Editörler : "eskiyara"Pangaea
07 Eylül 2024 17:03

İl içi resen görevlendirme

Arkadaşlar 280 puanla okulumda hizmet puanı en düşük olan benim maaş karşılığını dolduramıyordum. 12 saat dyk da kursa giriyordum. İlçe mem bana bugün bir mesajla 28 saat şu okulda görevlendirildiniz adı geçen okula pazartesi başvurarak işlemleri başların diyor. Bıgün ctesi eski okulum program yapmış yeni okula kısa mesajla görevlendiriliyorum. Birincisi resmi yazı gerekmiyormu. İkincisi ptesi hemen gitmem gerekiyormu eski okulumdan ne zaman ayrılmam gerekir. Üçüncüsü bu karara itiraz edebilirmiyim.tşk

windows7
Şube Müdürü
07 Eylül 2024 18:42

İlden yazı geldiyse yapacak birşey yok hocam. şu anki idarenize bilgi verip resmi yazı olup olmadığını sorun. ama karar verilmişse bu hafta olmasa da haftaya mutlaka başlatırlar. resen görevlendirmede tamamen hukuksuz ve adam kayırmacı bir sistem var. eşin subaysa iyi okulda kalıyorsun, garibansan beldelere veya berbat liselere görevlendiriliyorsun. bazıları itiraz ediyor yerini değiştiriyorlar. ne yaptıkları belli değil. ne bir başvuru alınıyor ne puan sıralamasına bakılıyor. rezalet diz boyu

mazıke
Şef
07 Eylül 2024 20:17

sendika üzerinden gitmezseniz sıkıntı görev yazınızı okulunuz size tebliğ ettiği anda gitmelisin iz

majesteleri7
Daire Başkanı
07 Eylül 2024 22:23

Sistemi çok güzel özetledin hocam

windows7, 4 hafta önce
İlden yazı geldiyse yapacak birşey yok hocam. şu anki idarenize bilgi verip resmi yazı olup olmadığını sorun. ama karar verilmişse bu hafta olmasa da haftaya mutlaka başlatırlar. resen görevlendirmede tamamen hukuksuz ve adam kayırmacı bir sistem var. eşin subaysa iyi okulda kalıyorsun, garibansan beldelere veya berbat liselere görevlendiriliyorsun. bazıları itiraz ediyor yerini değiştiriyorlar. ne yaptıkları belli değil. ne bir başvuru alınıyor ne puan sıralamasına bakılıyor. rezalet diz boyu

berker2004
Daire Başkanı
07 Eylül 2024 22:58

İl içi mi ilçe içi mi hocam

freef
Daire Başkanı
07 Eylül 2024 23:01

21 saatten fazlasını almanız mecbur değil.

08 Eylül 2024 12:46

hocam diyelim okulda x branştan tek öğretmensiniz. yine 21 saat hakkı var değil mi
freef, 4 hafta önce

21 saatten fazlasını almanız mecbur değil.

freef
Daire Başkanı
08 Eylül 2024 15:06

Almıyorum demek şık olmaz, idareyle aranızı bozar, falan filan...

Ama gerçek şu ki, inat ederseniz size kimse 21 saaten fazla zorla veremez. Ne okulda ne başka bir yerde.

aa.gülçiçek1100, 4 hafta önce
hocam diyelim okulda x branştan tek öğretmensiniz. yine 21 saat hakkı var değil mi
Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi