Editörler : Pangaea
11 Eylül 2024 12:54

4001 kaç puana düşer?

Merhabalar bu sene az puanla daha iyi sıralama elde edilmiş. Tabiki atama sayısını kimse şuan bilmiyor, ama tahminleri merak ediyorum. 4001 puanları düşer mi ne kadar olur, sözleşmeli alımlar da aynı şekilde nasıl değişir tahminleri merak ediyorum

pdsude
Kapalı
11 Eylül 2024 14:08

Açıktan alımlar 87-88'e düşer ama merkezi atamalar her zamanki gibi 90+

BabaHakkı1903
Aday Memur
11 Eylül 2024 14:46

bu 4001 kadroları yavaş yavaş merkezi alımlardan kaldırılacak

axdvgn
Aday Memur
11 Eylül 2024 22:31

2022/2 lisans atamalarında 82 puanla atanan da var ama 2024 bazında 4001 90+da mı kalır?? :(
pdsude, 3 hafta önce

Açıktan alımlar 87-88'e düşer ama merkezi atamalar her zamanki gibi 90+

pdsude
Kapalı
11 Eylül 2024 22:35

Onlar iibf şartlıdır 82'ye asla düşmez 4001

axdvgn, 3 hafta önce
2022/2 lisans atamalarında 82 puanla atanan da var ama 2024 bazında 4001 90+da mı kalır?? :(

Diotima01
Aday Memur
12 Eylül 2024 12:57

Mesela benim 89.4 puanım var açıktan alımlara mı yonelmeliyim vakit kaybetmeden tabi suan belirsiz olduğu için ne desek yanlış olur ama insan kendini ona göre ayarlamak istiyor

pdsude, 3 hafta önce

Onlar iibf şartlıdır 82'ye asla düşmez 4001

Ahmetkpss2024
Aday Memur
12 Eylül 2024 13:17

2022 döneminde rekor 4001 alımı oldu. Burda 4001 alınmayacak diyenler sadece son alımda bahsediyor. 2022 gibi olmaz ama 89-90 puan sözleşmeli de olsa 4001'den atanmaya yeter diye düşünüyorum. Yine de her şeye rağmen fırsat varken açıktan işletme veya İktisat fakültesine kayıt olmanızı öneririm. Atansaniz dahi 2 sene sonra tekrar girip istediğiniz şehir ve kurumu seçebilirsiniz bu puanı 2026'da aldığınız takdirde. Dün onlarca hukuk fakültesi mezunu arkadaşım kayit oldu hatta.

Diotima01
Aday Memur
12 Eylül 2024 13:32

Evet ben de düşünüyorum kayıt olmayı benden bir şey götürmez atansam dahi teşekkür ederim

Ahmetkpss2024, 3 hafta önce

2022 döneminde rekor 4001 alımı oldu. Burda 4001 alınmayacak diyenler sadece son alımda bahsediyor. 2022 gibi olmaz ama 89-90 puan sözleşmeli de olsa 4001'den atanmaya yeter diye düşünüyorum. Yine de her şeye rağmen fırsat varken açıktan işletme veya İktisat fakültesine kayıt olmanızı öneririm. Atansaniz dahi 2 sene sonra tekrar girip istediğiniz şehir ve kurumu seçebilirsiniz bu puanı 2026'da aldığınız takdirde. Dün onlarca hukuk fakültesi mezunu arkadaşım kayit oldu hatta.

ThurepS
Aday Memur
16 Eylül 2024 14:36

Arkadaşlar maalesef ki üzülerek söylüyorum ben 90 ın altına düşeceğini zanentmiyorum şöyle ki malumunuz alımlar az olacak 2022 gibi değil de 2020 gibi az alım olacak belki daha az . Atıyorum inşaat mühendisi eem yada makina mühendisi 90 alan bir kişi rahat atanacaktı ama alımı az olduğu için oda 4001 li kadroya başvuracak çünkü kendi bölümünden atanamayacak durum böyle olduğundan ben her alımın çok yüksek kapatacağını düşünüyorum . merkezi alım bi nebze 89 görebilir ama açıktan alımların 90 altı olacağına olanak vermiyorum herkesin allah gönlüne göre versin.

zireaell
Aday Memur
16 Eylül 2024 15:45

Tüm mühendis ve hukuk okuya arkadaşlar iibf okursa ne anlamı kalıyor yine kendi aralarında yarışacak burada bazı arkadaşlar yüksek puanlı arkadaşları iibf yönlendirip kendileri daha düşük puanla aramalı olan bölümler okuyor ne yazık ki fena bir manipülasyon dönüyor. Birçok düşük puanla bölüm var iibf geçen dönem hariç 82 83 den aşağı kapatmadı düşük puanla kapatan bir fakülte değil. Tabi ki 4001 e göre düşük kapatıyor orası ayrı

Ahmetkpss2024, 3 hafta önce

16 Eylül 2024 19:41

üstad 2 KPSS dönemi daha bu şekilde devam eder iibf. ondan sonra herkes okuyunca illa rekabet artar lakin iibf'nin avantajı çok daha fazla bunu 2022 alımlarında gördük. çoğu kurum iibf şartı koydu. illa ki 4001'den daha düşük kapatacak. benim iibfye meyil etmemin sebebi aldığım şehir tercihim ön plana çıkması ve istedigim şehirde kit oldu son 2024/1 atamasında. şu kira piyasasında şehrin dışında memuriyet bana cok ağır geliyor mali açıdan.
zireaell, 3 hafta önce

Tüm mühendis ve hukuk okuya arkadaşlar iibf okursa ne anlamı kalıyor yine kendi aralarında yarışacak burada bazı arkadaşlar yüksek puanlı arkadaşları iibf yönlendirip kendileri daha düşük puanla aramalı olan bölümler okuyor ne yazık ki fena bir manipülasyon dönüyor. Birçok düşük puanla bölüm var iibf geçen dönem hariç 82 83 den aşağı kapatmadı düşük puanla kapatan bir fakülte değil. Tabi ki 4001 e göre düşük kapatıyor orası ayrı

zireaell
Aday Memur
16 Eylül 2024 23:13

hocam iibf geri 82 83 bandına çıkacak ve herkes deli gibi iibf bölümü güzellemesi yaptığı için bu puanlar 84 85 bandına çıkacak ne yazık ki zaten millet okurken atama puanlarını görünce bitereceğini sanmıyorum okuduğu bölümü onun yerine birçok daha düşük kapatan bölümler var onları okumak daha mantıklı. Zaten sosyal medyadan youtube vb yerlerde bu tarz tavsiyelerin yapılması tamamen yanlış deli gibi yığılma oluyor anlamı kalmıyor. Artık bunu insanımız anlamalı diye düşünüyorum. En basiti yakın tarihte att veya tıbbı sekreterler oldu atama puanları arşa çıktı 1 2 yılda 65 70 ile atanan bölümler 85 e çıktı 82 83 kapatacak bölümler kaça çıkacak acaba ? Zaman gösterecek diyelim artık

furkan yedek, 3 hafta önce
üstad 2 KPSS dönemi daha bu şekilde devam eder iibf. ondan sonra herkes okuyunca illa rekabet artar lakin iibf'nin avantajı çok daha fazla bunu 2022 alımlarında gördük. çoğu kurum iibf şartı koydu. illa ki 4001'den daha düşük kapatacak. benim iibfye meyil etmemin sebebi aldığım şehir tercihim ön plana çıkması ve istedigim şehirde kit oldu son 2024/1 atamasında. şu kira piyasasında şehrin dışında memuriyet bana cok ağır geliyor mali açıdan.
17 Eylül 2024 02:38

burda insanlar tamamen karartmiş 89-90 puanlarin nerdeyse, cekinmeseler bi şeye yaramayacagini söyleyecek bu kadar kötümser olmayın bence.

Diotima01
Aday Memur
17 Eylül 2024 12:20

89.4 puanla gördüğüm yorumlar doğrultusunda pek bir şey beklemiyorum. Bölümümden atanmam çok düşük bir ihtimal. Adalet bakanlığı istemiyorum açıkçası. Geriye de pek bir olasılık kalmıyor gibi görünüyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Umarım herkes emeklerinin karşılığını alır

ömür ramazan Yazici, 2 hafta önce
burda insanlar tamamen karartmiş 89-90 puanlarin nerdeyse, cekinmeseler bi şeye yaramayacagini söyleyecek bu kadar kötümser olmayın bence.

ThurepS
Aday Memur
17 Eylül 2024 14:46

adalet bak. ve ibf bölümleri hariç 89 altı imkan dahilinde gözükmüyor.

Diotima01
Aday Memur
17 Eylül 2024 16:09

Adalet için katiplik mi mübaşirlik mi önerirsiniz peki?

ThurepS, 2 hafta önce

adalet bak. ve ibf bölümleri hariç 89 altı imkan dahilinde gözükmüyor.

ThurepS
Aday Memur
18 Eylül 2024 13:44

ben bir dönem infaz koruma memurluğu yaptım yerim rahattı memnundum tabi 1 sene sonra sıkmaya başlamıştı manevi olarak orası ayrı ama adliyede üstün çok oluyor emir verenin felan ben pek memnun olanı duymadım mübaşir katip olarak eğer bayansanız erkek cezaevine infaz koruma olarak girebilirseniz sizden iyisi yokturdur .

Diotima01, 2 hafta önce

Adalet için katiplik mi mübaşirlik mi önerirsiniz peki?

Diotima01
Aday Memur
18 Eylül 2024 15:32

Evet kadınım ama ikm hiç benlik değil isteyen insanların imkanını yakmayayim boşuna katiplik ve mübaşirlik arasındayım. Dediğiniz gibi çok fazla ayak işi vs yaptırıyorlar diyorlar ama bilmiyorum kararsızım büro personeli alımı olsa herhangi bir bakanlık vs onlar daha iyi olur benim için ama bu puanla olur mu bilmiyorum

ThurepS, 2 hafta önce

ben bir dönem infaz koruma memurluğu yaptım yerim rahattı memnundum tabi 1 sene sonra sıkmaya başlamıştı manevi olarak orası ayrı ama adliyede üstün çok oluyor emir verenin felan ben pek memnun olanı duymadım mübaşir katip olarak eğer bayansanız erkek cezaevine infaz koruma olarak girebilirseniz sizden iyisi yokturdur .

ThurepS
Aday Memur
19 Eylül 2024 08:39

valla hocam niyetim moral bozmak değil ama bende sizin şimdi bulunduğunuz yollardan geçtim mühendisim ikm olarak 1.5 yıl çalıştım sonra kendi bölümümden atandım . bunu en büyük sebebi ikm iken ders çalışabilmem oldu. mübaşirlik katiplikte ders çalışamazsın ömür boyu yapmak istenilecek bir iş olduğunu da düşünmüyorum ama ekmek parası tabiki orası ayrı. adalet bakanlığına 89.4 puanla hayli hayli girersiniz kyk alımları oluyor yurt personeli düz memur onlar daha iyi onu kovalayın derim alım sayısına bağlı 90 altı görülebilir onda da . adalet bakanlığı yerine kyk çok çok iyidir.

Diotima01, 2 hafta önce

Evet kadınım ama ikm hiç benlik değil isteyen insanların imkanını yakmayayim boşuna katiplik ve mübaşirlik arasındayım. Dediğiniz gibi çok fazla ayak işi vs yaptırıyorlar diyorlar ama bilmiyorum kararsızım büro personeli alımı olsa herhangi bir bakanlık vs onlar daha iyi olur benim için ama bu puanla olur mu bilmiyorum

Diotima01
Aday Memur
19 Eylül 2024 13:08

Ben de ömür boyu yapmak istemiyorum tabiki, evet ben de başka bir memurluk olursa onlar önceliğim olarak düşünüyorum. Fakat insan boşta kalabilme ihtimalini de düşünüyor. İkm şartlarını çok detaylı bilmiyorum. Ben biraz duygusal bir insanım her şeyden çabuk etkilenirim sanki yapamam gibi. Çok değişik bir süreç umarım güzel bir seçenek çıkar ve ataniriz

ThurepS, 2 hafta önce

valla hocam niyetim moral bozmak değil ama bende sizin şimdi bulunduğunuz yollardan geçtim mühendisim ikm olarak 1.5 yıl çalıştım sonra kendi bölümümden atandım . bunu en büyük sebebi ikm iken ders çalışabilmem oldu. mübaşirlik katiplikte ders çalışamazsın ömür boyu yapmak istenilecek bir iş olduğunu da düşünmüyorum ama ekmek parası tabiki orası ayrı. adalet bakanlığına 89.4 puanla hayli hayli girersiniz kyk alımları oluyor yurt personeli düz memur onlar daha iyi onu kovalayın derim alım sayısına bağlı 90 altı görülebilir onda da . adalet bakanlığı yerine kyk çok çok iyidir.

Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi