Editörler : "eskiyara"Pangaea
06 Eylül 2024 12:54

Kasım güncellemelerinde norm fazlalığından kurtulmak

Hocalarım merhaba şu an 20 saat dersim var kendi okulumda norm fazlası olduğum için resen başka okuldan da 4 saat verdiler ben kasımda norma giriyorum ( başka okulda yurt nöbetleri tutmuştum puanım arttı) diğer zümrem norm fazlası oluyor bu durumda hadi bu dönem idare ettim diyelim ikinci dönem için bana o dört saatlik görevlendirme çıkmaması için dilekçe verebilir miyim?

fen-25
Memur
06 Eylül 2024 22:20

21 saat üstünü istemiyorum dilekçesi vereceksiniz eğer o okulda hala acık varsa puanı düşük olan o okula gidecek.

norm fazlası olmayan ve 20 saati olan görevlendirilmez.

basıma geldi de biliyorum.kendi okulumda 8 saatim vardı,ilce sizi 2 okula vereceğiz dedi.toplam saati söylemedi.ben de 21 saat üstünü almak zorunda değilim,2 okul istemiyorum,tek okul olsun dedim.müdürünüz yollarsa sizi olur dediler.

müdür yolladı ,baska okulda 24 saat buldum.iyi ki gitmişim.

Benimparamyok
Kapalı
07 Eylül 2024 09:41

Norm fazlası olmak ile ders yükü ve başka okula görevlendirme farklı konu siz norm fazlası olsanız bile 15 maaş 6 zorunlu toplam 21 saat ders almışsaniz dilekçe verip gitmek istemezsiniz norma dahil oldunuz diyelim dersiniz 15 sizi yine başka okula gönderirler

merofen
Şef
07 Eylül 2024 13:14

geçen yıl norm fazlasıydım bu sene de ben gözüküyorum kasımda güncelleme yapıldığında diğer arkadaş normdan düşecek yazmışım yani dikkatli okumadınız sanırım
fen-25, 4 hafta önce

21 saat üstünü istemiyorum dilekçesi vereceksiniz eğer o okulda hala acık varsa puanı düşük olan o okula gidecek.

norm fazlası olmayan ve 20 saati olan görevlendirilmez.

basıma geldi de biliyorum.kendi okulumda 8 saatim vardı,ilce sizi 2 okula vereceğiz dedi.toplam saati söylemedi.ben de 21 saat üstünü almak zorunda değilim,2 okul istemiyorum,tek okul olsun dedim.müdürünüz yollarsa sizi olur dediler.

müdür yolladı ,baska okulda 24 saat buldum.iyi ki gitmişim.

merofen
Şef
07 Eylül 2024 13:16

20 saat dersim var 21 değil ki üstelik norm fazlası olan ben gözüküyorum
Benimparamyok, 4 hafta önce

Norm fazlası olmak ile ders yükü ve başka okula görevlendirme farklı konu siz norm fazlası olsanız bile 15 maaş 6 zorunlu toplam 21 saat ders almışsaniz dilekçe verip gitmek istemezsiniz norma dahil oldunuz diyelim dersiniz 15 sizi yine başka okula gönderirler

fen-25
Memur
07 Eylül 2024 13:32

hocam 1 saat icin kimse sizi görevlendirmez.

okudum dikkatlice.

1.siz 2. dönem norma gireceksiniz.

2. su an bile 21 saat dilekcesi verme hakkınız var.1 saat icin mi görevlendirecekler.

tavsiyeme gelirsek bu dönem görevlendirme gidin ama 2. dönem bn norm değilim diyin müdüre illa biri gidecekse puanı düşük olan gider.

bunu da her müdür bilir.

merofen
Şef
07 Eylül 2024 16:53

ben de bu dönem giderim ama 2. dönem norm fazlası olmam gitmem dedim aradı ilçeye öyle olmuyormuş dedi 2. dönem de devam edecekmişim
fen-25, 4 hafta önce

okudum dikkatlice.

2. su an bile 21 saat dilekcesi verme hakkınız var.1 saat icin mi görevlendirecekler.

tavsiyeme gelirsek bu dönem görevlendirme gidin ama 2. dönem bn norm değilim diyin müdüre illa biri gidecekse puanı düşük olan gider.

bunu da her müdür bilir.

yldzhmt
Şube Müdürü
07 Eylül 2024 19:25

Mebbiste kisisel bilgiler modulunde "ders saati tamamlama" kismina bakarsaniz sizin gorevlendirmenin hazirana kadar yapildigini gorursunuz. Bu durumda siz sene sonuna kadar o okula gidersiniz

merofen
Şef
07 Eylül 2024 23:25

baktım hocam henüz görevlendirme işlenmemiş
yldzhmt, 4 hafta önce

Mebbiste kisisel bilgiler modulunde "ders saati tamamlama" kismina bakarsaniz sizin gorevlendirmenin hazirana kadar yapildigini gorursunuz. Bu durumda siz sene sonuna kadar o okula gidersiniz

metal3
Aday Memur
07 Eylül 2024 23:30

norm fazlası son gelen mi olur yoksa hizmet puanı düşük olan mı
fen-25, 4 hafta önce

okudum dikkatlice.

bunu da her müdür bilir.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi