Editörler : "eskiyara"Pangaea
08 Eylül 2024 17:54

Hafta sonu paylaşılan ders programı geçerli mi?

Sayın hocalarım okulumuz idaresi ders programı paylaşımını sürekli hafta sonuna ve özellikle pazar gece yarısı whatsapp kanalı üzerinden paylaşıyor. Bu durum ne kadar duruma uygundur? Böyle bir programın geçerliliği var mıdır? Pazar günü akşam geç saatte açıklanan programa uymak zorunda mıyız? Sonuç olarak ben o saatte uyumuş olabilirim.

Geçen yıl da aynı durum söz konusuydu ve kendisi programı ayarlayamadığını söylüyordu sürekli ve her dönem aynı şeyi yapmaya başladı. Whatsapptan programın ne olduğunu soran öğretmenlere ise programını daha kötü yapıyor. Bu yapması ne kadar adil? Ve böyle bir müdürü şikayet edebiliyor muyuz?

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
08 Eylül 2024 18:15

Geçerli değil. O yuzden pazartesi sabah bakın geçerli olsun. :)

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
08 Eylül 2024 18:37

İdarenin kendi çekirdek çevresinin her dediğini yaptığı diğerlerinin ne olursa olsun dendiği okul kültürü hakim ülkemizde.Siz mağdur olanlar şikayetçi olurlar onlar çekirdek çevre yok öyle bisey biz memnunuz derler arkadaş sorun yaratıyor sadece derler.Adil idareci olmamalı bu ülkede çünkü o zaman birileri senden üstün hissedemiyor neden eşitiz sorunu yapıyor istenen bölücü siyaset işlemiyor.

ibrahim98
Şube Müdürü
08 Eylül 2024 18:53

Ders programların gecikmesi idarenin iyi niyetinden kaynaklanıyor. Program hazırlayanlar bilir. Program bir tuşa basarsın 30 sn de hazırdır. Abartmıyorum saatlerce öğretmen talepleri yüzünden uğraş veriyor idareciler. O kadar ciddi sorun varken bana göre saçma bir konuyla meşgul etmişsin forumu.

08 Eylül 2024 18:55

ben bu başlık altındaki problemi anlamadım. bize de pazar günü ders programlarımız verildi bu yanlış mı bilmediğim için soruyorum?
08 Eylül 2024 18:58

Pazar günü bakma hocam. Pazartesi sabah okul başlayınca törene katılır öğrencilerini görürsün. Dersin varsa girersin yoksa gidersin. Çok basit bir soru olmuş.

fokyay
Şef
08 Eylül 2024 19:28

İ şallah dediğiniz gibi indir hocam. Bu saat oldu bizim program daha ortada yok.

ibrahim98, 4 hafta önce

Ders programların gecikmesi idarenin iyi niyetinden kaynaklanıyor. Program hazırlayanlar bilir. Program bir tuşa basarsın 30 sn de hazırdır. Abartmıyorum saatlerce öğretmen talepleri yüzünden uğraş veriyor idareciler. O kadar ciddi sorun varken bana göre saçma bir konuyla meşgul etmişsin forumu.

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
08 Eylül 2024 19:43

Programı son anda görenler idarecinin isteğini sormadığı veya gozetmedigi öğretmenler oluyor.

ibrahim98, 4 hafta önce

Benimparamyok
Kapalı
08 Eylül 2024 19:58

Hocam benim okulumda kadrolu 8 öğretmen yok ücretliye cumaya kadar dolduramadık bile ve hala ders programı yapıyoruz bu saatte ve herkesin en az bir iki isteği olun diye de afedersin cirmaliyoruz. Okulun ilk haftaları belki pazar olabilir ama normale dönerse cuma günü öğretmene öğrenciye yeni program verirdi herkes haftaya ona göre gelsin diye.herseye yasal olarak bakacak olursak herkesin 40 saatini açarım dağıt derim sonra yazdır derim olur biter peki bunu yapsa idaren dahami hoş olur bak yasal ama

08 Eylül 2024 20:14

arkadaşlar sınıf defterine 9.sınıflar için soruyorum öğrenme çıktı kısmını mı yazacağız
08 Eylül 2024 21:01

Şöyle anlatayım o zaman; cumartesi ve pazar günleri sizin tatiliniz. Hafta içi mesai saatlerinde sadece resmi bir belge, evrak, program vb. duyurulabilir. Bu uygulamayı bir Avrupa ülkesinde yapsınlar bakalım, adamın nasıl alnını karışlıyorlar! Ama bizde her şeyin tam tersi :))

aa.gülçiçek1100, 4 hafta önce
ben bu başlık altındaki problemi anlamadım. bize de pazar günü ders programlarımız verildi bu yanlış mı bilmediğim için soruyorum?

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
08 Eylül 2024 21:36

Bütün okullar 8 kişilik değil.Ayrıca ben de idareciyim.İşin içinde olduğumdan samimi gözlemlerimi paylaşıyorum.

Benimparamyok, 4 hafta önce

Hocam benim okulumda kadrolu 8 öğretmen yok ücretliye cumaya kadar dolduramadık bile ve hala ders programı yapıyoruz bu saatte ve herkesin en az bir iki isteği olun diye de afedersin cirmaliyoruz. Okulun ilk haftaları belki pazar olabilir ama normale dönerse cuma günü öğretmene öğrenciye yeni program verirdi herkes haftaya ona göre gelsin diye.herseye yasal olarak bakacak olursak herkesin 40 saatini açarım dağıt derim sonra yazdır derim olur biter peki bunu yapsa idaren dahami hoş olur bak yasal ama

highaltitude
Aday Memur
08 Eylül 2024 21:46

Ne kadar ikiyüzlü tipler var yav. Haklar söz konusu olunca avrupa tipi olsun;sorumluluk söz konusu olunca ortadoğu tipi olsun,yatalım,kimse bize dokunmasın . İdareci bilmiyor mu haftaicinde 40 saati açarak dağıtım yap butonuna basmayı? Bu yasal değil mi? O zamanda motivasyon cart curt derler. Sanki atomu parcaliyorlar. Artık 8.30-17.30 mesai gelmeli. Sanki babalarının hayrına calisiyorlar

Benimparamyok
Kapalı
08 Eylül 2024 21:58

Aynen hocam haklisin

highaltitude, 4 hafta önce

Ne kadar ikiyüzlü tipler var yav. Haklar söz konusu olunca avrupa tipi olsun;sorumluluk söz konusu olunca ortadoğu tipi olsun,yatalım,kimse bize dokunmasın . İdareci bilmiyor mu haftaicinde 40 saati açarak dağıtım yap butonuna basmayı? Bu yasal değil mi? O zamanda motivasyon cart curt derler. Sanki atomu parcaliyorlar. Artık 8.30-17.30 mesai gelmeli. Sanki babalarının hayrına calisiyorlar

çılgıntürkçeci
Şube Müdürü
08 Eylül 2024 23:04

Öğretmen görevlendirmeleri hafta sonu da devam ediyor. Bu gecikme ondan kaynaklanıyor olabilir. Ama bu soruyu soran hocamızın idarecisi cuma sabah tek tuşa basıp hiç düzenleme yapmadan programı yapıp hocamıza vermeli. Anladığı dil bu.

Kagiş
Müsteşar
10 Eylül 2024 18:31

Evet hocam! Öğrenme çıktısını yazacaksınız.

aa.gülçiçek1100, 4 hafta önce
arkadaşlar sınıf defterine 9.sınıflar için soruyorum öğrenme çıktı kısmını mı yazacağız

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
10 Eylül 2024 19:03

aslında idarenin iyi niyeti değil bu. cuma günü açıklasa haftasonu şöyle olsun böyle olsun diye yüz tane talep medaj geliyor. ama pazar gecesi gönderince bir şdkilde seve seve o programa herkes uymak zorunda kalıyor. ama ıslak imza atmadığın be dana resmi olarak tebliğ edilmeyen bir programa uymak zorunda değil kimse işin aslı.

crkess
Aday Memur
10 Eylül 2024 23:25

Sabah 8 de okuluna gitmek zorundasın ama programa bakarsan o gün dersin yoktur okula gitmezsin. Karar senin. Sen gene pazartesi sabah okula git programını al dersin yoksa dön evine. Hafta sonu almamış hafta içi almış olursun.

11 Eylül 2024 06:38

Eksi verenlerin zihniyeti yüzünden gram ilerleyemeyiz bunu anladım.

Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi