Editörler : swat3410

Klav.ye
Şef
11 Ekim 2024 21:19

8-5 çalışan bürocu dan kastın eger emniyet müdürlüklerindeki bürolar ise haklısın. mesela personel destek egitim şube vs.. ama başka birimlerin de bürocuları var ve işleri ekipten 2 kat fazla.. özellikle de polis merkezlerindeki bürocular... ama gece çalışan memur daha fazla süre çalışıyorsa bir artı kazancı olmalı. o konuda haklısın...

tsubasa17, 6 ay önce
O zaman çakma 12/36 çalışanların maaşı artsın. Bürocuyla maaşı aynı olmasın. Ben büroda da çalıştım gecesi yok Sokağı yok, aylık çalışma saati vardiyalı çalışanlara göre daha az vs vs ve şu anda da 1+1 e geçtik. Madem personel yetersizliğinden 4 gruba geçilemiyor o zaman ücreti aynı olmamalı.

demirsa
Aday Memur
12 Ekim 2024 02:48

Öğretmenler haftada 3 gun tatil yapıp benle aynı parayı alsın bizde köle gıbı ızınsız calışalım

Toros101
Şube Müdürü
13 Ekim 2024 12:18

Batıda yım polis merkezi 3-4 memur ile grupları gönderiyor idik, şarktan gelenler oldu sayı arttı dedik normal 36 ya dönmeyi beklerken önce bekçileri çektiler sonra bürolara ve ıvır zıvır işlere adam çektiler. Ne ki polis rahat etmesin. Şu yukarıdakilerin yatacak yeri yok, yıldızlara kayyim

Toplam 103 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi