Editörler : Pangaea
05 Eylül 2024 16:16

Hangi düz memurluğu tercih etmeliyiz?

Alanımdan alım yok. Puanım 90. Benim gibi düz memurluğu tercih etmiş ya da edecek olan arkadaşlar, hangi kurumları tavsiye edersiniz? Bilgisayar işletmenliği, memur, vhki vs. gibi ünvanlardan hangisini tercih etmek daha mantıklı? Aralarındaki farklar, avantajlar - dezavantajlar nelerdir?

05 Eylül 2024 16:20

üstad kyk yurt yönetim iyi diyorlar. hiç çalışmadım gsb'de bilmiyorum ayrıntısını

İnşaatmaliyeci
Aday Memur
05 Eylül 2024 16:47

Hocam sen hangi kurumdasın hep aktifsin sitede maşallah :D

furkan yedek, 2 hafta önce
üstad kyk yurt yönetim iyi diyorlar. hiç çalışmadım gsb'de bilmiyorum ayrıntısını

Nuraynen
Memur
05 Eylül 2024 17:16

Kardeşim ben de hep kolay diye düşünürdüm ama bu mecrada bürkaç kez asla tercih edilmemeli diye okumuştum bunu iyi araştırmak lazım. Halbuki bizim yurtlarda memurlar hep kakara kikiri dolanıyordu acaba beğenmeyen neyini beğenmez ki

mtatay
Aday Memur
05 Eylül 2024 18:49

Aöf okuyor :D Onun görevi sitede her soruya AÖF okuyun cevabı vermek :D
İnşaatmaliyeci, 2 hafta önce

Hocam sen hangi kurumdasın hep aktifsin sitede maşallah :D

Starrynight13
Aday Memur
05 Eylül 2024 20:34

O kadar öğrencinin sorumluluğunu almak bence zor. Ben yurtta çalışmayı istemezdim.

maresca0
Aday Memur
05 Eylül 2024 20:36

memur neden öğrencinin sorumluluğunu alsın kardeşim. anaokulu öğretmeni olmuyorsun, devlet kurumuna memur oluyorsun. ne sorumluluğu?

Starrynight13, 2 hafta önce

O kadar öğrencinin sorumluluğunu almak bence zor. Ben yurtta çalışmayı istemezdim.

Starrynight13
Aday Memur
05 Eylül 2024 20:45

Sorumluluğu yok mu sizce? Mesleğe çok vakıf değilim. Ne iş yapıyor tam olarak.

maresca0, 2 hafta önce

memur neden öğrencinin sorumluluğunu alsın kardeşim. anaokulu öğretmeni olmuyorsun, devlet kurumuna memur oluyorsun. ne sorumluluğu?

pdsude
Kapalı
06 Eylül 2024 13:31

Kavga, yangın, deprem vs olunca onlar bakıyo hep

maresca0, 2 hafta önce

aysehatu
Aday Memur
07 Eylül 2024 03:01

Nasıl başvurucaz ona p3 80. Olur mu
pdsude, 1 hafta önce

crabnet355
Müsteşar
07 Eylül 2024 10:15

Bende bir yurt yönetim memurundan aynı şeyi duydum.Tavsiye etmedi ama başka çaren yoksa yapılır dedi
pdsude, 1 hafta önce

sonbirsarki24
Aday Memur
07 Eylül 2024 13:46

bunu ben de merak ediyorum lisans mezunu olarak nerelere başvurabiliriz alan şartı olmayan?
Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi