Editörler : Pangaea

FatihTurkmen01
Aday Memur
14 Eylül 2024 13:56

2018den yorumların var, şuan yaşın 34-35 civarı iş tecrüben yok, atanamadığını herkes biliyor. Ezik ve başarısız bir insansın ve atananları çekemiyorsun. Atandım diye yalan atıyorsun, sünepe takılmaya devam et. Özel sektör düzeldiğinde hukuk, mühendis özel sektörde yine iyi kazanacak. Ama senin gibi çekemeyenler ana/baba parası yemeye devam.Kudurmaya devam et 35 yaşında vasıfsız, işsiz-güçsüz birisin.Kendin bir yerlere gelemedin daha düşük puanları görünce kudurdun tabi.

the back of furkan, 4 hafta önce

budur.

pdsude
Kapalı
14 Eylül 2024 14:02

Adam kit'te çalışıyo hem de aöf iibf ile atandı kuduran kim acaba

FatihTurkmen01, 4 hafta önce

2018den yorumların var, şuan yaşın 34-35 civarı iş tecrüben yok, atanamadığını herkes biliyor. Ezik ve başarısız bir insansın ve atananları çekemiyorsun. Atandım diye yalan atıyorsun, sünepe takılmaya devam et. Özel sektör düzeldiğinde hukuk, mühendis özel sektörde yine iyi kazanacak. Ama senin gibi çekemeyenler ana/baba parası yemeye devam.Kudurmaya devam et 35 yaşında vasıfsız, işsiz-güçsüz birisin.Kendin bir yerlere gelemedin daha düşük puanları görünce kudurdun tabi.

italyanmaz
Şube Müdürü
14 Eylül 2024 14:10

iyi analiz hocam. çözmüşsün bu gereksizi

pdsude
Kapalı
14 Eylül 2024 14:11

Aha başladı yine bizim şizofren

italyanmaz, 4 hafta önce
iyi analiz hocam. çözmüşsün bu gereksizi

italyanmaz
Şube Müdürü
14 Eylül 2024 14:12

sana laf atan mı oldu cahil ruh hastası?
pdsude, 4 hafta önce

Aha başladı yine bizim şizofren

pdsude
Kapalı
14 Eylül 2024 14:13

Kes lan hukuk kazanamayan ergen iibfli

italyanmaz, 4 hafta önce

pdsude
Kapalı
14 Eylül 2024 14:14

Hukukçu ve mühendisler seni güzel kütletcek bu yıl merak etme:D

italyanmaz, 4 hafta önce
14 Eylül 2024 15:49

kendi hayatını özetledin galiba. beni bilen bilir koçum.

14 Eylül 2024 15:52

Üstad daha mebdeyim TEİAŞ?tan çağırmalarını bekliyorum.

pdsude, 4 hafta önce

Adam kit'te çalışıyo hem de aöf iibf ile atandı kuduran kim acaba

14 Eylül 2024 17:40

bence sen kendi hayatındaki yaşanamamışlıkları benim üzerimden dışarı vuruyorsun. o dediğin 28 yaşıma daha gelmedim bile.

madem zenginsin moruk git memur forumunda takılma. aöf okuyup memur olabildik sen örgün okumana rağmen bunu beceremedin. zaten gerek de yokmuş zenginmişsin. aşiretinden birileri sana köyde güzel tarla filan versin taşrada hayatına devam et ne güzel işte.

14 Eylül 2024 17:45

bakın ne buldum

FatihTurkmen01

Aday Memur

30 ocak 2021 11:31

Subaylık için yaşının tutup tutmayacağını yazmış burda. yaşını da 32 olarak söylemiş.

https://forum.memurlar.net/konu/235441358/dis-kaynak-subaylik.html

ahahhahhghhah. adam cidden kendini anlatmış.

pdsude
Kapalı
14 Eylül 2024 17:55

Herif şizofren çıktı:D Amcanın yaşı tutmuyormuş yazık

bakın ne buldum

FatihTurkmen01

Aday Memur

30 ocak 2021 11:31

Subaylık için yaşının tutup tutmayacağını yazmış burda. yaşını da 32 olarak söylemiş.

https://forum.memurlar.net/konu/235441358/dis-kaynak-subaylik.html

ahahhahhghhah. adam cidden kendini anlatmış.

FatihTurkmen01
Aday Memur
14 Eylül 2024 18:18

Linke basıyorum konu bulunamadı diyor. Üstelik benim yaşım 24 her türlü ispat ederim. Yüzüme de açarım yaşımıda ispatlarım, sen aynı delikanlılığı gösterebilecek misin? Birde Sude diye hesap açmış şizofren. Melihblue, Rüstemiibf gibi hesaplarla gel bunlar sıktı:) Daha siteye dün kaydoldum onu da ispat ederim. Ama eğer sen ispat edemezsen tüm heryerde abaza bir dayı olduğunu ilan edeceksin. Hodri meydan

pdsude, 4 hafta önce

Herif şizofren çıktı:D Amcanın yaşı tutmuyormuş yazık

FatihTurkmen01
Aday Memur
14 Eylül 2024 18:22

Furkan abazalıktan kudurmuşsun kendi fake kız hesabınla cilve yapıyorsun. Melihblue, Rüstemiibf, Furkan, Sude bir sürü hesabın var. 35 yaşında memur olunca, gençlik gidince salaklıktan buralara sardın galiba. Yahu bir insan 35inde düz memur olduğuna sevinir mı ya:) bak ben A kadroları zorluyorum daha 24 yaşında, 22 yaşında memur oldum. Senin gibi vizyonsuz düz memurluğq tamah bir salak değilim:)

FatihTurkmen01
Aday Memur
14 Eylül 2024 18:29

Ben 2022de atandım koçum benim, daha 22imde lisans iibfden atandım. Zaten 2020de Adalet bakanlığına lise kpssden girdim. Ben 20 yaşımda memurken sen 28 yaşında buralarda ağlıyordun.Senin 2018de yazıların var yüzsüz 8-10 kpss kasıp atanmış sözde, Rüstemiibf hesabında yaşının 27 olduğunu yazmışsın (2018 yılına ait), Senin yaşın minimum 33 şuan zaten boş beleş adamsın memurlar nette mesai yapıyorsun. Merak etme ben birkaç güne bu forumu bırakırım senin ki ruh hastalığına dönmüş. Sabah akşam 8-20 hesaptan yazı yazıyorsun işsiz herif :)

bence sen kendi hayatındaki yaşanamamışlıkları benim üzerimden dışarı vuruyorsun. o dediğin 28 yaşıma daha gelmedim bile.

madem zenginsin moruk git memur forumunda takılma. aöf okuyup memur olabildik sen örgün okumana rağmen bunu beceremedin. zaten gerek de yokmuş zenginmişsin. aşiretinden birileri sana köyde güzel tarla filan versin taşrada hayatına devam et ne güzel işte.

14 Eylül 2024 19:09

öyle kaçmak yok. moruk olduğun ortaya çıkınca mesajı sildirip yeni senaryo yazmışsın. senden katip bile olamaz moruk başkanım. çıkar hadi benim 2018 mesajlarımı. puahhaha rezil oldun kaçıyorsun

Ben 2022de atandım koçum benim, daha 22imde lisans iibfden atandım. Zaten 2020de Adalet bakanlığına lise kpssden girdim. Ben 20 yaşımda memurken sen 28 yaşında buralarda ağlıyordun.Senin 2018de yazıların var yüzsüz 8-10 kpss kasıp atanmış sözde, Rüstemiibf hesabında yaşının 27 olduğunu yazmışsın (2018 yılına ait), Senin yaşın minimum 33 şuan zaten boş beleş adamsın memurlar nette mesai yapıyorsun. Merak etme ben birkaç güne bu forumu bırakırım senin ki ruh hastalığına dönmüş. Sabah akşam 8-20 hesaptan yazı yazıyorsun işsiz herif :)

FatihTurkmen01
Aday Memur
14 Eylül 2024 19:40

Ben burdayım buradan değil. Canlı yayın açacak adminler kimlik dahil herşeyi göstereceğim. Er meydanına gel kız gibi yazıp durma herkes senin gibi işsiz değil.Her sözüne laf yetiştirecek değilim. "Katip bile olamaz" nedir ruh hastası, katıp kardeşlerimden özür diliyorum bu gereksiz tarafından anıldınız. Belki sen katıp olsaydın burada işsiz olacağına adliyede iş yapardın. Memlekete 0 fayda yaşıyorsun işte. Neyse ben burdayım gereksi mesajlara cevap vermeyeceğim. Canlı ispat olursa hala burdayım.

furkan yedek, 4 hafta önce
öyle kaçmak yok. moruk olduğun ortaya çıkınca mesajı sildirip yeni senaryo yazmışsın. senden katip bile olamaz moruk başkanım. çıkar hadi benim 2018 mesajlarımı. puahhaha rezil oldun kaçıyorsun
14 Eylül 2024 23:45

katipler bile 70+ puan alabiliyor sen de o var mı acaba

Ben burdayım buradan değil. Canlı yayın açacak adminler kimlik dahil herşeyi göstereceğim. Er meydanına gel kız gibi yazıp durma herkes senin gibi işsiz değil.Her sözüne laf yetiştirecek değilim. "Katip bile olamaz" nedir ruh hastası, katıp kardeşlerimden özür diliyorum bu gereksiz tarafından anıldınız. Belki sen katıp olsaydın burada işsiz olacağına adliyede iş yapardın. Memlekete 0 fayda yaşıyorsun işte. Neyse ben burdayım gereksi mesajlara cevap vermeyeceğim. Canlı ispat olursa hala burdayım.

16 Eylül 2024 12:30

İİBF mezunları da hukuk eğitimi kardeşim. Adli yargı hâkimliğine de İİBF'ye açsınlar o halde. Bence çok makul...

furkan yedek, 4 hafta önce
sağlık personeli için sağlık eğitimi almak gerek ama gih kadrosu için böyle bi eğitime gerek yok.

onder0606
Yasaklı
16 Eylül 2024 13:04

Furkan ssalak saçma yorumlarını kendine sakla 6 7 yıldır burda yazıyorsun bir cacık elde edemedin bu kafayla yine edemeyeceksin kafayı yemişsin resmen kendi yazıp yazıp duruyorsun fake hesaplarla
Toplam 100 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi