Editörler : crops35
06 Eylül 2024 10:51

Ankara TEDAŞ

halihazırda çalışan memurlar kurum hakkında genel bilgi paylaşabilir misiniz yeni atananlar için? kurum imkanları, ulaşım, çalışma saatleri, iş hakkında vsvs

ForzEeem
Aday Memur
07 Eylül 2024 23:33

Mesaj atarsanız sorularınızı cevaplayabilirim.

LindaLimonata
Aday Memur
09 Eylül 2024 10:32

orada mı çalışıyorsunuz
ForzEeem, 1 hafta önce

Mesaj atarsanız sorularınızı cevaplayabilirim.

ForzEeem
Aday Memur
09 Eylül 2024 11:17

Evet. Size mesaj atılmıyor. Mesaj atabilirseniz sorularınızı yanıtlayabilirim.

LindaLimonata, 1 hafta önce
orada mı çalışıyorsunuz

dopetr
Aday Memur
09 Eylül 2024 16:24

aöf bitirip torpille yönetici olan insanlarla çalışacaksınız. başarılar

LindaLimonata
Aday Memur
10 Eylül 2024 08:45

atamadım ben, sanırım siz atabilirsiniz.
ForzEeem, 1 hafta önce

Evet. Size mesaj atılmıyor. Mesaj atabilirseniz sorularınızı yanıtlayabilirim.

Ozz.k
Aday Memur
12 Eylül 2024 10:28

memnun değil misiniz acaba kurum nasıl tercih yaptım ve geldi şu an bi kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum tedaşa da memur olarak atandım rica etsem bahseder misiniz kurumdan

dopetr, 1 hafta önce

aöf bitirip torpille yönetici olan insanlarla çalışacaksınız. başarılar

dopetr
Aday Memur
12 Eylül 2024 16:11

hangi kurumda ne şartlarda çalışıyorsunuz bilmiyorum ama parasına güvenip kit kurumlarını tercih etmemelisiniz. en azından tayin hakkınız var görevde yükselme şansınız var. kit kurumlarında sadece kurumiçi oluyor bu durumlar. seçim sizin

Ozz.k, 5 gün önce

memnun değil misiniz acaba kurum nasıl tercih yaptım ve geldi şu an bi kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum tedaşa da memur olarak atandım rica etsem bahseder misiniz kurumdan

LindaLimonata
Aday Memur
13 Eylül 2024 11:18

şu an nerede çalışıyorsunuz? 657 mi
Ozz.k, 5 gün önce

LindaLimonata
Aday Memur
13 Eylül 2024 11:39

kurum dışı görevde yükselme nasıl oluyor
dopetr, 5 gün önce

hangi kurumda ne şartlarda çalışıyorsunuz bilmiyorum ama parasına güvenip kit kurumlarını tercih etmemelisiniz. en azından tayin hakkınız var görevde yükselme şansınız var. kit kurumlarında sadece kurumiçi oluyor bu durumlar. seçim sizin

dopetr
Aday Memur
13 Eylül 2024 15:10

şunu söylemeye çalışıyorum. atıyorum milli eğitim bakanlığında çalışan 800 bin memur var 6 ayda 1 senede bir görevde yükselme sınavı açılıyor. fakat kit kurumunda 5 bin civarı memur var ama kurum kendi içinde görevde yükselme sınavı açıyor. o da şanslıysan 3 5 senede bir.

LindaLimonata, 4 gün önce
kurum dışı görevde yükselme nasıl oluyor
Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi