Editörler : swat3410
10 Eylül 2024 14:49

Yüz kızartıcı suç ve kyok kararı

yüz kızartıcı suçtan kyok (takipsizlik) kararı pomem güvenlik soruşturmasında sıkıntı yaratır mı ? ceza yok , mahkeme yok , dava yok.

10 Eylül 2024 16:34

Olumsuz gelmemesi gerekir. Pek çok karar bulunmakta olup mevzuata da aykırı

zaMqi
Şef
10 Eylül 2024 19:50

Daha önceki bir forumda sana sıkıntı yaratır olarak cevap vermiştim doğrusu kyok aldığın, ortada herhangi bir delil, suç veya ceza bulunmadığı için polis okullarında engel teşkil etmiyormuş. Kusura bakma yanılttıysam.

yabgu46
Aday Memur
10 Eylül 2024 21:47

duyum nerden hocam kaynak sağlam mı yani internette sıkıntı yok yazıyorda emsal olaylar var mı ?

zaMqi, 9 ay önce

Daha önceki bir forumda sana sıkıntı yaratır olarak cevap vermiştim doğrusu kyok aldığın, ortada herhangi bir delil, suç veya ceza bulunmadığı için polis okullarında engel teşkil etmiyormuş. Kusura bakma yanılttıysam.

zaMqi
Şef
11 Eylül 2024 11:22

Elimde ne yazık ki emsal karar yok. Bulursam ileteceğim ancak forumları gezince gördüm ki takipsizlik alıp davası bile görülmeyen insanların ne memuriyette ne askerlikte ne de polislikte sıkıntı yaşadığını gördüm. Aralarında sadece bir kaç kişinin davası sürdüğü için polis okulundan ilişiği kesilmiş ve sonrasında kyok almış. Ancak senin dediğin gibi hiç davası görülmeyip kyok alanlar herhangi bir sorunla karşılaşmamış. Zaten takipsizlik aldığın konu şuan siciline işlemediği için yokmuş gibi davranabilirsin.

yabgu46, 9 ay önce

duyum nerden hocam kaynak sağlam mı yani internette sıkıntı yok yazıyorda emsal olaylar var mı ?

Pars.kansuu
Kapalı
13 Eylül 2024 14:35

2021 den beri bende bu sorunu yaşıyorum yüz kızartıcıdan kyok var ama emniyet sistemine işletmesini yapmadığım için egm kaydında şüpheli yazıyormuş sonuca kyok kararı girdireceğim pazartesi günü yapmadıysan bu işlemi yapmalısın.
zaMqi, 9 ay önce

Elimde ne yazık ki emsal karar yok. Bulursam ileteceğim ancak forumları gezince gördüm ki takipsizlik alıp davası bile görülmeyen insanların ne memuriyette ne askerlikte ne de polislikte sıkıntı yaşadığını gördüm. Aralarında sadece bir kaç kişinin davası sürdüğü için polis okulundan ilişiği kesilmiş ve sonrasında kyok almış. Ancak senin dediğin gibi hiç davası görülmeyip kyok alanlar herhangi bir sorunla karşılaşmamış. Zaten takipsizlik aldığın konu şuan siciline işlemediği için yokmuş gibi davranabilirsin.

yabgu46
Aday Memur
13 Eylül 2024 19:24

şüpheli yazması normalmiş kanka sordurdum ben de işletmene gerek yok dedi dosya kapalı gözüküyor dedi polis bi abi sisteme otomatik düşüyormuş

Pars.kansuu, 9 ay önce
2021 den beri bende bu sorunu yaşıyorum yüz kızartıcıdan kyok var ama emniyet sistemine işletmesini yapmadığım için egm kaydında şüpheli yazıyormuş sonuca kyok kararı girdireceğim pazartesi günü yapmadıysan bu işlemi yapmalısın.

yabgu46
Aday Memur
13 Eylül 2024 19:30

şüpheli yazması falan o olayda ifadeyi hangi sıfatla verdiğinden dolayı şüpheli yazıyor. soruşturman açık görünüyor mu ? görünmüyorsa sıkıntı yok

Pars.kansuu, 9 ay önce

Pars.kansuu
Kapalı
13 Eylül 2024 19:40

kim söyledi sana bunu, sistemde kyok görünmediğimde egm kaydından eler akademi net bilgi
yabgu46, 9 ay önce

şüpheli yazması falan o olayda ifadeyi hangi sıfatla verdiğinden dolayı şüpheli yazıyor. soruşturman açık görünüyor mu ? görünmüyorsa sıkıntı yok

Pars.kansuu
Kapalı
13 Eylül 2024 19:44

ben sana söyleyim kardeşim de sen nasıl yaparsın bilmem, pomem de güvenlik soruşturması okulda olur elenirsen ess de elenirsn ancak sözlü mülakattan sonra açıklama girildiğinde görevli emniyet kayıtlarına gbt kihbi gibi sistemlere bakar orada bir pürüz görürse eler, eğer kyok sonucu yoksa eler ya da başka bişey. her poliste bilmez ya da işi savsaklayanlar olur ben son zaman öğrendim bu işi 5 dönemime mal oldu geçen yıl gittiğimde polise bana aynı senim gibi şeyker söyledi takipsizlik girilmiş zayen dedi. ama benim anlattığım mesele farklı
15 Mayıs 2025 12:21

Olumsuz geldi mi lütfen beni de bilgilendirir misiniz??

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi