Editörler : Pangaea
08 Eylül 2024 10:17

Mühendislikten istifa

Arkadaşlar herkese merhaba. Yaklaşık bir buçuk yıl önce atanmış ve sürekli buradan siz değerli arkadaşlarla fikir alışverişi yapmış biri olarak biraz içimi döküp bir kaç şey sormak istiyorum. Bir kamu kurumunda inşaat mühendisi olarak görev yapıyorum. Son aylarda psikolojik olarak oldukça yıprandım. Tecrübesiz olmanın dezavantajları bana psikolojik olarak pahalıya mal oldu gibi . Mesleğim çok güzel bir meslek ama ülkede maalesef istediğimiz gibi işleri yürütemiyoruz. Sorumluluklar altına girmek benim yapıma çok uygun değilmiş onu anladım. Sorum şu : sözleşmeli mühendis iken başka bir kpss puanıyla büro personeli vs. Olarak başka bir kuruma atanabilir miyim ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok çok sevinirim.

serhado mercado
Aday Memur
08 Eylül 2024 10:52

tabiki atanabilirsiniz yeter ki elinizde kpss puanınız olsun ünvan değişikliği yaparak atanabilirsin

Firadoo
Aday Memur
08 Eylül 2024 11:08

Cevabın için teşekkür ederim. Yalnız aklıma takılan şu; büro personeli özel bir unvanı olan memuriyet değil ama mühendislik öyle bu konuda emin olmak istiyorum

serhado mercado, 4 hafta önce

tabiki atanabilirsiniz yeter ki elinizde kpss puanınız olsun ünvan değişikliği yaparak atanabilirsin

İnşaatmaliyeci
Aday Memur
08 Eylül 2024 11:58

Hangi kurumda mühendislik yapıyorsunuz

ozgur cakir
Aday Memur
08 Eylül 2024 14:27

Biz girelim diye yanıyoruz sen girip çalışarak yanıyorsun. Bu insaat mühendisi suyu çıktı. Yakında cenaze namazı kılınır

08 Eylül 2024 15:39

üstad kite atanabilirsin gih kadrosuna

İnşaatmaliyeci
Aday Memur
08 Eylül 2024 17:58

Yakında mı ? Hocam biz İnşaat mühendisliğini gömeli çok oldu

ozgur cakir, 4 hafta önce

Biz girelim diye yanıyoruz sen girip çalışarak yanıyorsun. Bu insaat mühendisi suyu çıktı. Yakında cenaze namazı kılınır

F4ntomm
Aday Memur
09 Eylül 2024 22:09

İşin iç yüzü öyle değil birader.bende başka bir mühendislik branşında çalışıyorum kamuda.düz memurluğa geçsem mi diye ara sıra geliyor düşünceler.halbuki atanana kadar ne kadar ümitliydim. Parası batsın modundayım gerçekten kamuda mühendislik falan yapılmaz.
ozgur cakir, 4 hafta önce

Kerem06061
Şef
09 Eylül 2024 23:20

Hangi kurum acaba söylerseniz ona göre tercih etmesinler

F4ntomm, 4 hafta önce
İşin iç yüzü öyle değil birader.bende başka bir mühendislik branşında çalışıyorum kamuda.düz memurluğa geçsem mi diye ara sıra geliyor düşünceler.halbuki atanana kadar ne kadar ümitliydim. Parası batsın modundayım gerçekten kamuda mühendislik falan yapılmaz.

F4ntomm
Aday Memur
10 Eylül 2024 09:40

2 kurum değiştirdim ikisi de aynı.eşimde başka bir kurumda.3 kurumda da çalışılmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim.atanmadan önce belediyelere siyasi diyorduk da siyaset her kurumda.işini yaptığın için onun bunun akrabası diye müdüründen azar yiyorsun.
Kerem06061, 4 hafta önce

Hangi kurum acaba söylerseniz ona göre tercih etmesinler

Firadoo
Aday Memur
10 Eylül 2024 12:15

Kurum önemli değil insanların çürümüşlüğü bu kadar da olmaz deyip o kadar da olması

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi