Editörler : Cüneyt Barışoglu
«78798081828384858687888990

Alp340626
Aday Memur
06 Temmuz 2025 17:03

adamlar seksene doksana yüz e razı üç sene senin bir aylık maaşını verecek millet zaten eksi hesaptan bunlarq dört besbin faiz ödüyor zaten
06 Temmuz 2025 17:37

Bu arkadaşın 2. şark konusunda duyumları yada öngörüleri doğru çıkmıştı o başlıktan hatırlıyorum. Umarım bu duyumu da doğru çıkar.
Haymana0675, 4 gün önce

Çok sağlam duyum aldım 240 bin nakit kesin arkadaşlar. Bu da burada kalsın

Turan Karamustafa
Aday Memur
06 Temmuz 2025 19:00

Arkadaşlar EGM promosyon anlaşmasi hakkında şöyle bir fikir vereyim. Ben öğretmenim o sene yapı kredi bize 3 sene 17 bin verdi. Siz 27 bin aldınız. Bizim anlaşma bitti yenilendi 89 bin halk bank aldı. Bu da demek oluyor ki 5 kat en az yükseliyor. Sizinki de bence 135 bin gibi bir rakam olacak 145 bin olur. Bu aralıkta bir para beklendisi doğru olur

Knn3460
Aday Memur
06 Temmuz 2025 19:10

sİzde il ilçe ayrı anlaşma yapabiliyor bildiğim kadarıyla kaç kişi üzerinden anlaşma yapıldı o da önemli 350 000 kişi üzerinden değerlendirmek gerekiyor
Turan Karamustafa, 4 gün önce

Arkadaşlar EGM promosyon anlaşmasi hakkında şöyle bir fikir vereyim. Ben öğretmenim o sene yapı kredi bize 3 sene 17 bin verdi. Siz 27 bin aldınız. Bizim anlaşma bitti yenilendi 89 bin halk bank aldı. Bu da demek oluyor ki 5 kat en az yükseliyor. Sizinki de bence 135 bin gibi bir rakam olacak 145 bin olur. Bu aralıkta bir para beklendisi doğru olur

06 Temmuz 2025 20:32

Sadece 350 bin kişinin maaşını işlet para kazan değil bu 350 bın kişi kredi cekiyor bu bankadan yüzlerce milyar TL demek bu.Banka polisi kaybedeceğini bilse 500 bin verir ama garanti görüyor bizi

Knn3460, 4 gün önce
sİzde il ilçe ayrı anlaşma yapabiliyor bildiğim kadarıyla kaç kişi üzerinden anlaşma yapıldı o da önemli 350 000 kişi üzerinden değerlendirmek gerekiyor

Turan Karamustafa
Aday Memur
07 Temmuz 2025 09:41

Benim de eşim polis memuru. Evet ilçe olarak yapılıyor. Fakat ortalama ilçe başı calisan olarak düşünürseniz öğretmenler kadar ilçe başı düşmez zaten. Ama toplu olarak yapıldığı için biz 17 bin alırken siz 27 bin almıştınız. Yani zaten bu faktör düşünülerek böyle verilmistir. Şimdi o ilçeye 89 verildi ise size de beş kat verilir buda 135 145 arası yapar demek istedim.

Knn3460, 4 gün önce

senpaituyum
Memur
07 Temmuz 2025 11:03

polise normalde 50 bin üstü verilmiş yalnız nerdeyse yarısı emniyete araç alımı için kesildi deniyor . Bu promosyonda herhangi bir kesinti olmadan verilecek miş oda 300 350 bin beklentisiz doğuruyor
Turan Karamustafa, 4 gün önce

07 Temmuz 2025 12:05

Ticaret bakanlığı nin ne kadar personeli var bilmiyorum fakat maaş bankaları 80 bin vermiş çalışanlar itiraz edince iptal olmuş şimdi ne yapacaklar bilmiyorum inşallah bize bu şekilde para vermezler ben 150 altını kabul etmiyorum gönül ister ki 250-300 versinler bize üvey evlat muamelesi yapanlar yüzünden bu rakamlara çıkacağını zannetmiyorum

07 Temmuz 2025 13:15

23 bin personeli var.
FCoksen1974, 3 gün önce

Ticaret bakanlığı nin ne kadar personeli var bilmiyorum fakat maaş bankaları 80 bin vermiş çalışanlar itiraz edince iptal olmuş şimdi ne yapacaklar bilmiyorum inşallah bize bu şekilde para vermezler ben 150 altını kabul etmiyorum gönül ister ki 250-300 versinler bize üvey evlat muamelesi yapanlar yüzünden bu rakamlara çıkacağını zannetmiyorum

07 Temmuz 2025 13:50

275 bin TL olmaz ise kesin bir hinlik vardır bu işte bilesiniz.

erhannn34
Şube Müdürü
07 Temmuz 2025 14:00

evet matematiksel olarak bende öyle düşünüyorum ancak özel bankalar bunu artırabilir yada borç kapatma kredisi falan süsleyebilir
Turan Karamustafa, 3 gün önce

Benim de eşim polis memuru. Evet ilçe olarak yapılıyor. Fakat ortalama ilçe başı calisan olarak düşünürseniz öğretmenler kadar ilçe başı düşmez zaten. Ama toplu olarak yapıldığı için biz 17 bin alırken siz 27 bin almıştınız. Yani zaten bu faktör düşünülerek böyle verilmistir. Şimdi o ilçeye 89 verildi ise size de beş kat verilir buda 135 145 arası yapar demek istedim.

07 Temmuz 2025 14:04

350bin personel için 250binden aşağı olmaması lazım. bu kadar net.

250yi de lütfen gözünüzde büyütmeyin bu enflasyon şartında.. banka kaç katını kazanıyor 1 personelde.

güneyli4401
Aday Memur
07 Temmuz 2025 17:40

Polisin 350 bin kişilik maaş ihalesi dev bir ihaledir konuyu anlamayan arkadaşlar için gene ifade edeyim sadece maaş ve kredi kartları yada krediler için size promosyon verilmez ..dünya bankası ve uluslar arası bankaların kullandığı bankacılık kredileri bankaların muudi sayısına göre bankaların aldıkları kredilerin faiz oranları değişir yani o bankanın kullandığı risk pirimi sigorta parası ve faizi hesaplanır kısaca nekadar köfteniz varsa size okadar ekmek tedarik edilir.

burayakadar sizin avantajınızdan dolayı bankalar peşinizde dolanır..

eksi olan tarafa gelince oda şudur. sizin adınıza pazarlık yapacak olan ların üzerinde sizin bir etkinizin olmayışı sizi kesime kurbanlık rolüne sokuyor. bununda en büyük nedeni sendikanızın olmayışıdır....

EGM ve İç işleri zaten sizi düşünerek hareket etmez kendi şartları ve beklentileri olan bir durum kısaca kimsenin umrunda değilsiziniz. gök ne verdide yer kabul etmez mugelalarına kalacaksınız:)

her zaman derim sizin için gerçek kazanım sendika olmalı aksi taktirde net aleminde birbirinize kızarak ömür törpüsünde tükenirsiniz......saygılarımla

07 Temmuz 2025 17:48

Eline saglik guzel yazmissin. Fazla soze gerek yok özu anlatilmis mevzunun.
güneyli4401, 3 gün önce

Polisin 350 bin kişilik maaş ihalesi dev bir ihaledir konuyu anlamayan arkadaşlar için gene ifade edeyim sadece maaş ve kredi kartları yada krediler için size promosyon verilmez ..dünya bankası ve uluslar arası bankaların kullandığı bankacılık kredileri bankaların muudi sayısına göre bankaların aldıkları kredilerin faiz oranları değişir yani o bankanın kullandığı risk pirimi sigorta parası ve faizi hesaplanır kısaca nekadar köfteniz varsa size okadar ekmek tedarik edilir.

eksi olan tarafa gelince oda şudur. sizin adınıza pazarlık yapacak olan ların üzerinde sizin bir etkinizin olmayışı sizi kesime kurbanlık rolüne sokuyor. bununda en büyük nedeni sendikanızın olmayışıdır....

EGM ve İç işleri zaten sizi düşünerek hareket etmez kendi şartları ve beklentileri olan bir durum kısaca kimsenin umrunda değilsiziniz. gök ne verdide yer kabul etmez mugelalarına kalacaksınız:)

her zaman derim sizin için gerçek kazanım sendika olmalı aksi taktirde net aleminde birbirinize kızarak ömür törpüsünde tükenirsiniz......saygılarımla

Dirilis.34
Şef
07 Temmuz 2025 21:44

İmzaya... Sendikanın yoksa ağzın var ama dilin yoktur...

güneyli4401, 3 gün önce

Cenk yılm
Aday Memur
07 Temmuz 2025 22:37

139000

AkıncıBeyi54
Aday Memur
08 Temmuz 2025 01:01

beklentinin altında promosyon gelirse sarı bankadan maaş yatar yatmaz cekmezsem adam değilim sarı bankada kredi kartım ek hesabım yok parada tutmayacam

sisais
Aday Memur
08 Temmuz 2025 01:41

iki maaş olabilir 140 öngörüm

Myosman12345
Aday Memur
08 Temmuz 2025 06:15

200 bin den aşağı kabul edilemez!

MESUT170
Aday Memur
08 Temmuz 2025 10:32

Aynen ben şuanda bile böyle yapıyorum ne kredi kartı ne artı para ayın 15 inde bütün paramı çekiyorum
AkıncıBeyi54, 2 gün önce
beklentinin altında promosyon gelirse sarı bankadan maaş yatar yatmaz cekmezsem adam değilim sarı bankada kredi kartım ek hesabım yok parada tutmayacam
Toplam 1795 mesaj
«78798081828384858687888990

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi