Editörler : cihan27E.Kayı Han
06 Eylül 2024 02:46

Diyanetten milli eğitime geçmek istiyorum.

ÖNCELİKLE MERHABA ,4 yıllık işetme mezunuyum. Bulunduğum kurumdan milli eğitim kurumuna öğretmen olarak geçiş yapmak düşüncesindeyim. Şartlar neler, Yaş sınırı var mı ?

Lütfen bilgi verir misiniz ??

hsnd
Başbakan Müsteşarı
06 Eylül 2024 08:40

Öyle bir geçiş şekli yok.

yldzhmt
Şube Müdürü
07 Eylül 2024 20:26

Kpss ve pedagojik formasyon olmadan olmaz.

UrfalıAbdibey
Aday Memur
07 Eylül 2024 23:30

medeni insanın hali başka .Teşekkür ederim medeni şekilde cevab verdiğiniz için.

yldzhmt, 4 hafta önce

Kpss ve pedagojik formasyon olmadan olmaz.

UrfalıAbdibey
Aday Memur
07 Eylül 2024 23:32

herhelde biliyorum öyle geçiş olmadığını ama yolu yok mu diye sordum ama bakın bir arkadaş yolu var yazmış aşağıda.

hsnd, 4 hafta önce

Öyle bir geçiş şekli yok.

orman05
Şube Müdürü
07 Eylül 2024 23:44

geçiş yok demiş arkadaş. Yani kurumlsr arası geçiş gibi birsey yok. önce anlamak lazım yazılanı. pedagojik formasyon alıp atanabilisin. kadroludan kadroluya sözleşmeliden sozlesmeliye geçiş için bekleme süreleri var. öncesinden istifa etmen gerekiyor.

UrfalıAbdibey
Aday Memur
08 Eylül 2024 00:22

yok yani yazılanı anlamamak diye bir şey yok yanlıoş anlamak var benim sorduğum soruya iki kişi farklı cevab veriyorsa biri yanlış biri doğru anlamıştır doğru anlayan da doğru cevab vermiştir.

illaki öğretmen olacağım diye kaidem yok sadece merak ettim no problemmm

orman05, 4 hafta önce
geçiş yok demiş arkadaş. Yani kurumlsr arası geçiş gibi birsey yok. önce anlamak lazım yazılanı. pedagojik formasyon alıp atanabilisin. kadroludan kadroluya sözleşmeliden sozlesmeliye geçiş için bekleme süreleri var. öncesinden istifa etmen gerekiyor.
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi