Editörler : E.Kayı Han
06 Eylül 2024 12:02

Banka promosyonu alamadım.

merhaba ben Nisan ayında kültür bakanlığına atandım. maaşı akbanktan alıyorum ve promosyon yatirmadılar. benden bir ay önce başka bakanlığa atanan tanıdığım var. promosyon aldı. örneğin anlaşma 3 sene ve bu 2. senede girdi işe.1 senelik promosyon aldı ancak benim kurum alamazsın diyor.banka vermiyor . yapılabilecek birşey var mı. bilgilendiren olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler

E.Kayı Han
Editor
06 Eylül 2024 12:06

Banka ile kurumunuz arasında ki promosyon anlaşmasına bakmak lazım. Sonradan işe girenler promosyon alır maddesi var mı yok mu?

Ancak her durumda dava açma hakkınız saklı.

rewange02
Aday Memur
06 Eylül 2024 12:07

teşekkür ederim hocam cevabınız için mutlaka bakacağım anlaşmaya
E.Kayı Han, 1 ay önce

Banka ile kurumunuz arasında ki promosyon anlaşmasına bakmak lazım. Sonradan işe girenler promosyon alır maddesi var mı yok mu?

Ancak her durumda dava açma hakkınız saklı.

kitbm
Aday Memur
06 Eylül 2024 13:36

önceki kurumunuzda akbank sa yine yatırmazlar

rewange02
Aday Memur
06 Eylül 2024 14:24

yeni atama hocam
kitbm, 1 ay önce

önceki kurumunuzda akbank sa yine yatırmazlar

Umut0621
Genel Müdür
10 Eylül 2024 17:18

dilekçe yaz maliye/mutemetlik birimine ver.
rewange02, 1 ay önce
yeni atama hocam

F4ntomm
Aday Memur
12 Eylül 2024 17:05

Banka promosyonu haramdır.almamanız daha yerinde olacaktır.zira bugün havadan cebinize girecek olan 30-40 bin tl miktarın,toprak altında hesabı çetin olacaktır.burası yeri değil fakat belirtmek istedim yine de.

rewange02
Aday Memur
12 Eylül 2024 17:16

ben dinlere inanmıyorum hocam. alır yerim sıkıntı olmaz . siz de almak istemiyorsanız alıp bana verebilirsiniz. afiyetle yerim.
F4ntomm, 1 ay önce
Banka promosyonu haramdır.almamanız daha yerinde olacaktır.zira bugün havadan cebinize girecek olan 30-40 bin tl miktarın,toprak altında hesabı çetin olacaktır.burası yeri değil fakat belirtmek istedim yine de.

F4ntomm
Aday Memur
12 Eylül 2024 17:59

Saygı duyarım hocam,iyi forumlar
rewange02, 1 ay önce
ben dinlere inanmıyorum hocam. alır yerim sıkıntı olmaz . siz de almak istemiyorsanız alıp bana verebilirsiniz. afiyetle yerim.
Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi