Editörler : Lanet

memuryou
Aday Memur
07 Ocak 2025 22:00

Sallama ya.. Milleti germe
jeopol, 4 ay önce

Kapsam dışı olan kimseye yok. Sözleşme teklif edilecek. Kabul eden kalır. Etmeyene tazminatı verilip güle güle denilir.

Kapsam içi havuz hakkına sahip sadece.

jeopol
Memur
08 Ocak 2025 08:09

Yıl sonu. Şu an ertelendi yine

gulliblecow, 4 ay önce

Kesin konuşuyorsun. O halde ne zaman bu özerkleştirme yapılır bir tahminin var mı ?

jeopol
Memur
08 Ocak 2025 08:11

Kapsam dışı çalışanları 4857ye göre çalışır. Yani sıradan işçidir. Eğer bir de işsizlik maaşı kesiliyorsa şimdi bile tazminatını verdim, hadi git evinde top oyna diyebilir. Hoşunuza gitmese de gerçekler bunlar

memuryou, 4 ay önce
Sallama ya.. Milleti germe

kamueemmüh
Memur
08 Ocak 2025 08:42

8i 9 geçe adam şu an ertelendi diyor.

evet.

jeopol, 4 ay önce

08 Ocak 2025 08:56

Boş bilgilerle zamanını harcama, kapsam dışı personel havuz hakkına sahip kapsam içi değil. Bunu google aratarak bulabilirsin. Zamanı belirsiz şimdiki kit taslağında sadece ufak adımşar görüecez. Yani yıllar alacak büyük ihtimal.

gulliblecow, 4 ay önce

Kesin konuşuyorsun. O halde ne zaman bu özerkleştirme yapılır bir tahminin var mı ?

08 Ocak 2025 08:58

Nasıl emin konuşuyor bir de haahahahah. Böyle kafanın içi temiz olacak öz güvenli öz güvenli konuşacak. Muhtemelen kapsam içi ve havuzu olmadığı için böyle yapıyor. Yallah havuzlu otele 🤣🤣

jeopol, 4 ay önce

Kapsam dışı çalışanları 4857ye göre çalışır. Yani sıradan işçidir. Eğer bir de işsizlik maaşı kesiliyorsa şimdi bile tazminatını verdim, hadi git evinde top oyna diyebilir. Hoşunuza gitmese de gerçekler bunlar

kurumumuseviyorum
Aday Memur
08 Ocak 2025 09:03

kaynak?
jeopol, 4 ay önce

jeopol
Memur
08 Ocak 2025 09:38

Kapsam dışı ve kapsam içi pereonelin ne olduğu hakkında fikrin var mı?

Kapsam dışı 4857 iş kanunu ile çalışır. Kapsam içi 399 ile çalışır. Kapsam dışına işsizlik sigortası ödenir. Niye acaba? 😅

memurlukyolunda, 4 ay önce

Boş bilgilerle zamanını harcama, kapsam dışı personel havuz hakkına sahip kapsam içi değil. Bunu google aratarak bulabilirsin. Zamanı belirsiz şimdiki kit taslağında sadece ufak adımşar görüecez. Yani yıllar alacak büyük ihtimal.

jeopol
Memur
08 Ocak 2025 09:39

Bu işle ilgili çalışan herhangi birine sorabilirsin.

kurumumuseviyorum, 4 ay önce
kaynak?

kamueemmüh
Memur
08 Ocak 2025 10:14

az önce aldığım bir habere göre dyabla teiaş ta arkadaşlar kaynak : bu işle çalışan herhangi biri

kurumumuseviyorum
Aday Memur
08 Ocak 2025 10:25

bu işle çalışan derken hocam? personelin nerden haberi olacak
jeopol, 4 ay önce

Bu işle ilgili çalışan herhangi birine sorabilirsin.

jeopol
Memur
08 Ocak 2025 12:13

Ikili ilişkileri sayesinde.

Kimse sana gelip de yayınlanmamış, yayılması sıkıntı olacak belgeyi al kardeşim sana belge diye sunmaz. Konuşursun, bilgisayarında gösterir. Ama sana kimse kendisinden yayıldığını belirtecek şekilde delil bırakarak bunu yapamaz.

jeopol
Memur
08 Ocak 2025 12:16

Işsiz kalınca top oynarsınız. Ne güzel :)

kurumumuseviyorum
Aday Memur
08 Ocak 2025 12:18

aa yıl sonu meclise gelecek diyorsun yani hocam
jeopol, 4 ay önce

Ikili ilişkileri sayesinde.

Kimse sana gelip de yayınlanmamış, yayılması sıkıntı olacak belgeyi al kardeşim sana belge diye sunmaz. Konuşursun, bilgisayarında gösterir. Ama sana kimse kendisinden yayıldığını belirtecek şekilde delil bırakarak bunu yapamaz.

08 Ocak 2025 12:55

Jeopol müdür nedir dinlemeyin, bozuk saat bile 2 kere doğruyu gösterir kendisi 0 çekti. Doğru bir bilgisi yok dinlemeyin.

dollylenovo
Aday Memur
08 Ocak 2025 14:08

Mart ayında görürsünüz ertelendi mi ertelenmedi mi

jeopol
Memur
08 Ocak 2025 16:22

Google ile devam edin siz :)

memurlukyolunda, 4 ay önce

Jeopol müdür nedir dinlemeyin, bozuk saat bile 2 kere doğruyu gösterir kendisi 0 çekti. Doğru bir bilgisi yok dinlemeyin.

08 Ocak 2025 21:58

Mart ayında da sadece gelecek adımları hakkında fikir sahibi olacağız bu iş hemen olamaz. Ovpde reformun ilk kısmından bahsetmiş zatrn. 2. Kısma anca yetişir en erken o da

dollylenovo, 4 ay önce

Mart ayında görürsünüz ertelendi mi ertelenmedi mi

yagami raito
Aday Memur
09 Ocak 2025 08:37

arkadaşlar aldığım bir duyuma göre Mart ayı sonu yani Ramazan Bayramı'na kadar durum sonuçlancak, Eüaş ingiliz bir firmaya, Botaş ise Rus bir firmaya verilmesi söz konusu, pazarlıklar sürüyormuş, kaynak Burak Bozuk...

kurumumuseviyorum
Aday Memur
09 Ocak 2025 08:51

diğer kit kurumlari ne olacak hocam
yagami raito, 4 ay önce

arkadaşlar aldığım bir duyuma göre Mart ayı sonu yani Ramazan Bayramı'na kadar durum sonuçlancak, Eüaş ingiliz bir firmaya, Botaş ise Rus bir firmaya verilmesi söz konusu, pazarlıklar sürüyormuş, kaynak Burak Bozuk...

Toplam 73 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi