Editörler : swat3410
«36373839404142434445464748

swat3410
Editor
25 Nisan 2025 13:04

Bu başlık altında promosyonun haram olup-olmadığı ile ilgili görüş belirten yada dini küçümseyen kim olursa uyarıya mahal bırakmadan forumdan uzaklaştırılacaktır.

Konunun dibi boyutunu tartışacak arkadaşlar

https://forum.memurlar.net/konu/2356387/promosyon-helaldir.html bu başlıkta fikirlerini beyan edebilir. Ancak burası yeri değil!

Bu konuda daha önce yazılmış olan tüm yorumlar tarafımdan silinmiştir. 

memur3428
Daire Başkanı
25 Nisan 2025 13:13

Sayın haşmetli editörümüz benim çok artı puan alan yorumumu silmişsin hoşuna gitmemiş anlaşılan yine yazıyorum dini açıdan promosyonu içine sindiremeyenlerin promosyonlarıa talibim onları sırtlarındaki yüklerinden kurtarmaya adayım promosyon miktarı azken haramdı şimdi miktar yukselince helal olmadı dine güncelleme gelmedi yapmayın lütfen...

swat3410, 3 gün önce

Konu başlığı ile alakası olmayan yorumlar üzerine bu bilgilendirmeyi yapma ihtiyacı hissettim.

Konu başlığı promosyon ancak caiz, helal, haram kavramları üzerine sığ tartışmalar sürmekte, böylesi hassas konularda herkesin fikri ve doğrusu kendisine ait olmalı, ne yazık ki fikir beyan etmekle kalmayıp, kendi doğrusunu dayatma çabası içerisinde olan üyelerimiz bulunuyor.

Bu konularda fikir beyan etmek, ilmini ve kendini geliştirme hevesinde olan üyelerimize

https://forum.memurlar.net/konu/2356387/promosyon-helaldir.html

bu başlığı öneririm.

reis73
Daire Başkanı
25 Nisan 2025 13:17

Bilgilerin güvenliği deniyor ama bankaların kişisel bilgileri sattıkları yönünde basında haber yapıldı buna tüm bankalar dahil yoksa günde 10 tane bilinmeyen numara dolandırıcılar hepimize aramakta bu telefon numaralarını nereden aldı sonuçta hangi banka olursa olsun tüm bilgiler herkesin elinde gezmekte yani güvenlik işi hikaye

Alp340626, 3 gün önce
şu an en büyük miktar mecliste 130 bin TL muhtemelen yine devlet bankasiyla devam kişisel bilgilerin güvenliği denilrek özel banka olmaz dendi bakalim ne olacak

Metehan327
Aday Memur
25 Nisan 2025 13:41

insanlar niye sana versin ki ihtiyacı olan bı dünya insanlar var lösev var sma lı çocuk lar var sana kadar hala daha yüzsüz lük yapmaya devam edeceksen cuma bugün camii önünde dene şansını
memur3428, 2 gün önce

Sayın haşmetli editörümüz benim çok artı puan alan yorumumu silmişsin hoşuna gitmemiş anlaşılan yine yazıyorum dini açıdan promosyonu içine sindiremeyenlerin promosyonlarıa talibim onları sırtlarındaki yüklerinden kurtarmaya adayım promosyon miktarı azken haramdı şimdi miktar yukselince helal olmadı dine güncelleme gelmedi yapmayın lütfen...

swat3410
Editor
25 Nisan 2025 13:47

Sayın memur3428

bu başlık altında yorum gönderen iki tarafında kutuplaştığı, birbirine tahammülünün kalmadığı onlarca yorumun tamamı silinmiştir.

Bu mihvalde yapılan tüm yorumlar istisnasız silinmiştir. "benim çok artı puan alan yorumumu silmişsin" siz gerçekten buna mı takıldınız !

Beni eleştirdiğiniz yoruma artı puan vereyim o zaman

memur3428, 2 gün önce

memur3428
Daire Başkanı
25 Nisan 2025 13:56

Konuya çok sığ bakmıssın aksini beklemiyodum şahsen Allaha çok şükür ihtiyacım yok ama dini işine geldiği gibi kullananlara da tahammülüm yok bilmem anlatabildim mi

Metehan327, 2 gün önce
insanlar niye sana versin ki ihtiyacı olan bı dünya insanlar var lösev var sma lı çocuk lar var sana kadar hala daha yüzsüz lük yapmaya devam edeceksen cuma bugün camii önünde dene şansını

swat3410
Editor
25 Nisan 2025 14:44

Sayın Metehan327 ve Sayın memur3428

13.04'te gönderdiğim yorumda genel bir uyarı yapmıştım. Bu uyarımı tekrarlıyorum, dini konular özelinde birbirinize cevap yetiştirirseniz, başladığımız noktaya geri dönmüş oluruz. Konu içeriğinden uzaklaşırız, bu konuyu tartışmak isterseniz özel mesajlaşma yolu ile günlerce tartışabilirsiniz ancak bunun yeri bu platform değil.

Sadece sizin özelinizde değil tekraren genel uyarı yapıyorum. Dini konular özelinde yorum gönderen tüm üyeler forumdan uzaklaştırılacaktır.

Alp340626
Aday Memur
25 Nisan 2025 15:36

aynen öyle bu işin bahanesi hakkımız çok yendi maalesef daha üç yıl önceye kadar aylık ciklet parası odeniyordu umarım hakkımız olanı alırız burda dini konuları tartışan arkadaşlar diyanet sayfasına girin adamlar isyqn ediyor promosyon az verildi diye Allahla kul arasindaki olaya karışmasın kimse bence
reis73, 2 gün önce

Bilgilerin güvenliği deniyor ama bankaların kişisel bilgileri sattıkları yönünde basında haber yapıldı buna tüm bankalar dahil yoksa günde 10 tane bilinmeyen numara dolandırıcılar hepimize aramakta bu telefon numaralarını nereden aldı sonuçta hangi banka olursa olsun tüm bilgiler herkesin elinde gezmekte yani güvenlik işi hikaye

Toplam 948 mesaj
«36373839404142434445464748

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi