Editörler : Pangaea

Mr.Oriantel
Aday Memur
12 Eylül 2024 10:14

Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

maresca0
Aday Memur
12 Eylül 2024 13:36

Sizin mesleğinizi daha öğrenemedik. 65 bin lirayı beğenmeyen birisi ne iş yapıyor acaba çok merak ettik.

pdsude, 3 hafta önce

Boş boş konuşma gündemi takip et

pdsude
Kapalı
12 Eylül 2024 13:38

Eşim asker ahaha

maresca0, 3 hafta önce

Sizin mesleğinizi daha öğrenemedik. 65 bin lirayı beğenmeyen birisi ne iş yapıyor acaba çok merak ettik.

maresca0
Aday Memur
12 Eylül 2024 13:53

Allah kolaylık versin zor iş. Hala sizin mesleğinizi öğrenemiyoruz...

pdsude, 3 hafta önce

Eşim asker ahaha

pdsude
Kapalı
12 Eylül 2024 13:58

Ben öğretmenim atama bekliyorum

maresca0, 3 hafta önce

Allah kolaylık versin zor iş. Hala sizin mesleğinizi öğrenemiyoruz...

Bilgmuhh
Aday Memur
14 Eylül 2024 16:54

Hiçbir halt bilmiyorsun ahkam kesiyorsun. TEİAŞ asaletini almış mühendisin net maaşı şuan 57.100. Gittin TEİAŞ'ın sitesindeki verilen maaş tablosuna %8 ilave ettin basitçe ama vergiden haberi olmayan, okuduğu %15lik vergi diliminde hesaplanmıştır ile vergi diliminin %12 arttığı gerçeğini birleştiremeyecek kadar da cahilsin. Belediyelerin birçoğunda 65 üzeri alır zabıta ama sen TEİAŞ'ta 65 alındığını iddia edecek kadar bilgisiz ve cahil özgüvenine sahipsen ne anlatacaz sana. Ya da ikinci bir ihtimal manipüle etmeye çalışıyorsun o durumda da yazık derim. Her türlü yazık gerçi.

maresca0, 3 hafta önce

yok 90 alıyor zabıta az dedin. ne saçmalıyorsunuz abartmayın kardeşim. teiaş mühendis 65 alıyor üstelik

pdsude
Kapalı
14 Eylül 2024 17:56

Adam bi de bordro soruyor, memleketin halini takip etmemiş daha

Bilgmuhh, 3 hafta önce

Hiçbir halt bilmiyorsun ahkam kesiyorsun. TEİAŞ asaletini almış mühendisin net maaşı şuan 57.100. Gittin TEİAŞ'ın sitesindeki verilen maaş tablosuna %8 ilave ettin basitçe ama vergiden haberi olmayan, okuduğu %15lik vergi diliminde hesaplanmıştır ile vergi diliminin %12 arttığı gerçeğini birleştiremeyecek kadar da cahilsin. Belediyelerin birçoğunda 65 üzeri alır zabıta ama sen TEİAŞ'ta 65 alındığını iddia edecek kadar bilgisiz ve cahil özgüvenine sahipsen ne anlatacaz sana. Ya da ikinci bir ihtimal manipüle etmeye çalışıyorsun o durumda da yazık derim. Her türlü yazık gerçi.

italyanmaz
Şube Müdürü
14 Eylül 2024 18:13

senin eğiteceğin çocuktan ne hayır gelir zavallı cahil. öğretmenmiş mesleği bi de. yazık ki ne yazık. insanları öğretmen yapmadan önce cehalet durumunu ve akli dengesini de ölçmeliler...

pdsude, 3 hafta önce

Adam bi de bordro soruyor, memleketin halini takip etmemiş daha

pdsude
Kapalı
14 Eylül 2024 18:27

Aslında öğretmen değilim:D çaktırma

italyanmaz, 3 hafta önce

senin eğiteceğin çocuktan ne hayır gelir zavallı cahil. öğretmenmiş mesleği bi de. yazık ki ne yazık. insanları öğretmen yapmadan önce cehalet durumunu ve akli dengesini de ölçmeliler...

italyanmaz
Şube Müdürü
14 Eylül 2024 18:34

"erkeksen gel travesti" :))) ben diyorum senin zekanda bi problem var. bu arada fatihtürkmen1 isimli kullanıcı güzel cevaplar vermiş sana şurda https://forum.memurlar.net/konu/2571422/5.sayfa

pdsude
Kapalı
14 Eylül 2024 18:37

Adam ol burak

italyanmaz, 3 hafta önce

"erkeksen gel travesti" :))) ben diyorum senin zekanda bi problem var. bu arada fatihtürkmen1 isimli kullanıcı güzel cevaplar vermiş sana şurda https://forum.memurlar.net/konu/2571422/5.sayfa

italyanmaz
Şube Müdürü
14 Eylül 2024 18:41

iyi oku iyi. adam nasıl döşemiş şurda oku. sayfanın sonuna kadar oku. https://forum.memurlar.net/konu/2571422/5.sayfa

pdsude, 3 hafta önce

Adam ol burak

pdsude
Kapalı
14 Eylül 2024 18:42

Tamam burak kardeş ajsnsgk

italyanmaz, 3 hafta önce

iyi oku iyi. adam nasıl döşemiş şurda oku. sayfanın sonuna kadar oku. https://forum.memurlar.net/konu/2571422/5.sayfa

maresca0
Aday Memur
14 Eylül 2024 19:59

kardeşim forumda zabıta olup yer değiştirmek isteyen insanlar var, onların konusunu aç oku. Ne kadar maaş aldığını söylüyor. Fazla havlamışsın biraz sanki :)

Bilgmuhh, 3 hafta önce

maresca0
Aday Memur
14 Eylül 2024 22:02

https://forum.memurlar.net/konu/2571098/bagcilar-belediyesine-gelmek-isteyen-zbt-memuru.html bu linkten zabıta maaşları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

maresca0
Aday Memur
14 Eylül 2024 22:04

Üstelik şu an bakanlıklarda 657 ye tabi mühendis maaşı bile 54 bin lira, bizzat 1. dereceden yakınım çalışıyor.

Bilgmuhh, 3 hafta önce

Bilgmuhh
Aday Memur
15 Eylül 2024 00:49

Attığın linkte maaş bile yazmıyor boş boş konuşuyorsun. Ayrıca düşük alan belediye de var ben sana tüm belediyeler demiyorum ama okuduğunu anlayacak kapasite de yok ki sende.

Bakanlık mühendis maaşı zaten 54 teiaşta da 57 yılın ikinci yarısında öyle aman aman bir fark olmuyor ama sen nereden anlayacaksın.

Senin gibi bi çomara laf yetiştirdiğim için üzgünüm git arkadaşlarınla hırlaş dur.

maresca0, 3 hafta önce

kardeşim forumda zabıta olup yer değiştirmek isteyen insanlar var, onların konusunu aç oku. Ne kadar maaş aldığını söylüyor. Fazla havlamışsın biraz sanki :)

maresca0
Aday Memur
15 Eylül 2024 01:35

Hadi diyelim ben yanlış biliyorum. Sizin bu nefretiniz neden kaynaklanıyor onu anlamadım. Somut bi veriniz yok elinizde sadece hakaret ediyorsunuz, attığım linkte 8700 sds ve 2000 yemek ücreti olduğunu söylüyor. Zabıtaların düz memurdan ekstra 5-6 bin lira fazla aldığını biliyorum. Hepsini toplarsak 55 bin lira civarı yapıyor. Asıl hırlayan sensin, elinde veri varsa paylaş bilelim.
Bilgmuhh, 3 hafta önce

Attığın linkte maaş bile yazmıyor boş boş konuşuyorsun. Ayrıca düşük alan belediye de var ben sana tüm belediyeler demiyorum ama okuduğunu anlayacak kapasite de yok ki sende.

Bakanlık mühendis maaşı zaten 54 teiaşta da 57 yılın ikinci yarısında öyle aman aman bir fark olmuyor ama sen nereden anlayacaksın.

Senin gibi bi çomara laf yetiştirdiğim için üzgünüm git arkadaşlarınla hırlaş dur.

Toplam 38 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi