Editörler : "eskiyara"Pangaea
06 Eylül 2024 02:44

Diyanetten milli eğitime geçmek istiyorum.

ÖNCELİKLE MERHABA ,4 yıllık işetme mezunuyum. Bulunduğum kurumdan milli eğitim kurumuna öğretmen olarak geçiş yapmak düşüncesindeyim. Şartlar neler, Yaş sınırı var mı ?

Lütfen bilgi verir misiniz ??

AyzıtBörte80
Aday Memur
06 Eylül 2024 06:46

formasyonunuz var mı? KPSS'ye girip mülakattan geçip atanmanız lazım..

bahçesaray
Memur
06 Eylül 2024 09:45

kurumlar arası nakil açılırsa

crabnet355
Müsteşar
06 Eylül 2024 10:45

kurumlar arası nakil yok.Kpss+Alan+Mülakat.. kazanırsınız istifa edip milli eğitim akademisinde eğitim alıp zorunlu hizmet için atanacaksınız..
13 Eylül 2024 10:35

Gerek yok bence, MEB e atanmak hayal olacak zamanla

TalhaEymenn
Aday Memur
13 Eylül 2024 16:51

Yeni atananlarla hicbir fark yok. Hersey sıfırdan oluyor kpss alan mulakat hicbirinden muaf degilsini çünkü kurumlararası geçiş yıllar önce kaldırıldı

Kagiş
Müsteşar
13 Eylül 2024 17:43

İşletme mezunu olarak Meb'te öğretmen olmanız zor değil mi? Hangi okulda hangi derse gireceksiniz acaba? Yeteri kadar muhasebe öğretmeni var zaten! Kaldı ki mesleki eğitim fakültelerinin ilgili bölümleri mezun veriyor!

Siz bence ticarete atılın. Cafe/bistro tarzı bir şeyler yapabilirsiniz! Turizm sektörü de olabilir. Ya da diyanette çalışmaya devam edin.

pdsude
Kapalı
13 Eylül 2024 17:58

Leş eğitim sistemin parçası olmak istemezdim

psikolog6525, 4 hafta önce

el7bi8gü9
Aday Memur
13 Eylül 2024 18:13

eğitim sistemi etkisiz bu etkisizlik evet leş gibi sorunlar çıkarıyor. küçük bir ilçede iyi okullardan birinde çalışıyorum. bugün nöbetçiydim erkeklerle kızlar belli ki sevgililer çok yakınlaşıyor şakalaşıyorlar. yani belirli bir sınır olması gerekiyor. şimdi bir şey desem bir türlü demesem bir türlü.

bazı veli var çocuğum sana emanet diyor

bazı veli var sen benim çocuğuma nasıl karışırsın diyor

burda ne yapayım eğer bir şey demeyeceksem bu ülkenin gençlerini nasıl yönlendireyim.

yok bir şey yapmasam zaten sosyal medyadır yabancı içeriklerdir çocukları zaten kil gibi istediği gibi şekillendiriyor. çocuklar farkında bile değil.

bu konu sadece bir örnek. eğitim anlamında çok çalışan tenefüste bile yerinden kalkmayanlar var. ama zihni açık değil. yani doktor olacağım diyor ama işte bize sadece doktor lazım değil.

biz doktor ve mühendis yetiştirmeye odaklandık. doktorumuz cesetten retina çalar oldu mühendisimizin yaptığı evi yıkılır oldu.

o yüzden bu akıntıya hasasiyetle incelikle kırmadan dökmeden yön verecek çocuklara dünya ahiret dengesini sağlamasını öğretecek Allahtan korkan dünyada güçlü bilgili bireyler yapacak kişilerin öğretmen olmasına ihtiyaç var.

pdsude, 4 hafta önce

Leş eğitim sistemin parçası olmak istemezdim

pdsude
Kapalı
13 Eylül 2024 19:13

Mesela lgsde bi soru iptal olmuş dün, kaç ay sonra hem de. İğrenç bi durum değil mi bu

el7bi8gü9, 4 hafta önce

eğitim sistemi etkisiz bu etkisizlik evet leş gibi sorunlar çıkarıyor. küçük bir ilçede iyi okullardan birinde çalışıyorum. bugün nöbetçiydim erkeklerle kızlar belli ki sevgililer çok yakınlaşıyor şakalaşıyorlar. yani belirli bir sınır olması gerekiyor. şimdi bir şey desem bir türlü demesem bir türlü.

bazı veli var çocuğum sana emanet diyor

bazı veli var sen benim çocuğuma nasıl karışırsın diyor

burda ne yapayım eğer bir şey demeyeceksem bu ülkenin gençlerini nasıl yönlendireyim.

yok bir şey yapmasam zaten sosyal medyadır yabancı içeriklerdir çocukları zaten kil gibi istediği gibi şekillendiriyor. çocuklar farkında bile değil.

bu konu sadece bir örnek. eğitim anlamında çok çalışan tenefüste bile yerinden kalkmayanlar var. ama zihni açık değil. yani doktor olacağım diyor ama işte bize sadece doktor lazım değil.

biz doktor ve mühendis yetiştirmeye odaklandık. doktorumuz cesetten retina çalar oldu mühendisimizin yaptığı evi yıkılır oldu.

o yüzden bu akıntıya hasasiyetle incelikle kırmadan dökmeden yön verecek çocuklara dünya ahiret dengesini sağlamasını öğretecek Allahtan korkan dünyada güçlü bilgili bireyler yapacak kişilerin öğretmen olmasına ihtiyaç var.

majesteleri7
Daire Başkanı
13 Eylül 2024 23:14

Geç de vur kafanı duvarlara durma hemen sen de katıl

UrfalıAbdibey
Aday Memur
16 Eylül 2024 06:20

vazgeçtim zaten

psikolog6525, 4 hafta önce

UrfalıAbdibey
Aday Memur
16 Eylül 2024 06:21

tmm anlaşıldı saol

TalhaEymenn, 4 hafta önce
Yeni atananlarla hicbir fark yok. Hersey sıfırdan oluyor kpss alan mulakat hicbirinden muaf degilsini çünkü kurumlararası geçiş yıllar önce kaldırıldı

UrfalıAbdibey
Aday Memur
16 Eylül 2024 06:28

şunu belirtmeliyim ki amacım para kazanmak, çok daha fazla maaş almak olsa idi diyanette şube müdürü olur aldığım maaşın iki kat fazlasını alırım.Amacım ilim ile meşkul olmak ,gençlere bu ilmi aktarmak ve örnek bir eğitici olmak

LÜTFEN SADECE BANA BU KOU İLE ALAKALI BİLGİ VERİN,FİKİR DEĞİL.

Yani şahsi fikirler ile ile ilgilenmiyorum

VAZGEÇTİM ZATEN

Kagiş, 4 hafta önce

İşletme mezunu olarak Meb'te öğretmen olmanız zor değil mi? Hangi okulda hangi derse gireceksiniz acaba? Yeteri kadar muhasebe öğretmeni var zaten! Kaldı ki mesleki eğitim fakültelerinin ilgili bölümleri mezun veriyor!

Siz bence ticarete atılın. Cafe/bistro tarzı bir şeyler yapabilirsiniz! Turizm sektörü de olabilir. Ya da diyanette çalışmaya devam edin.

UrfalıAbdibey
Aday Memur
16 Eylül 2024 06:30

:)) .

majesteleri7, 4 hafta önce

Geç de vur kafanı duvarlara durma hemen sen de katıl

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
16 Eylül 2024 15:23

Size şart falan yok

UrfalıAbdibey
Aday Memur
16 Eylül 2024 23:17

YORUMUMA 10 EKSİ ATANLAR veya bu sayıyı arttıracak olanlar umurumda değilsiniz.

;))

UrfalıAbdibey
Aday Memur
16 Eylül 2024 23:19

evet katılıyorum size şartsız şurtsuz alsınlar beni

bu arada yorumlarımı okumuyorsunuz vazgeçtim merak ettim ama vazgeçtim

Memleketinogretmeni, 3 hafta önce

Size şart falan yok

hoca7979
Aday Memur
17 Eylül 2024 23:08

Bende pilotum doktor olmak istiyorum oluru var mı ?

lutt
Şube Müdürü
18 Eylül 2024 06:15

para dın de

UrfalıAbdibey, 3 hafta önce

evet katılıyorum size şartsız şurtsuz alsınlar beni

bu arada yorumlarımı okumuyorsunuz vazgeçtim merak ettim ama vazgeçtim

UrfalıAbdibey
Aday Memur
18 Eylül 2024 11:09

sen hiç zengine bakıp paradan soğuyan gördün mü

lutt, 3 hafta önce