Editörler : Pangaea

pdsude
Kapalı
13 Eylül 2024 20:20

Ben umudu kesmedim gerçekleri söyledim kardeş

aysehatu, 3 hafta önce
Ben ağlamıyorum. Elimden gelenin en iyisini yaptım gerisi tevekkül. Allahtan umut kesilmez. Siz onu kendinize söyleyin. Sevgiler

pdsude
Kapalı
13 Eylül 2024 20:21

Ekşiciyim zaten ahaha

Zafer Yılmaz Güneyi, 3 hafta önce

Tamam atama sayısı az olacak gibi ama bu çocukça cevapların mantığını anlayamıyorum. Ekşi sözlükteki tipler gibi yazıyorsunuz.

ThurepS
Aday Memur
13 Eylül 2024 20:33

dikkat edin olumsuz yazanlar atama olmasın istiyor zaten arkadaşlar oyuna gelmeyin moral bozmayın . eğer devlet böyle yapmasa seneye de 20 bin atama verse millet 40 beklerdi böyle düşünün öldürmeyip sıtmaya razı edecek yine min 20 bin gelecek canınızı sıkmayın. bunlar siyasi oyunlar

aysehatu
Aday Memur
13 Eylül 2024 20:41

Farkındayım hocam. Dediğim gibi böyle söylemlere kulak asmamak en iyisi. Zaten çok kötü bir dönemdeyiz moral olarak birbirimize destek vermek de bir tercih
ThurepS, 3 hafta önce

dikkat edin olumsuz yazanlar atama olmasın istiyor zaten arkadaşlar oyuna gelmeyin moral bozmayın . eğer devlet böyle yapmasa seneye de 20 bin atama verse millet 40 beklerdi böyle düşünün öldürmeyip sıtmaya razı edecek yine min 20 bin gelecek canınızı sıkmayın. bunlar siyasi oyunlar

dabbearif
Aday Memur
14 Eylül 2024 08:54

Tabi ki 7-8 bin atama verilebilir burası Türkiye. 1 gün uçarız 1 gün çökeriz fakat 7-8 bin atamayı kesinlikle kulak alıştırmak için yaptıklarını düşünüyorum 15 bin atama olacak bence. Geçen yıl da Ocak ayında 15 bin atama dediler 20 bine çıktı. 2023 atamalarının da halen çözülememiş olması da ayrı bir dert.

altıntaşli
Şube Müdürü
14 Eylül 2024 19:07

Yaş haddinden emekli olacak öğretmen sayısı bellidir. Yaş haddi dışında emekli olacak ya da istifa edecek öğretmen sayısı da bence 2 bin civarı olur. Benim tahminim 10 bin civarı atama olur.

el7bi8gü9
Aday Memur
16 Eylül 2024 13:27

20 yıldır 20 binden daha az atama olmadı. Hatta sadece 2 defa yanlış bilmiyorsam 20bin ataması oldu sonra hep daha fazla atama oldu.

10 bin 15 bin atamalar olduysa 20 bin atamaya ek olarak atama oldu. Hatta 40 bin atama yapıldığı 20 bin atama ek atama olduğu dönemler oldu.

yaklaşık bir milyon ikiyüz bin atanmış öğretmen var. elbet bu öğretmenler emekli olacak elbet bunların yerine yenileri gelecek. İçinizi ferah tutunuz. Allah'a tevekkül ediniz. Boş insanlar boş sözlerine canınızı sıkmayınız.

ThurepS
Aday Memur
16 Eylül 2024 14:28

tabiki öyle hocam başlık açımı bile sıkıntılı ortalığı karıştırmak istiyorlar zaten süreç uzun bir süreç gerek yok böyle şeylere . adam gelmiş ağlamayın daha atama yok diyor mühendislik olsa belki atama yapmayabilirler ama sağlık ve eğitimi kısamazlar o işi geçecekler . kötü yorum yapanlar açıkça söylüyorum hasettir. ya öğretmenlik mezunu değildir yada ataması imkansız bir öğretmenlik mezunudur hasetlikten geliyor burda böyle yazıyor moral bozuyor ama istediğini yazsın 20 bin bile az geliyorken 3 5 bin atama olamaz akla mantığa sığmaz

el7bi8gü9, 3 hafta önce

20 yıldır 20 binden daha az atama olmadı. Hatta sadece 2 defa yanlış bilmiyorsam 20bin ataması oldu sonra hep daha fazla atama oldu.

10 bin 15 bin atamalar olduysa 20 bin atamaya ek olarak atama oldu. Hatta 40 bin atama yapıldığı 20 bin atama ek atama olduğu dönemler oldu.

yaklaşık bir milyon ikiyüz bin atanmış öğretmen var. elbet bu öğretmenler emekli olacak elbet bunların yerine yenileri gelecek. İçinizi ferah tutunuz. Allah'a tevekkül ediniz. Boş insanlar boş sözlerine canınızı sıkmayınız.

Toplam 28 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi