Editörler : "eskiyara"Pangaea
09 Eylül 2024 14:26

Van ipekyolu ilce milli egitim yolluklari hala yatirmadi

Eşim 3 hafta önce ilişiğini kesti hala yolluğu alamadık. Türkiye'nin bi ucuna ev taşıdık verilen yolluk sadece taşıma parasının yarısını çıkarıyor onu bile alamadık hala. Eminim biz gibi bekleyen bir sürü hocamız var. Ordayken de nerdeyse tüm Türkiye ek dersleri alırdı biz bir hafta geç alırdık. İnsanları mağdur etmek bu kadar kolay olmamalı. Ne var yahu arkadaş bu kadar zor olan şu yollukları yatırmakta ?

alprkrkmz
Daire Başkanı
09 Eylül 2024 19:32

Sayın hocam. Yolluk ödeme işi değişti bu sene. Önceden il ilçe milli eğitimler ödüyordu. Artık ayrıldığınız okullar ödüyor. Belki okulunuzun haberi yoktur. Ödenmesi için de mal müdürlükleri ayrılma yazınız ve başlama yazınız olmadan işlem yapmıyor. Bilmiyorum her mal müdürlüğü aynı mı ancak çoğu bu sistemde olabilir. Okullar ödenek istiyor artık yolluk için. Mal müdürlüğüne ödenek talebi açıyorsunuz. Onlar da ayrılma ve başlama yazısı ve kararname istiyor. Sonra ödenek isteniyor. Ödenek gelince de okul mys üzerinden ödeme yapıyor. İstanbul?da bu şekilde. Gecikmesinin sebebi bu olabilir.

matemkogr
Daire Başkanı
09 Eylül 2024 21:27

Mantıklı olan 20 ye yükselmesi olur tabi ki.

matemkogr
Daire Başkanı
09 Eylül 2024 21:28

Yanlış yere yorum yazmışım .. Pardon

matemkogr, 1 ay önce

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
09 Eylül 2024 21:50

bence 25 olmal en az
matemkogr, 1 ay önce

09 Eylül 2024 23:49

Bugünde aradık ödenek bekliyoruz dedi. Ben cimere şikayet edeceğim. Ev taşıdık adamlara eskiden ödedik. Bu nasıl bir iş

Mercankayalık
Aday Memur
10 Eylül 2024 15:31

Ödeneği okul değil de ilçe MEM istiyor diye biliyorum hocam. Zaten ilişik de oradan kesiliyor. Van hep böyleydi hocam ya inanın görev yaparken de böyleydi ek dersi bile bir hafta geç alırdık herkesten.
alprkrkmz, 1 ay önce

Sayın hocam. Yolluk ödeme işi değişti bu sene. Önceden il ilçe milli eğitimler ödüyordu. Artık ayrıldığınız okullar ödüyor. Belki okulunuzun haberi yoktur. Ödenmesi için de mal müdürlükleri ayrılma yazınız ve başlama yazınız olmadan işlem yapmıyor. Bilmiyorum her mal müdürlüğü aynı mı ancak çoğu bu sistemde olabilir. Okullar ödenek istiyor artık yolluk için. Mal müdürlüğüne ödenek talebi açıyorsunuz. Onlar da ayrılma ve başlama yazısı ve kararname istiyor. Sonra ödenek isteniyor. Ödenek gelince de okul mys üzerinden ödeme yapıyor. İstanbul?da bu şekilde. Gecikmesinin sebebi bu olabilir.

Ms7722
Aday Memur
10 Eylül 2024 20:08

Hocam mys onayından sonra kaç gün içersinde harcırah hesaba geçer.

alprkrkmz, 1 ay önce

alprkrkmz
Daire Başkanı
10 Eylül 2024 21:52

Hayır hocam değişti sistem. Okul istiyor artık. O yüzden gecikiyor.

Mercankayalık, 1 ay önce
Ödeneği okul değil de ilçe MEM istiyor diye biliyorum hocam. Zaten ilişik de oradan kesiliyor. Van hep böyleydi hocam ya inanın görev yaparken de böyleydi ek dersi bile bir hafta geç alırdık herkesten.

alprkrkmz
Daire Başkanı
10 Eylül 2024 21:54

Ödenek geldiyse ve okul idareniz mys den ödeme yaptıysa 1 2 gün sürmez.

Ms7722, 1 ay önce

Hocam mys onayından sonra kaç gün içersinde harcırah hesaba geçer.

Ms7722
Aday Memur
10 Eylül 2024 22:27

Cumartesi onaylandığını söylüyor müdür. Uzaması normal mi

alprkrkmz, 1 ay önce

11 Eylül 2024 00:09

Kurum onayı ve genel müdürlük onayı gelmeden sistemde zor. Benim 33 gün oldu daha yatacak.
alprkrkmz, 1 ay önce

11 Eylül 2024 09:50

sana verecekleri cevabı yazayım cünkü ben de cimere bakıyorum

sayın basvuru sahibi ;

falan tarih filan sayılı CİMER başvurunuz incelenmiş olup, dilekçenizde belirtmis olduğunuz husus ile ilgili olarak ödenek talebinde bulunulmuştur . Ödenek geldiğinde belirtilen tutar hesabınıza aktarılacaktır.

Bilgilerinize sunulur.

iyilikiyidir, 1 ay önce
Bugünde aradık ödenek bekliyoruz dedi. Ben cimere şikayet edeceğim. Ev taşıdık adamlara eskiden ödedik. Bu nasıl bir iş
11 Eylül 2024 09:52

Çok doğru söylemiş ve yazmışsın valla...
İnadınaAtatürk, 4 hafta önce

sana verecekleri cevabı yazayım cünkü ben de cimere bakıyorum

sayın basvuru sahibi ;

falan tarih filan sayılı CİMER başvurunuz incelenmiş olup, dilekçenizde belirtmis olduğunuz husus ile ilgili olarak ödenek talebinde bulunulmuştur . Ödenek geldiğinde belirtilen tutar hesabınıza aktarılacaktır.

Bilgilerinize sunulur.

Mercankayalık
Aday Memur
11 Eylül 2024 14:37

Mantıksız değil mi hocam ? zaten ilişik kesilince harcırah kaydı açılıyor tahakkukta. kaç kişi kestiyse toplam miktar ona göre istenmiyor mu? Ayrıca okulların istemesini anlamadım sadece. Gittikleri yerde de alıp karışıklık olmasın diye mi dicem o da ne alaka zaten sistemde ödedi ödenmedi vs diye gözüküyor.
alprkrkmz, 1 ay önce

Hayır hocam değişti sistem. Okul istiyor artık. O yüzden gecikiyor.

13 Eylül 2024 10:38

Van gürpınar dün yattı

13 Eylül 2024 15:29

Bizde mebe ödenek düştü bekliyoruz. Pazartesiyi bulur her halde
psikolog6525, 4 hafta önce

Van gürpınar dün yattı

frank06
Aday Memur
23 Eylül 2024 22:51

Van İpekyolu hala yolluk için bekletmekte. Çok uzadı bu iş iyice raydan çıktı

Memurprdzl
Aday Memur
24 Eylül 2024 13:39

Benim yolluğu yapmadılar. Geldiğim yer vekaletle ilişik kesilmesinde yapılmaz dedi. Şimdi de geldiğim yer biz yapamayız diyor. İkisi de altını çizdiğim çize öbür taraf yapmalı diyor. Kaç gündür tlfda laf anlatmaya çalışıyorum. Bunun bir standartı olmaz mı. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi