Editörler : Pangaea

ThurepS
Aday Memur
13 Kasım 2024 08:24

KUDUR ulen İŞSİZ :)

Sansasyonell, 5 ay önce

Sen hala konuşuyon mu ezik

Sansasyonell
Aday Memur
13 Kasım 2024 10:40

Ağlamaya devam et osuruklu

ThurepS, 5 ay önce

KUDUR ulen İŞSİZ :)

ThurepS
Aday Memur
13 Kasım 2024 14:08

hacım cidden seviyen çok düşük ya oksijen israfısın haberin yok :) annenden başka kimse sevmez seni bak ciddi söylüyorum değişik bir karaktersin :) vazgeç kanka manyak olursun :)

Sansasyonell, 5 ay önce

Ağlamaya devam et osuruklu

Sansasyonell
Aday Memur
13 Kasım 2024 15:19

Ağla kalbim ağğğla puahahsja

ThurepS, 5 ay önce

hacım cidden seviyen çok düşük ya oksijen israfısın haberin yok :) annenden başka kimse sevmez seni bak ciddi söylüyorum değişik bir karaktersin :) vazgeç kanka manyak olursun :)

Sansasyonell
Aday Memur
13 Kasım 2024 15:20

Emmi donun düşmüş yere shshashs

ThurepS, 5 ay önce

ThurepS
Aday Memur
13 Kasım 2024 17:26

cidden yazık dostum acıyorum sana hayal dünyanda mutluluklar sana hayatın kudurmakla geçecek :)

Sansasyonell, 5 ay önce

Emmi donun düşmüş yere shshashs

Sansasyonell
Aday Memur
13 Kasım 2024 17:49

Hala ağlıyo musun sen ezik ahshajdjs

ThurepS, 5 ay önce

cidden yazık dostum acıyorum sana hayal dünyanda mutluluklar sana hayatın kudurmakla geçecek :)

ThurepS
Aday Memur
14 Kasım 2024 12:09

vay işsiz vaaay :) sen ağlayacaksın bir kaç aya bekle az daha bekle sadece :) sürünmeye devam edeceksin :)

Sansasyonell, 5 ay önce

Hala ağlıyo musun sen ezik ahshajdjs

Sansasyonell
Aday Memur
14 Kasım 2024 14:44

Ben niye sürüneyim sen ağlayacaksın ezik

ThurepS, 5 ay önce

vay işsiz vaaay :) sen ağlayacaksın bir kaç aya bekle az daha bekle sadece :) sürünmeye devam edeceksin :)

14 Kasım 2024 15:19

Tartışma çok çocukça bir yere kaydı. Yakışmıyor artık kimseye bunlar.

14 Kasım 2024 15:21

Bu arada inşallah 23'lüler çok mağdur olmadan atanır ve 24 için de şöyle 15 binlik kontenjan gelir.

Küplüceli
Aday Memur
14 Kasım 2024 16:59

Türkiye genelinde norm fazlası öğretmen sayısı bir kaç branş hariç çok fazla, sağlıklı bir planlama yapılır norm fazlası öğretmenler dağılımı yapılırsa muhtemelen öğretmen atama sayısı düşecektir.
sanattarihiii, 8 ay önce

Hocam Özel eğitim ve sınıf öğretmeni toplamda alım o kadar zaten 7 bin yapıyor mantıken olmuyor.

15 bin olucagini düşünüyorum.(20 de olabilir)

110 tane öğretmen branşı var meslek liseleri dahil.bunlardan almasa dahil ilköğretim branşında ki alanlar ve ÖABT öğretmen branşlar var.

ThurepS
Aday Memur
14 Kasım 2024 17:05

İŞSİİİİİİZ :) KUDUR

Sansasyonell, 5 ay önce

Ben niye sürüneyim sen ağlayacaksın ezik

Sansasyonell
Aday Memur
14 Kasım 2024 17:48

Ağla ezikkk puahahsha

ThurepS, 5 ay önce

İŞSİİİİİİZ :) KUDUR

Sansasyonell
Aday Memur
14 Kasım 2024 17:49

Kesinlikle hocam

Küplüceli, 5 ay önce
Türkiye genelinde norm fazlası öğretmen sayısı bir kaç branş hariç çok fazla, sağlıklı bir planlama yapılır norm fazlası öğretmenler dağılımı yapılırsa muhtemelen öğretmen atama sayısı düşecektir.

Küplüceli
Aday Memur
14 Kasım 2024 17:58

Emekli öğretmen maaşları yarı yarıya erimeden önce emekli sayısı bir hayli fazla idi. Ancak memura verilen ek ödeme üstüne uzman ve başöğretmen düzenlemesi sonrası herkes 65 yaşına odaklandı. Yani artık emekli maaşı yükselmedikçe isteği ile emekli sayısı yılda 8-10 bin öğretmeni geçmez.
sanattarihiii, 8 ay önce

Her yıl zaten 20/23 bandında öğretmen emekli oluyor hocam.

14 Kasım 2024 18:03

Şunu 15 bin yapalım.

Küplüceli, 5 ay önce
Emekli öğretmen maaşları yarı yarıya erimeden önce emekli sayısı bir hayli fazla idi. Ancak memura verilen ek ödeme üstüne uzman ve başöğretmen düzenlemesi sonrası herkes 65 yaşına odaklandı. Yani artık emekli maaşı yükselmedikçe isteği ile emekli sayısı yılda 8-10 bin öğretmeni geçmez.

Sansasyonell
Aday Memur
14 Kasım 2024 19:08

15 k emekli çıkmaz bence arkadaş haklı

Zafer Yılmaz Güneyi, 5 ay önce

Şunu 15 bin yapalım.

14 Kasım 2024 19:25

15 bin emekli olmaz ama AKADEMİ ile birlikte 1 yıl öğretmen alımı olmayacak. Fakat akadademidekileri ücretli olarak çalıştırırlar mı onu bilmiyorum.

Sansasyonell, 5 ay önce

15 k emekli çıkmaz bence arkadaş haklı

Toplam 99 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi