Editörler : swat3410
«58596061626364656667686970

iamapoliceman
Daire Başkanı
11 Haziran 2025 09:44

o 85 verilen öğretmenler il veya ilçe bazında ihaleye girip verilen promosyon. polis teşkilatı 350bin küsür kişi aynı anda aynı bankaya bağlanacak. bu yüzden beklenti çok yüksek
Atabekli, 1 hafta önce
yeğen benim maaş o zaman 15,5 du ,bu promosyon işi aldığın maaş ×2 diye hesaplamıyorlar öyle olsa yeni yapılan anlaşmalarda milli eğitime 85 vermezlerdi öğretmen maaşı bizden azmı .tamam şu zamanda küçük rakamlar bunlar ama adam doğru yazmış 100 bin üstü zor verirler bak görürsün

Atabekli
Şef
11 Haziran 2025 20:10

inşallah dediğiniz gibi olur istemeyen yok zaten ama bizim teşkilata ne zaman hakkı verilmişki promosyonda verilsin mutlaka kesik atacaklardır
iamapoliceman, 1 hafta önce
o 85 verilen öğretmenler il veya ilçe bazında ihaleye girip verilen promosyon. polis teşkilatı 350bin küsür kişi aynı anda aynı bankaya bağlanacak. bu yüzden beklenti çok yüksek

Abdulhamidhan55
Aday Memur
11 Haziran 2025 20:16

O para pul olur bir sene sonra biraz düşün .sacmalamissin .şuan toplu alıp 150 altın alsan daha karlisin

ÖTÇ66, 2 hafta önce
400 bini 48 taksitte aylık 8333 lira versin ben razıyım.. madem tek parça nakit veremiyorlar...

Hansez
Memur
11 Haziran 2025 20:24

maaşlar bitik halde kiralar 25 30 bin tl en önemlisi maaşlara iyileşme yapılmasıdır

TÜRK1512
Aday Memur
11 Haziran 2025 23:10

Forumdan uzaklaştırıldınız .... swat3410

Atabekli, 1 hafta önce
inşallah dediğiniz gibi olur istemeyen yok zaten ama bizim teşkilata ne zaman hakkı verilmişki promosyonda verilsin mutlaka kesik atacaklardır

güneyli4401
Aday Memur
12 Haziran 2025 00:55

Öyle bir kesik atarlarki aklındurur kardeşim..Biz nelerini gördük. Adamlar zabıta ve çöpçüye verdiği sosyal zammı bize vermediği gibi sosyal hakda tanımıyor. Sendikan olmadan kazanılan hiç bir hak kalıcı olamaz Kendini uhrevi gören bir sistemle mücadeleye girersen kazanma şansın olmaz tek yol sendikadır

cagataypol, 1 hafta önce

defalarca yazdım. gerçekten canınız sıkılıyor diye dedikodudan başka birşey yapmıyorsunuz. gerçekleri kavrayın, idrak edin ve benimseyin. bu teşkilatta özel bankaya promosyon verecek EDİT yok. özel banka on yıl bir milyon veriyorum dese yine kılıfını bulur malum üç bankadan birine verirler. promosyonda hakkımız yenecek bu bir gerçek. araç ya da benzer envanter alımı için illaki masaya şart koşulacaktır ama bariz bir kesinti yaptıramazlar herşey bu kadar gözönündeyken yemez. öyle 200 verecekken biz 50'sine kesik atalım devri bitti. buna casaret edemezler. ha 200'ün 20'sine kesik atar o ayrı. ama 4'te 1'ine kesik atacak bir kul yok. heryerde internet var. bilgi sızdı mı tepkiyi göze alamazlar. daha dün yazdıkları radar cezalarında geri vites yaptılar. birinci sınıf müdürleri ilçe müdürü yapacaklardı ne oldu? iki canlı yayın yapıldı taslak geri çekildi. bu adamlar hepi topu 500 kişi. 450bin kişilik teşkilatın promosyonuna 4'te 1 kesik atacak bir yiğit tanımıyorum. alacağımız rakam 150-200 bandında olacaktır. artık her kurumu kendinize baz almayın. adalet bakanlığı ne yaparsa onun benzeri olacak.

Cenk yılm
Aday Memur
12 Haziran 2025 08:40

kasıma az kaldı:)

kadiresref
Memur
12 Haziran 2025 09:04

zaten bütün melanet bu yüzden geldi başımıza bir de marifetmiş gibi anlatıyor

85200258, 6 ay önce
Atatürk tekke ve zaviyeleri kapatmıştır. Din ve devlet işlerini de birbirinden ayırarak laik bir devlet kurmuştur. Malum bir önceki yapı da cemaat adı altinda faaliyet sürdü yıllarca. Promosyon konusunda fetva vermek isteyenler başka başlık acabilirler. Burada aldığı promosyonu faiz olduğunu kabullenerek ihtiyaçlarına harcayanlar var. Kimse promosyon helal de demiyor. Promosyonu HELALLESTİRMEYE de çalışmıyor. Mesela siz kredi kartı demiyorsunuz ihtiyaç kart , banka kredisi demiyorsunuz ihtiyaç finansmanı , ev kredisi demiyorsunuz ,konut finansmanı diyorsunuz ;-) En azından promosyon yiyenler haramı helal renge büründürmeye çalışmıyor.

Tacinardi
Aday Memur
12 Haziran 2025 09:51

Seçimlerin bedeli böyle halka seçim hakkı verilmemeli

kadiresref, 1 hafta önce

zaten bütün melanet bu yüzden geldi başımıza bir de marifetmiş gibi anlatıyor

Mrt060642
Aday Memur
12 Haziran 2025 09:55

bir konuya açıklık getirmek istiyorum.Daha önce maaş promosyon ihalelerinde bulundum.Ozel bankalar asla devlet bankasiyla yarişamazlar , devlet bankasının verdiği rakamı veremezler,ayrıca her ilde her ilçede şubeleri yoktur , bankamatikleri yoktur.

anlalii
Aday Memur
12 Haziran 2025 09:58

Yani değişmez boşuna beklemeyin mi diyorsunuz:)))

Mrt060642, 1 hafta önce
bir konuya açıklık getirmek istiyorum.Daha önce maaş promosyon ihalelerinde bulundum.Ozel bankalar asla devlet bankasiyla yarişamazlar , devlet bankasının verdiği rakamı veremezler,ayrıca her ilde her ilçede şubeleri yoktur , bankamatikleri yoktur.

Memur bayan
Aday Memur
12 Haziran 2025 10:23

denizbanktan geldiler ihalenin vakıfta olduğunu sölediler 190 dediler. daha tekliflerin gelmediğini bakanımızın herhangi bir açıklama yapmadığını söledik ama nereden biliorlar bu durumu anlayamadık

Mrt060642, 1 hafta önce

Mrt060642
Aday Memur
12 Haziran 2025 10:24

kamu bankası değişmez, bir kamu bankasının aldığı kurumu diğer kamu bankası yarışarak , fiyat yükselterek almaz ,ama ciddi bir iyileştirme bekliyorum

Mrt060642
Aday Memur
12 Haziran 2025 10:26

bence ortalama hesap yapmışlardır.
Memur bayan, 1 hafta önce

denizbanktan geldiler ihalenin vakıfta olduğunu sölediler 190 dediler. daha tekliflerin gelmediğini bakanımızın herhangi bir açıklama yapmadığını söledik ama nereden biliorlar bu durumu anlayamadık

anlalii
Aday Memur
12 Haziran 2025 11:22

Yeni mi yaşandı bu?

Memur bayan, 1 hafta önce

fani_madida
Daire Başkanı
12 Haziran 2025 12:21

Promosyon da önemli ancak maaşlarda yapılacak olası bir iyileştirme daha önemli.

entropimen
Şef
12 Haziran 2025 13:45

muhtemelen 3 yıl değil de 4 ve ya 5 yıl diyip vakıf 190 bin anlaşılacak

Aslanbey1453
Müsteşar Yardımcısı
12 Haziran 2025 14:21

4-5 yıl olacaksa rakamları 300-400 olması gerekir... Adalet bakanlığı 300 için her ay maaşlar odenince Sıfır bakiye eylemi yapıyor, Adamlar istekli, bizim teşkilat elemanları korkak sosyal medyada, Ama Kurban Bayramı baya bı hareketlilik oldu, Artık Polisin sorunlarını duymayan kalmadı diye düşünüyorum... Birileri görmüştür İnşaallah Bıçak kemiğe dayandı, Mutsuz Umutsuz genç kardeşlerimiz, hadi. iz bugün yarın emeklilik bekliyoruz, Kalanlara Allah kolaylık versin derim
entropimen, 1 hafta önce
muhtemelen 3 yıl değil de 4 ve ya 5 yıl diyip vakıf 190 bin anlaşılacak

Sans27
Aday Memur
12 Haziran 2025 14:37

Sağlık Bakanlığı formunda 1 tane bile para ile ilgili başlık yok. hiç merak ettinizmi?

''afillipolis''ist
Aday Memur
12 Haziran 2025 20:57

Afyonkarahisar Belediyesi Türkiye İş Bankası ile anlaştı. 3 yıl için tek ödemede 49 Bin Türk Lirası.
Toplam 1395 mesaj
«58596061626364656667686970

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi