Editörler : swat3410

tsubasa17
Memur
19 Eylül 2024 04:15

Hayırlı nöbetler babayiğit
KelAliçooo, 3 hafta önce
bazı polis arkadaşlar da eleştirme ve umutsuzluk hastalığı var şunu bilin arkadaşlar hayat sizin etrafınızda dönmüyor şu iki yıldaki atamalara bakan vicdanlı herkes EGM. yi takdir edecektir 12-36 ya gelince benim bulunduğum ilde 2 yıldan bu yana orjinal 12-36 çalışılıyor bazı arkadaşların işi gücü umutsuzluk pompalamak ve siyaset yapmak dürüst olmak lazım taşlar yerine oturunca bu sistemin yayilacagini düşünüyorum ben 2 yıldır çalışıyorum inanın mükemmel bir sistem her şeyden önce kafaniz rahat oluyor 1+1 ve 12-36 olduğu için gün içinde istediği kadar yorgunluk ve iş yükü olsun yarın izinliyim düşüncesi tüm olumsuzlukları alıp götürüyor inşallah tüm arkadaşlar bir an önce bu sisteme geçer

Sbz1dftd
Memur
19 Eylül 2024 05:58

yalnız dünya senin etrafında dönmüyor sadece. son 2 yıldaki atamalar takdir edilir heee. senin ordaki dünyanda öyle olabilir de benim olduğum dünyada torpili olan dayısı olan arattıran adamlar tayine de gitmiyor istediği yerde de çalışıyor
KelAliçooo, 3 hafta önce
bazı polis arkadaşlar da eleştirme ve umutsuzluk hastalığı var şunu bilin arkadaşlar hayat sizin etrafınızda dönmüyor şu iki yıldaki atamalara bakan vicdanlı herkes EGM. yi takdir edecektir 12-36 ya gelince benim bulunduğum ilde 2 yıldan bu yana orjinal 12-36 çalışılıyor bazı arkadaşların işi gücü umutsuzluk pompalamak ve siyaset yapmak dürüst olmak lazım taşlar yerine oturunca bu sistemin yayilacagini düşünüyorum ben 2 yıldır çalışıyorum inanın mükemmel bir sistem her şeyden önce kafaniz rahat oluyor 1+1 ve 12-36 olduğu için gün içinde istediği kadar yorgunluk ve iş yükü olsun yarın izinliyim düşüncesi tüm olumsuzlukları alıp götürüyor inşallah tüm arkadaşlar bir an önce bu sisteme geçer

iyilikiyidir01
Daire Başkanı
19 Eylül 2024 06:22

ahahahah benim bulunduğum il diyeceğine hangi şehirde olduğunu söylesene herkesin 1+1calıstığı şehir nereymis öğrenelim.bu tür paylasımlar yapan lale ler algı yapmaya çalışıyor işte sanki böyle bir yer var sizde başarabilirsiniz diye. ankarada 1+1calısan yerler var diyorlar uygulama noktaları mesela yada bekleme noktalarında arkadaş heralde kendi 1+1 torpilli yerden aramıza katılıyor muhabbete:)
KelAliçooo, 3 hafta önce

hurgenerall
Memur
19 Eylül 2024 09:46

sizin orayı bilmem kardeş ama benim bulunduğum ilçede uygulama noktası şu an en torpilli yer konumunda. geceleri 1+1 çalışıyorlar.orada genelde özel mazereti olanlar veya torpilli arkadaşlar ve Elazığlı arkadaşlar çalışıyor.
iyilikiyidir01, 3 hafta önce
ahahahah benim bulunduğum il diyeceğine hangi şehirde olduğunu söylesene herkesin 1+1calıstığı şehir nereymis öğrenelim.bu tür paylasımlar yapan lale ler algı yapmaya çalışıyor işte sanki böyle bir yer var sizde başarabilirsiniz diye. ankarada 1+1calısan yerler var diyorlar uygulama noktaları mesela yada bekleme noktalarında arkadaş heralde kendi 1+1 torpilli yerden aramıza katılıyor muhabbete:)

aliomer
Aday Memur
20 Eylül 2024 20:43

.
21 Eylül 2024 19:51

Kayseri 15.de döndü

Android60
Genel Müdür
21 Eylül 2024 20:12

Konya döndü dönecek gibi ama bir türlü dönmüyor sürekli dönecek dönecek diye duyumlar geliyor ama olmuyor

kripto1982
Daire Başkanı
22 Eylül 2024 09:37

Darısı Mersin'e inşallah, olacak diye duyum olmuştu ama halen çakma 36 devam
Joplu Çoban, 3 hafta önce
Kayseri 15.de döndü

emareci
Şef
22 Eylül 2024 09:39

Ankara için sadece güzel bir hülya olarak kalacak gerçek 12/36 ...
22 Eylül 2024 11:29

Nasıl ogretmenler için meslek kanunu yapıldıysa polis içinde yapılmalı ve 12-36 ve ek mesai ucreti kanunlasmqli yoksa bugün çıksa birilerinin keyfine göre bozulur

Poliss155
Memur
22 Eylül 2024 11:30

bu meslekte birinci önceliğimiz bence bu olmalı
yakışıgım, 2 hafta önce

Nasıl ogretmenler için meslek kanunu yapıldıysa polis içinde yapılmalı ve 12-36 ve ek mesai ucreti kanunlasmqli yoksa bugün çıksa birilerinin keyfine göre bozulur

KelAliçooo
Aday Memur
22 Eylül 2024 11:30

Lale demesen iyiydi değerli meslektaşım öncelikle bir çok sorunumuz var ve elbette haklısınız ama olumlu ve pozitif gördüğümüz şeyleri de dile getirmek lazım bence dediğim gibi inşallah herkes 12-36 çalışır ve mesai dışında çalışmaya ek ücret gelir
iyilikiyidir01, 3 hafta önce
Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi