Editörler : Lanet

gulliblecow
Aday Memur
09 Ocak 2025 10:20

Cevaplardan anladığım havuz hakkı ile ilgili kesin bir durumun olmadığıdır. Benim düşüncem MKE de olduğu gibi personel minimum magdur olacak şekilde bu dönüşüm tamamlanacagıdır.

09 Ocak 2025 14:23

Kardeşim adamı yormayın 4046 nolu kanunun 9. Ve 21. Maddesini okuyun. Kapsam dışı personelin nakil hakkı saklıdır diyor. Tekrar ediyorum nakil hakkı saklıdır yani devlet memuru olarak başka kurumlara atanabilir. Araştırmaktan aciz bomboş bilgilere inanıp adamı çıldırtmayın. Eğer hala anlamadıysanız cahilsinizdir zaten memuriyeti haketmiyorsunuzdur.

09 Ocak 2025 14:29

https://www.google.com/amp/s/www.memurlar.net/haber/787/ozellestirme-nakillerindeki-genel-hususlar-maaslar-ve-nakil-proseduru.html%3famp=1 -- sayfada bul "kapsam dışı" ve ilk kısımları oku. Kapsam dışı açıkça belirtilir. Kapsam içi ile ilgili bir şey yok ama mke de havuza gittiler.

09 Ocak 2025 14:34

deneme

gulliblecow
Aday Memur
09 Ocak 2025 15:17

GÜzel yazmışsın fakat bu dediğin özelleştirme olunca uygulanacak bizim durumumuz bir değişiklik olmaz ise özerkleşme. Bu durumda da havuz hakkı var olacak mı ?

memurlukyolunda, 4 ay önce

https://www.google.com/amp/s/www.memurlar.net/haber/787/ozellestirme-nakillerindeki-genel-hususlar-maaslar-ve-nakil-proseduru.html%3famp=1 -- sayfada bul "kapsam dışı" ve ilk kısımları oku. Kapsam dışı açıkça belirtilir. Kapsam içi ile ilgili bir şey yok ama mke de havuza gittiler.

mmr-26
Memur
09 Ocak 2025 18:13

Onune sozlesme koyacaklar, kurumda devam etmek istersen sozlesmeyi imzalayip 4a beyaz yaka olarak devam, devam etmek istemiyorsan havuz. Soylenti boyle.

gulliblecow, 4 ay önce

GÜzel yazmışsın fakat bu dediğin özelleştirme olunca uygulanacak bizim durumumuz bir değişiklik olmaz ise özerkleşme. Bu durumda da havuz hakkı var olacak mı ?

jeopol
Memur
09 Ocak 2025 19:04

Google'dan yararlanlara tavsiyem 2003 haberini değil 2019da çıkan yasayı incelemeleri olacaktır :)

dfnyemalkvrne
Aday Memur
11 Ocak 2025 10:43

Peki botaş tpao personeli aynı unvanla mı geçecek havuza yoksa düz memur mu
kurumumuseviyorum, 8 ay önce
MKE gibi olacak kardeş. işçiler devam eder tabi daha önceki gibi saat 2 de çıkıp gidip, yan gelip yatmak yok. özel sektör gibi olacak. teklif edilipte kabul eden memur da iş kanununa bağlı beyaz yakalı işçi olacak. kabul etmeyen memur havuza başka kuruma 657 4A dan devam.

figo0
Memur
11 Ocak 2025 11:37

Botas ve tpao da havuz hakkı yok.
dfnyemalkvrne, 4 ay önce
Peki botaş tpao personeli aynı unvanla mı geçecek havuza yoksa düz memur mu

empire83
Aday Memur
11 Ocak 2025 13:48

Peki sozlesme imzalanayana nasil bir surec olacak sizce?gecis verilme ihtimali olmazmi yada kapsam ici disi ayrimi yapilirmi gecisle alakali

figo0, 4 ay önce
Botas ve tpao da havuz hakkı yok.

dfnyemalkvrne
Aday Memur
11 Ocak 2025 17:25

daha önce 4857 kapsam dışı özelleşen hangi kurum var arkadaşlar

empire83
Aday Memur
11 Ocak 2025 19:08

Benim bildiğim baska bi kurum yok kapsamdisi olupta ozellesen.Bence cikacak yasaya bagli kapsamdisi yada kapsam icinin kamuya gecisi hakkinda.Olmazsa garabet olur,yanlis bi uygulama olur.Zorla kimseye sozlesme imzalatmamalari gerekiyor

dfnyemalkvrne, 4 ay önce
daha önce 4857 kapsam dışı özelleşen hangi kurum var arkadaşlar

dfnyemalkvrne
Aday Memur
11 Ocak 2025 21:14

bunları ciddiye almayın lütfen.

dfnyemalkvrne
Aday Memur
11 Ocak 2025 21:15

Onu geçtim en azından havuz hakkı olması gerekmez mi biz kpss ile girdik sonuçta geçenlerde forumda gördüm kapsamdışından düz memurluk vermişler. rezillik bence
empire83, 4 ay önce

Benim bildiğim baska bi kurum yok kapsamdisi olupta ozellesen.Bence cikacak yasaya bagli kapsamdisi yada kapsam icinin kamuya gecisi hakkinda.Olmazsa garabet olur,yanlis bi uygulama olur.Zorla kimseye sozlesme imzalatmamalari gerekiyor

kamueemmüh
Memur
11 Ocak 2025 21:21

seni yana yatırır boydan geçerim.

her koşulda her durumda ve her yerde benim milliyetçiliğim ve devlete bağlılığımı sen idrak edemezsin. En önemli işletmelerin kararları önümden, hükmümden geçti. anlatabiliyor muyum. yan odada kurtlar vadisi sonrasında maç özetleri izlenirken danıştaya rapor hazırlıyordum.

dahası çok ama, aması yok. seni yana yatırırım boydan da geçerim fare!

kamueemmüh
Memur
11 Ocak 2025 21:26

işte mide bulandırıyor bunlar genelde akp mhp sümüğü olarak kuruma girmiş mescidden gelmeleri ve mescide gitmeleri ile belirir. dombra telefon zil sesi ile hilal bıyıkları ile bi bokum sanarlar. bunlar kan emici. devletin bu kene tayfasından kurtulamaması söz konusu. kanser bunlar. virüs ya da hastalık denilebilir. seri ve serin özelleştirme bana iş çok. isterse havuz vermesinler ama bu kansızlara topyekün girer inşallah.

dfnyemalkvrne, 4 ay önce
bunları ciddiye almayın lütfen.

empire83
Aday Memur
11 Ocak 2025 21:55

Valla ben hic umutlu degilim,kapsam ici de disida magdur olacak gibi.insallah istedigimiz gibi olurda gecis hakki verirler.

dfnyemalkvrne, 4 ay önce
Onu geçtim en azından havuz hakkı olması gerekmez mi biz kpss ile girdik sonuçta geçenlerde forumda gördüm kapsamdışından düz memurluk vermişler. rezillik bence

kamueemmüh
Memur
11 Ocak 2025 22:03

ülkede adalet ve kalkınma olsa idi mutlaka hak vereceklerdir yapamazlar aksini diyebilirdim. ama yok. o nedenle herkes bir kararname ile vezir de olabilir rezil de. tabii insan kpssdeki emeklerine yanıyor. 16 senelik emeğine yanıyor. ama audimiz, parti kaydımız ve rutin tükettiğimiz pudra şekerimiz yok. bizler orta direktik. imamdan az yukarı maaşla anormal saçma işlerin sorumluluğunu alırken benden fazla alan idarecinin burnunu karıştırarak islam ilmihali dersi vermesi de ağrıma gidiyordu. umarım tüm devlet kurumları özelleşir adam smith bile tevbe eder öyle özelleşir.

12 Ocak 2025 12:08

çok sallamışsın be gardaş
jeopol, 4 ay önce

Kapsam dışı çalışanları 4857ye göre çalışır. Yani sıradan işçidir. Eğer bir de işsizlik maaşı kesiliyorsa şimdi bile tazminatını verdim, hadi git evinde top oyna diyebilir. Hoşunuza gitmese de gerçekler bunlar

jeopol
Memur
12 Ocak 2025 17:09

1.5 yıl sonra kimin salladığını anlarsınız. 2019da yasa boşuna çıkarılmadı :) yasa çıktıktan sonra kapsam dışı personellerler iş giriş çıkışı yaptırdılar. Haberleri bile yok.

trvpolat, 3 ay önce
çok sallamışsın be gardaş
Toplam 73 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi