Editörler : swat3410
05 Eylül 2024 19:30

C dilimi nedir, nasıl alınır?

Benim iki ayağımda da topuk dikeni var. Silahlı nöbet tuttuğum zaman ayaklarıma ağırlık bindiği için silahı nöbet tutamayacağıma dair rapor da alabilir mişim.Ayrica C dilimi de oluyormuş bu C dilimi ni izah edebilecek kişiler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

05 Eylül 2024 20:02

Emniyet teşkilatı sağlık şartları yönetmeliğini indirin.

Topuk dikeni ile ilgili gittiğiniz doktora götürün, ilgili kısmın maddelerine baksın. Doktor iyi kötü fikir verir size rahatsızlığınızın seviyesinin herhangi bir dilime girip girmeyeceğini.

Ona göre Personel Şube yahut Büronuza Dilim, durum belirtir rapora sevk edilmek istediğinizi belirtir dilekçe ile başvurun. Hakem hastanenin sağlık kuulu raporuna göre C yahut D dilimi verilirse Evrak Sağlık Daireye gider. Sağlık Daire incelemesi neticesinde, rapordaki dilim maddesine göre sonuç size tebliğ edilir.

Drb22
Aday Memur
05 Eylül 2024 20:05

Personel şubene dilim bildirir raporu almak istiyorum diye dilekçe yaz onlar sevk edecek seni. Meslek öncesi bu rahatsızlıkla ilgili bir hastane girişi varsa ihraç olursun haberin olsun ona göre basvur

kaptan34m
Daire Başkanı
05 Eylül 2024 20:08

hemen olmaz, ihraç sadece son 2 yıla bakıyorlar
Drb22, 2 hafta önce

Personel şubene dilim bildirir raporu almak istiyorum diye dilekçe yaz onlar sevk edecek seni. Meslek öncesi bu rahatsızlıkla ilgili bir hastane girişi varsa ihraç olursun haberin olsun ona göre basvur

yaman32
Aday Memur
06 Eylül 2024 11:07

topuk dikeni c dilimine girmiyor, tedavisi olan birşey. şişeyi yere koy, ayağını üzerine koy, oklava gibi bastırarak ileri geri getir, on onbeş gün içinde iyileşiyor. En son giydiğin ayakkabı hangisiyse onu da değiştir. Eğer sesmi çalışıyorsan, resmi ayakkabılarda sorun yok, ama alt kısmı yumuşak ayakkabılar genelde topuk dikeni yapar. geçmiş olsun.

funnx
Aday Memur
06 Eylül 2024 12:08

tüm geçmişe bakıyor sgk psikiyatri 2 yıl diye biliyorum

kaptan34m, 2 hafta önce
hemen olmaz, ihraç sadece son 2 yıla bakıyorlar
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi