Editörler : oto-danisman-expert
10 Eylül 2024 00:13

personel temin

tsk piskiyatri

Merhaba arkadaşlar 2023 aralık tarihinde psikiyatri muayenesi oldum özel bir hastane de doktorum sadece giriş çıkışımı yazmış tanı olarak ruh ve sinir hastalıkları yazıyor ne reçete var ne de ilaç raporum da yok askeri personel olmak istiyorum direk ellenirmiyim bilmek istiyorum il sağlık müdürlüğü dilekçe yazdım heyete bida çıkıp sildirmek için bilgisi olan var mı acaba

Rogoco
Aday Memur
10 Eylül 2024 03:24

eliyorlar direk kaç kişi bu yuzden elendı

furkan6065
Aday Memur
10 Eylül 2024 13:21

sanmıyorum çünkü orta da ne rapor var ne de ilaç sadece sıra aldığım gözüküyor

Rogoco, 4 hafta önce

eliyorlar direk kaç kişi bu yuzden elendı

Rogoco
Aday Memur
10 Eylül 2024 15:39

kardeş sen ister san ister sanma daha geçen ay gittim kendı gozumle gordum elenenlerı

furkan6065, 4 hafta önce

sanmıyorum çünkü orta da ne rapor var ne de ilaç sadece sıra aldığım gözüküyor

murat_326
Şube Müdürü
10 Eylül 2024 15:54

Psikiyatri sıkıntı inşallah bir şey çıkmaz, doktorla konuş bence durumu anlat biraz uykusuzluk falan oyuzden geldım dersin geçici dersin...

Suleymanbey
Memur
10 Eylül 2024 16:29

Başvuru çok neden psikiyatriye giden birini alsın. Öncelik hiç bir sağlık sorunu olmayanlar bu şekilde bak bir de

Yusuf Kerim 058
Aday Memur
10 Eylül 2024 22:17

İkinci aşamaya çağırırlar muayneye gidersin askerliğe engel bir durum varsa elenirsin yoksa geçersin.Her asker dört dörtlük sağlıklı olacak diye bı kural yok askerliğe sorun teşkil edecek hastalığı olanlar eleniyor diğerlerine bakılmıyor.

Suleymanbey, 4 hafta önce
Başvuru çok neden psikiyatriye giden birini alsın. Öncelik hiç bir sağlık sorunu olmayanlar bu şekilde bak bir de
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi