Editörler : swat3410

gökbörü60
Daire Başkanı
07 Eylül 2024 14:59

2.şark önceliğimiz değil diyen arkadaşlar bu tamamen göreceli bir sorun sizde 12..36 etkinliği yada mesai ücreti etkinliği başlattınızda destek mi alamadınız şuan gündemde 2.şark var hükemetin İçişleri bakanı söz vermiş bir yerden başlamak lazım polis hangi hakkını almış bugüne kadar 2 şark kalksın inşallah birşeyler kazandık diyelim didişme ile olacak iş değil polisin derdi zaten çok birlik olmak lazım

2.şark

12...36

Mobbing

Mesai ücreti

Eriyen maaşlar

Askerlik borçlanmasının memura sayılmaması

Sendika hakkı say say bitmez destek olacaksanız olun olmayanlar yorum bile yazmasın

kayseri50
Aday Memur
07 Eylül 2024 15:59

benim konuyu açma sebebim de aynen bu tesekkurler
gökbörü60, 4 hafta önce

2.şark önceliğimiz değil diyen arkadaşlar bu tamamen göreceli bir sorun sizde 12..36 etkinliği yada mesai ücreti etkinliği başlattınızda destek mi alamadınız şuan gündemde 2.şark var hükemetin İçişleri bakanı söz vermiş bir yerden başlamak lazım polis hangi hakkını almış bugüne kadar 2 şark kalksın inşallah birşeyler kazandık diyelim didişme ile olacak iş değil polisin derdi zaten çok birlik olmak lazım

2.şark

12...36

Mobbing

Mesai ücreti

Eriyen maaşlar

Askerlik borçlanmasının memura sayılmaması

Sendika hakkı say say bitmez destek olacaksanız olun olmayanlar yorum bile yazmasın

Kraltutsak
Aday Memur
07 Eylül 2024 19:36

Destek

MaRiNa007
Aday Memur
07 Eylül 2024 21:08

Bazı arkadaşlara yumurta dayanmış galiba ben bu yaşımda yaptıysam, binlerce adam 48 yaşında 2. Sarka gelmiş , sizde yapın adaletse herkes yapsın birakinn2.sarki daha mühim konu açsanız ya adilce calisma sistemi isteyin,sendika isteyin siz istiyorsunuz ki birileri gitsin düzenini bozsun biz 30 yıl batıda çalışalım emekli olalım

Sbz1dftd
Memur
07 Eylül 2024 22:27

etkinlik yapalım yapalım da bombacı mülayim gibi şafak operasyonu ile özel harekat terörle mücadele ekipleri gelir alır diye korkuyorum

iyilikiyidir01
Daire Başkanı
07 Eylül 2024 23:54

11 tane sark ili gelmiş başımıza sen gel 2.sark kalkacak demişti diye etkinlik yap buna gülerler:))3.sark sırası bile gelecek bu şekilde deprem olan iller devam ederse. adam 2 ye gitmeye üşeniyor ben 3. ye çağırırlar kesin beni diyorum. adam 2 ye gitmeyin yuva dağılıyor diyor :))Ya kendi yalanınıza inanıyorsunuz yada insanın eklıyla dalga geçiyorsunuz ben bunca yıldır 2sark yüzünden bosanan yuvası dağılan görmedim

sancak bayrak
Daire Başkanı
08 Eylül 2024 07:59

Aynen öyle reis.

cmaksçı, 4 hafta önce
2. şarkı kafanda büyütme, büyük bir olay olsa gönüllü 15 bin kişi şark isteyip 1000-1500 kişi ğöndermezler.Sen önce çalışma saatlerini, ek görevleri, en küçük sürtüşmede, şube ilçe değişikliğini, polis maaşının son zamanlarda düştüğü rezil durumu dile getirki samimiyetine inanalım. 3600 olayına döndü bu 2.şark işi. Bütün derdimiz sorunumuz bumu?

murat1981pls
Aday Memur
08 Eylül 2024 10:36

Her turlu etkinlige varim

murat1981pls
Aday Memur
08 Eylül 2024 10:39

Takip edebilecegimiz bir X adresi varmi bu konular da

gökbörü60
Daire Başkanı
09 Eylül 2024 19:41

X de emniyet Birlik platformu var gazeteci Ercan Seki , Polis Mevzuat , Emniyet Teşkilatı Sendikası bu sayfaları takip edebilirsin

murat1981pls, 4 hafta önce

Takip edebilecegimiz bir X adresi varmi bu konular da

Toplam 30 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi