Editörler : Lanet
06 Eylül 2024 10:51

Ankara TEDAŞ

halihazırda çalışan memurlar kurum hakkında genel bilgi paylaşabilir misiniz yeni atananlar için? kurum imkanları, ulaşım, çalışma saatleri, iş hakkında vsvs

ForzEeem
Aday Memur
07 Eylül 2024 23:33

Mesaj atarsanız sorularınızı cevaplayabilirim.

LindaLimonata
Aday Memur
09 Eylül 2024 10:32

orada mı çalışıyorsunuz
ForzEeem, 9 ay önce

Mesaj atarsanız sorularınızı cevaplayabilirim.

ForzEeem
Aday Memur
09 Eylül 2024 11:17

Evet. Size mesaj atılmıyor. Mesaj atabilirseniz sorularınızı yanıtlayabilirim.

LindaLimonata, 9 ay önce
orada mı çalışıyorsunuz

dopetr
Memur
09 Eylül 2024 16:24

aöf bitirip torpille yönetici olan insanlarla çalışacaksınız. başarılar

LindaLimonata
Aday Memur
10 Eylül 2024 08:45

atamadım ben, sanırım siz atabilirsiniz.
ForzEeem, 9 ay önce

Evet. Size mesaj atılmıyor. Mesaj atabilirseniz sorularınızı yanıtlayabilirim.

Ozz.k
Aday Memur
12 Eylül 2024 10:28

memnun değil misiniz acaba kurum nasıl tercih yaptım ve geldi şu an bi kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum tedaşa da memur olarak atandım rica etsem bahseder misiniz kurumdan

dopetr, 9 ay önce

aöf bitirip torpille yönetici olan insanlarla çalışacaksınız. başarılar

dopetr
Memur
12 Eylül 2024 16:11

hangi kurumda ne şartlarda çalışıyorsunuz bilmiyorum ama parasına güvenip kit kurumlarını tercih etmemelisiniz. en azından tayin hakkınız var görevde yükselme şansınız var. kit kurumlarında sadece kurumiçi oluyor bu durumlar. seçim sizin

Ozz.k, 8 ay önce

memnun değil misiniz acaba kurum nasıl tercih yaptım ve geldi şu an bi kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum tedaşa da memur olarak atandım rica etsem bahseder misiniz kurumdan

LindaLimonata
Aday Memur
13 Eylül 2024 11:18

şu an nerede çalışıyorsunuz? 657 mi
Ozz.k, 8 ay önce

LindaLimonata
Aday Memur
13 Eylül 2024 11:39

kurum dışı görevde yükselme nasıl oluyor
dopetr, 8 ay önce

hangi kurumda ne şartlarda çalışıyorsunuz bilmiyorum ama parasına güvenip kit kurumlarını tercih etmemelisiniz. en azından tayin hakkınız var görevde yükselme şansınız var. kit kurumlarında sadece kurumiçi oluyor bu durumlar. seçim sizin

dopetr
Memur
13 Eylül 2024 15:10

şunu söylemeye çalışıyorum. atıyorum milli eğitim bakanlığında çalışan 800 bin memur var 6 ayda 1 senede bir görevde yükselme sınavı açılıyor. fakat kit kurumunda 5 bin civarı memur var ama kurum kendi içinde görevde yükselme sınavı açıyor. o da şanslıysan 3 5 senede bir.

LindaLimonata, 8 ay önce
kurum dışı görevde yükselme nasıl oluyor

Ozz.k
Aday Memur
19 Eylül 2024 11:19

18 bölge müdürlüklerine tayin hakkımızın olduğu söylendi 18 tane il varmış tayin istiyebilececiğimiz

dopetr, 8 ay önce

LindaLimonata
Aday Memur
19 Eylül 2024 13:37

zaten başlar başlamaz sa görevde yükselme sınavına giremeyiz herhalde 3 sene 5 sene neyse çalışma süresi vardır herhalde. o yüzden çok önemli değil gibi.
dopetr, 8 ay önce

şunu söylemeye çalışıyorum. atıyorum milli eğitim bakanlığında çalışan 800 bin memur var 6 ayda 1 senede bir görevde yükselme sınavı açılıyor. fakat kit kurumunda 5 bin civarı memur var ama kurum kendi içinde görevde yükselme sınavı açıyor. o da şanslıysan 3 5 senede bir.

Agency
Şef
23 Eylül 2024 00:37

Görevde yükselme falan bekleme. Kitler içinde en liyakatsiz kurumdur Tedaş. Çalışanlarının tamamında eziklik ve değersizlik hissi vardır ki üretim olmadığı için çok normal. Keşke başka kit tercih etseydiniz.
LindaLimonata, 8 ay önce
zaten başlar başlamaz sa görevde yükselme sınavına giremeyiz herhalde 3 sene 5 sene neyse çalışma süresi vardır herhalde. o yüzden çok önemli değil gibi.

LindaLimonata
Aday Memur
23 Eylül 2024 08:25

ya? üretim olmadığı için derken?
Agency, 8 ay önce
Görevde yükselme falan bekleme. Kitler içinde en liyakatsiz kurumdur Tedaş. Çalışanlarının tamamında eziklik ve değersizlik hissi vardır ki üretim olmadığı için çok normal. Keşke başka kit tercih etseydiniz.

Agency
Şef
23 Eylül 2024 08:30

Üretim EÜAŞ'ta, iletim TEİAŞ'ta, Dağıtım özelde. Kitlerle ilgili reform çalışmasında kapısına ilk kilit vurulabilecek kitlerden biri Tedaş maalesef. Bir an önce düzgün bir kuruma geçmeye bakın naçizane tavsiyem.
LindaLimonata, 8 ay önce
ya? üretim olmadığı için derken?

LindaLimonata
Aday Memur
23 Eylül 2024 09:19

bir an önce derken nasıl geçeceğiz ki. 2026 KPSS ye hazırlanmak gerek o zaman. 2027 ye kadar da kite tercih veremeyiz zaten. Siz TEDAŞ'ta mıydınız.
Agency, 8 ay önce
Üretim EÜAŞ'ta, iletim TEİAŞ'ta, Dağıtım özelde. Kitlerle ilgili reform çalışmasında kapısına ilk kilit vurulabilecek kitlerden biri Tedaş maalesef. Bir an önce düzgün bir kuruma geçmeye bakın naçizane tavsiyem.

Agency
Şef
23 Eylül 2024 10:07

Enerji bakanlığındaydim, başka kuruma geçtim. Kpss'den kaç aldınız bilmiyorum ama işçi kadrosundan, taşerondan geçenler size şeflik ve müdürlük yapmaya başlayınca beni daha iyi anlayacaksınız.
LindaLimonata, 8 ay önce
bir an önce derken nasıl geçeceğiz ki. 2026 KPSS ye hazırlanmak gerek o zaman. 2027 ye kadar da kite tercih veremeyiz zaten. Siz TEDAŞ'ta mıydınız.

LindaLimonata
Aday Memur
23 Eylül 2024 11:21

işçi kadrosundan/taşerondan geçenlerin olmadığı bir yer var mı o anlamda ki
Agency, 8 ay önce
Enerji bakanlığındaydim, başka kuruma geçtim. Kpss'den kaç aldınız bilmiyorum ama işçi kadrosundan, taşerondan geçenler size şeflik ve müdürlük yapmaya başlayınca beni daha iyi anlayacaksınız.

Agency
Şef
23 Eylül 2024 11:30

Var niye yok. Tedaşın şu anda 1.200 e yakın personeli var. Yüzde 80 i işçi kökenli olup, sonradan 399 a tabi olanlar. Vasıflı olanlar; TEİAŞ ve EÜAŞ a gitti kalanlarda TEDAŞ ta. Kit reformu olunca kapısına ilk kilit vurulacak kurum. Satılacak bir şeyi de yok muhtemelen diğer kitlere bağlanır böyle bir durumda.
LindaLimonata, 8 ay önce
işçi kadrosundan/taşerondan geçenlerin olmadığı bir yer var mı o anlamda ki

LindaLimonata
Aday Memur
23 Eylül 2024 11:56

içim karardı
Agency, 8 ay önce
Var niye yok. Tedaşın şu anda 1.200 e yakın personeli var. Yüzde 80 i işçi kökenli olup, sonradan 399 a tabi olanlar. Vasıflı olanlar; TEİAŞ ve EÜAŞ a gitti kalanlarda TEDAŞ ta. Kit reformu olunca kapısına ilk kilit vurulacak kurum. Satılacak bir şeyi de yok muhtemelen diğer kitlere bağlanır böyle bir durumda.
Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi