gül
Aday Memur
05 Eylül 2024 19:09

Sınıf birleṣtirme yapılamıyor bu nedenle norm fazlası gözükmüyorum

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi