nette şöyle bir ibare geçiyor " 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 92. Maddesi ile düzenleme yapılmıştır. İlgili kanun maddesi hükmüne göre, "İki defadan fazla olmamak üzere memurluktan kendi istekleriyle çekilenlerden veya bu Kanun hükümlerine göre çekilmiş sayılanlardan tekrar memurluğa dönmek isteyenler, ayrıldıkları sınıfta boş kadro bulunmak ve bu sınıfın niteliklerini taşımak şartıyla ayrıldıkları tarihte almakta oldukları aylık derecesine eşit bir derecenin aynı kademesine veya 71 nci madde hükümlerine uyulmak suretiyle diğer bir sınıfta eşit derecedeki kadrolara atanabilirler." ....bende buna binüen kande kurumumuza geri dönebileceğimizi düşündüm
nette şöyle bir ibare geçiyor " 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 92. Maddesi ile düzenleme yapılmıştır. İlgili kanun maddesi hükmüne göre, "İki defadan fazla olmamak üzere memurluktan kendi istekleriyle çekilenlerden veya bu Kanun hükümlerine göre çekilmiş sayılanlardan tekrar memurluğa dönmek isteyenler, ayrıldıkları sınıfta boş kadro bulunmak ve bu sınıfın niteliklerini taşımak şartıyla ayrıldıkları tarihte almakta oldukları aylık derecesine eşit bir derecenin aynı kademesine veya 71 nci madde hükümlerine uyulmak suretiyle diğer bir sınıfta eşit derecedeki kadrolara atanabilirler." ....bende buna binüen kande kurumumuza geri dönebileceğimizi düşündüm
malikane.1999 , 1 hafta önce
Hayır hayır kesinlikle öyle bir şey yok. Tekrardan kendi kurumunuza başvursanız bile sizi almak zorunda değiller. Dediğim gibi tamamen idarenin takdirinde. Hele ki üniversiteden istifa ediceksiniz daha sonra kendi memleketinizde bir yer bulamayıp tekrar aynı yere gelip dilekçe verip sizi almak zorunda değiller. Rektör olumlu bakmaz ret verebilirler. Birde yanlış anlamayın cb nin açıktan alım için üniversitelere verdiği kadro izni çok çok 3-4 tane adam neden sizin için harcasın referanslı adamlar varken. Anlıyorum sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz sıkıntı yaşamayan insan bu yolları düşünmez ama duygusal hareket etmeyin kesinlikle. Bu geri dönülmez bir yol olabilir haberiniz olsun kolay değil gerçekten