Editörler : crops35

Çorbacı7
Aday Memur
10 Eylül 2024 19:20

İşci kardeş eğer bu foruma yazıyorsan yanlış yerdesin demektir. Burası 399 sayılı KHK ya göre çalisanların yazdığı forum. Sizinki bu formun hemen üzerinde bulunan Kadrolu İşciler ve Taşeron firma personeli isimli formdur. Hem işçilere bir şey olmayacaksa ne sağa sola yazıp duruyorsun işine bak çalışmama devam et.

kurumumuseviyorum
Aday Memur
10 Eylül 2024 19:32

aa hakaret dava açacammm
Odunbey1212, 4 hafta önce

Benzetme dedin ya çoban mısın sürü önünde giden mi derse biri ne dicen ahahhahaha

kitkanun
Şube Müdürü
13 Eylül 2024 12:48

Özelleştirme İdaresi bugün EÜAŞ ile ilgili bir özelleştirme duyurusu yapmış

kamueemmüh
Aday Memur
13 Eylül 2024 16:00

ve başladı.

dopetr
Aday Memur
13 Eylül 2024 19:24

çayırhanı özelleştiriyorlar evet. ben meclisin açılmasını bekliyordum ama erken başlandı.

kitkanun, 4 hafta önce

Özelleştirme İdaresi bugün EÜAŞ ile ilgili bir özelleştirme duyurusu yapmış

kurumumuseviyorum
Aday Memur
14 Eylül 2024 17:59

ilginç bir hareketlilik var...
dopetr, 4 hafta önce

çayırhanı özelleştiriyorlar evet. ben meclisin açılmasını bekliyordum ama erken başlandı.

test4
Memur
14 Eylül 2024 19:36

çoruh, fırat, dicle, murat nehri üzerindeki 100 mw üstü hesler özelleşir mi acaba?

kamueemmüh
Aday Memur
16 Eylül 2024 09:28

özelleştirilmeyecek hiçbir şey yoktur. su kullanım anlaşması yaparsın çiftçiye, diğer ülkeye gidecek suları düzenlersin.

test4, 4 hafta önce

çoruh, fırat, dicle, murat nehri üzerindeki 100 mw üstü hesler özelleşir mi acaba?

KOİKOS
Aday Memur
24 Eylül 2024 11:31

UMARIM KOMPLE SATARLAR (DAHA ÖNCE FIRAT VE DİCLE HAVZASINDAKİ HESLERİ ÖZELLEŞTİRME KAPSAMINDA TUTMUŞLARDI)

kamueemmüh, 3 hafta önce

özelleştirilmeyecek hiçbir şey yoktur. su kullanım anlaşması yaparsın çiftçiye, diğer ülkeye gidecek suları düzenlersin.

KOİKOS
Aday Memur
24 Eylül 2024 11:47

DÜZELTME

UMARIM KOMPLE SATARLAR (DAHA ÖNCE FIRAT VE DİCLE HAVZASINDAKİ HESLERİ ÖZELLEŞTİRME KAPSAMININ DIŞINDA TUTMUŞLARDI) HOŞ PLANLANANDAN ÇOK FARKLI BİR YOL İZLENDİ PORTFÖYLER OLUŞTURULMUŞTU , UYGULANMADI. SÖYLENENE DEĞİL EN SON YAPILANA BAKMAK LAZIM.

kamueemmüh, 3 hafta önce

01 Ekim 2024 08:40

Ne zaman yapılandırılacağı ile ilgili bi gelişme var mı?

kamueemmüh
Aday Memur
01 Ekim 2024 12:10

herkese hayırlı forumlar

Çorbacı7
Aday Memur
01 Ekim 2024 12:50

KİT yönetişim reformuyla ilgili kanun taslağı bu ay içinde meclisin gündemine gelecekmiş. Devamında reform diyebileceğimiz başka adımlar gelir mi muamma.
işşşlllletme, 1 hafta önce

Ne zaman yapılandırılacağı ile ilgili bi gelişme var mı?

TR Türkistan
Genel Müdür
02 Ekim 2024 08:56

Çayırhan zaten özeldeydi, süre bitti EÜAŞ'a devredildi. Şimdide tekrardan özelleştirme ihalesine çıkıyor. Bunun herhangi bir süreçle, yapısal değişikle ilgisi yok. Zaten EÜAŞ'ın elindeki santrallerin özelleştirilmesi olağan bir süreç. Adı geçen kurumların yapılarında bir değişiklik olmasından bahsedilmiş ama henüz bir plan program bir çerçeveden bahsedilmemiş. Gerçekleşeceği kesin olmayan büyük belirsizlik içeren bir durum var. Burada yazılanlar sadece tahmine dayalı yorumlar.

kamueemmüh
Aday Memur
02 Ekim 2024 09:36

Doğru söylüyor, biz de bekliyoruz. ortada hiçbir şey yok henüz.

TR Türkistan, 1 hafta önce

Çayırhan zaten özeldeydi, süre bitti EÜAŞ'a devredildi. Şimdide tekrardan özelleştirme ihalesine çıkıyor. Bunun herhangi bir süreçle, yapısal değişikle ilgisi yok. Zaten EÜAŞ'ın elindeki santrallerin özelleştirilmesi olağan bir süreç. Adı geçen kurumların yapılarında bir değişiklik olmasından bahsedilmiş ama henüz bir plan program bir çerçeveden bahsedilmemiş. Gerçekleşeceği kesin olmayan büyük belirsizlik içeren bir durum var. Burada yazılanlar sadece tahmine dayalı yorumlar.

kurumumuseviyorum
Aday Memur
02 Ekim 2024 09:53

haber nerden hocam daha yılbaşından sonra gözüküyor
Çorbacı7, 1 hafta önce
KİT yönetişim reformuyla ilgili kanun taslağı bu ay içinde meclisin gündemine gelecekmiş. Devamında reform diyebileceğimiz başka adımlar gelir mi muamma.

Çorbacı7
Aday Memur
02 Ekim 2024 11:52

anadolu ajansı 29 Eylül tarihli haberinde meclis açılınca hangi kanunlar görüşülecek yazmış.

Çorbacı7
Aday Memur
02 Ekim 2024 11:53

Mecliste yeni yasama yılı 1 Ekim'de başlıyor başlıklı haber

Çorbacı7
Aday Memur
02 Ekim 2024 11:55

20 Haziran 2024 tarihli Hazine ve Maliye bakanlığı duyurusunu da okursak taslağın içeriğinde neler olacağı yazılmış. link veremiyorum o yüzden paylasamadim

Çorbacı7
Aday Memur
02 Ekim 2024 11:58

bakanlık web sayfası - duyurular - haberler
Toplam 49 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi