Editörler : "eskiyara"Pangaea
07 Eylül 2024 16:01

Yasal olarak "memurun yer değiştirmesi" ne demek?

mesela görevlendirme bunun içinde mi ?

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
07 Eylül 2024 18:22

Yer değiştirmek görev mahallinin değişmesi yani tayin olmak demektir ve kalıcıdır ama görevlendirme yer değiştirmek değildir, geçicidir, asıl görev yeriyle bağı kopmaz.

kimuni
Daire Başkanı
07 Eylül 2024 18:34

sağolun çok teşekkür ederim. peki engelli öğretmen için bir kolaylık tanınabilir mi yani iddia edebileceğim bir hak var mı aracım yok, sürmeyi de bilmiyorum ve görevlendirildiğim okul yaklaşık 20 km ötede.

YUSUF YILDIRIM, 4 hafta önce

Yer değiştirmek görev mahallinin değişmesi yani tayin olmak demektir ve kalıcıdır ama görevlendirme yer değiştirmek değildir, geçicidir, asıl görev yeriyle bağı kopmaz.

kimuni
Daire Başkanı
07 Eylül 2024 18:35

ilçe meme gidip konuşmak etkili olur mu yada ?

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
07 Eylül 2024 18:46

Öğretmenlerle ilgili uygulama ve düzenlemeleri çok bilmiyorum maalesef. Allah kolaylık versin. Başarılar dilerim.

kimuni, 4 hafta önce

sağolun çok teşekkür ederim. peki engelli öğretmen için bir kolaylık tanınabilir mi yani iddia edebileceğim bir hak var mı aracım yok, sürmeyi de bilmiyorum ve görevlendirildiğim okul yaklaşık 20 km ötede.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
07 Eylül 2024 18:58

Araba sürmeyi öğrenin. Kolaylık olur.

kimuni, 4 hafta önce

kimuni
Daire Başkanı
07 Eylül 2024 19:18

amin.

YUSUF YILDIRIM, 4 hafta önce

Öğretmenlerle ilgili uygulama ve düzenlemeleri çok bilmiyorum maalesef. Allah kolaylık versin. Başarılar dilerim.

kimuni
Daire Başkanı
07 Eylül 2024 19:20

ya öyle mi , hiç bilmiyordum araba sürmeyi öğrenmenin kolaylık sağladığını.

SorunCevaplayıN, 4 hafta önce

Araba sürmeyi öğrenin. Kolaylık olur.

kimuni
Daire Başkanı
07 Eylül 2024 19:24

yani sizin de bazı dertleriniz olursa hatta o dertler karşınıza bazı amaçlarınız için engel olarak çıkarsa o zaman belki anlarsınız ne demek istediğimi. neyse... zaten kafalar gergin ...

bulaşşıkk
Memur
07 Eylül 2024 19:31

Engelli öğretmen isteği dışında başka okula gönderilemez diye madde var yönetmelikte. Gidip görüşmen doğru olur.

kimuni, 4 hafta önce

ilçe meme gidip konuşmak etkili olur mu yada ?

kimuni
Daire Başkanı
07 Eylül 2024 19:35

hocam başka başlıkta biraz irdeledik de .. sanıyrum muğlak bir ifade kullanıldığı için idareler bunu kullanıyor.

ama ilçe mem e gidip konuşmak faydalı olacaksa bir gideyim.

yalnız hocam ben pzt napıcam onuda bilmiyorum. şimdi eski okulumda anladığım kadarıyla program vermeyecekler dolayısıyla orda derse giremiyorum. e ama öteki okulun da müdürü ile görüştüm program henüz hazır değil dedi oda.

bulaşşıkk, 4 hafta önce

Engelli öğretmen isteği dışında başka okula gönderilemez diye madde var yönetmelikte. Gidip görüşmen doğru olur.

kimuni
Daire Başkanı
07 Eylül 2024 19:54

yalnız hocam pzt ilçe meme gittim diyelim kimle görüşeceğim yani kiminle görüşmem gerekli? atama daki memurlarla mı yoksa mem ile mi direkt?

bulaşşıkk, 4 hafta önce

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
07 Eylül 2024 19:54

Şunu sesli söyleyemiyorsun. Beni göndermesinlerde ne yaparlarsa yapsınlar. Öneri sunana da atar gider. Çünkü işine gelmiyor.

kimuni, 4 hafta önce

ya öyle mi , hiç bilmiyordum araba sürmeyi öğrenmenin kolaylık sağladığını.

bulaşşıkk
Memur
07 Eylül 2024 20:13

Atamadan sorumlu şube müdürü, onu bulamazsan müdür yardımcısı en son müdüre kadar çık.

kimuni, 4 hafta önce

yalnız hocam pzt ilçe meme gittim diyelim kimle görüşeceğim yani kiminle görüşmem gerekli? atama daki memurlarla mı yoksa mem ile mi direkt?

kimuni
Daire Başkanı
07 Eylül 2024 20:18

tamamdır , teşekkür ederim.

bulaşşıkk, 4 hafta önce

Atamadan sorumlu şube müdürü, onu bulamazsan müdür yardımcısı en son müdüre kadar çık.

bulaşşıkk
Memur
07 Eylül 2024 21:10

Ağlak kız çocuğu gibi hemen şikayet emiş. İnşallah sen de bir gün engelli olursun da o zaman sen neyi sesli söylüyorsun duyarız.

SorunCevaplayıN, 4 hafta önce

Şunu sesli söyleyemiyorsun. Beni göndermesinlerde ne yaparlarsa yapsınlar. Öneri sunana da atar gider. Çünkü işine gelmiyor.

Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi