Editörler : E.Kayı Han
10 Eylül 2024 08:13

Personel tutanak soruşturma

Arkadaşlar ben cezaevinde infaz biriminde görevliyim, nöbetim olduğu gün memlekete gitmem gerekti, cezaevinde olay olursa nöbete arkadaşımın gelmesini söyledim o da kabul etti, aksine o gün olay oldu ve nöbete benim gelmediğim öğrenildi. Hakkımda tutanak tutulmuş, ceza verilir mi ne cezası verilir sizce teşekkür ederim mutlu günler

İsmi Lazım Deil
Şube Müdürü
10 Eylül 2024 09:19

Sabit bir mesai saatiniz yok mu, olay çıkarsa çağırma nasıl bir şekil?

asukacs
Aday Memur
10 Eylül 2024 09:47

Mesai saatlerinden sonra kurumda mahkumlar olay çıkarırsa gelıyoruz işlem yapmaya

İsmi Lazım Deil, 3 hafta önce

Sabit bir mesai saatiniz yok mu, olay çıkarsa çağırma nasıl bir şekil?

13Adalet
Aday Memur
10 Eylül 2024 11:20

Öncelikle hakkınızda kim tutanak tutmuş? Yerinize arkadaşınızın vekalet edeceğini nöbetçi müdüre söylediyseniz herhangi bir sorun olmaz inşallah.

BerberMaho
Aday Memur
10 Eylül 2024 12:09

Arkadaşın yerine bakmış mı bakmış, aksayan bir iş var mı yok, haftalık çalışma süresinde eksiklik var mı yok, maalesef bu kurum böyle... Ömrünü verirsin, ömründen verirsin ama birileri pusuda bekler, en ufak fırsatta tekmelemek için

asukacs
Aday Memur
10 Eylül 2024 18:03

O günkü vardiyadaki arkadaşlar tutmuş tutnağı, nöbeçi müdüre söylememiştim

13Adalet, 3 hafta önce

Öncelikle hakkınızda kim tutanak tutmuş? Yerinize arkadaşınızın vekalet edeceğini nöbetçi müdüre söylediyseniz herhangi bir sorun olmaz inşallah.

maske505
Aday Memur
11 Eylül 2024 08:37

o gün acile gitseydin hastaydım gelemedim deseydin keşke

13Adalet
Aday Memur
11 Eylül 2024 09:23

Olay olduğu anda vardiya başmemuru öncelikle nöbetçi müdürü arar. Nöbetçi müdürün talimatı doğrultusunda infazdaki memur aranır veya Nöbetçi Müdür bizzat kendiisi arar çağırır kuruma. Nöbetçi infazcı gelemeyeceğini ve yerine arkadaşının geleceğini başmemur ve nöbetçi müdüre söylemesi halinde herhangi olumsuz bir durum yaşanmaz. Keşke Nöbetçi müdüre heber verseydin yerine arkadaşının geleceğini. olan olmuş artık. Vardiyadaki arkadaşların tutanak tutması pek hoş olmamış. Sen o günkü nöbetçi müdüre durumunu anlatırsın artık.

asukacs, 3 hafta önce

O günkü vardiyadaki arkadaşlar tutmuş tutnağı, nöbeçi müdüre söylememiştim

13Adalet
Aday Memur
11 Eylül 2024 09:25

Olay yaşanmış bitmiş ve tutanak tutulmuşsa memura, sonrasından alınan rapor pek kurtarıcı bir durum oluşturmaz.

maske505, 3 hafta önce

o gün acile gitseydin hastaydım gelemedim deseydin keşke

dutkurusuuu
Aday Memur
11 Eylül 2024 09:30

Yerine bakacak arkadaşın gelip işlerini eksiksiz yaptıysa sıkıntı olmaz. İnfazcıyı vardiya bağlamaz benim bildiğim. sadece nöbetçi müdür tutanak tutarsa tutar
11 Eylül 2024 10:28

Çok yüksek ihtimal disiplin cezası alırsınız. Burada alacağınız disiplin cezasının orantılı olup olmadığı önemli olacaktır.

13Adalet
Aday Memur
11 Eylül 2024 11:55

Kurumda yaşanan herhangi bir olayda infazdaki memur nöbetçi müdürün talimatıyla hareket eder. Vardiyanın talimatına göre herhangi bir işlem yapamaz. Nihai kararı nöbetçi müdür verir. Olay olursa vardiya infazcı memuru memuru değil, öncelikle nöbetçi müdürü arar. Muhakkik raporuna istinaden ceza alacağını sanmıyorum ama o günkü nöbetçi müdürün olaydan haberdar olup olmadığına göre de ceza alabilir.

Memuravukatı, 3 hafta önce

Çok yüksek ihtimal disiplin cezası alırsınız. Burada alacağınız disiplin cezasının orantılı olup olmadığı önemli olacaktır.

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi