Editörler : swat3410

mhtm.15
Aday Memur
19 Eylül 2024 15:46

Yeni politika ölümü gösterip, sıtmaya razı etmek. Bu başkanlık sistemi ile memur emeklisinin bu gün her ay 12 bin lirası acaba hangi konsorsiyuma, yap işlete gitti. Bu kafa memurluğu ve ileride komple emekli maaşında kaldırır demedi deme... 25/30 yıl polis canını dişine taksın çalışsın. 2006 da polis emekli maaşına yapılan yüz tl zam daha 100 tl olarak duruyor. Aradan 18 yıl geçmiş. Velhasıl lanet bir düzenin bedelini ödüyoruz. Adamlar kamuya bir milyon taşeron aldı kadro verdi şimdi salağı oynuyorlar. Kamu görevlisi fazlaymış diyorlar...

mhtm.15
Aday Memur
19 Eylül 2024 16:04

Memur ikramiyesini de hiç ettiler. Memurlar.net'in çakma trollerine de duyurulur. Very important.

gökbörü60
Daire Başkanı
20 Eylül 2024 09:15

2008 sonrası memur olanların emekli maaşları o kadar düşükki insan memur olduğuna okuduğuna pişman oluyor hükümetin şu an ki politikası 2008 öncesinin maaşını kesinlikle yükseltmeyecek 2008 sonrası ile farkı kaldırıp 2008 öncesinin emekli maaşını aşağı çekerek eşitlemeye çalışacaklar , biz bunları hakettik mi ?? Bence hakettik kendi geleceğimizi oyladık sonuç bu.

sam34
Memur
20 Eylül 2024 09:44

Emekliler arasında 2008 öncesi ve sonrası ayrımı kaldırılmalı, Memurlara verilen Seyyanen zammın emekli memurlara verilmeli, görevli Emniyet personelinin maaşları yükseltilmeli.
gökbörü60, 3 hafta önce

2008 sonrası memur olanların emekli maaşları o kadar düşükki insan memur olduğuna okuduğuna pişman oluyor hükümetin şu an ki politikası 2008 öncesinin maaşını kesinlikle yükseltmeyecek 2008 sonrası ile farkı kaldırıp 2008 öncesinin emekli maaşını aşağı çekerek eşitlemeye çalışacaklar , biz bunları hakettik mi ?? Bence hakettik kendi geleceğimizi oyladık sonuç bu.

mhtm.15
Aday Memur
20 Eylül 2024 09:53

Evlenmeyin, çocuk yapmayın.

muti007
Memur
20 Eylül 2024 10:02

Çalışanlar Az çok demeyelim, BES üyeliği açalım, yatırım yapın. Çocuklarınıza bes üyeliğiniz de olabilir, ayrı ayrı açabilen, durumu iyi olan varsa açsın. Beklesin zamanla iyi kazançlar elde edilir.

mhtm.15
Aday Memur
20 Eylül 2024 10:07

Sistem şöyle işliyor, sen ister istemez ihtiyaçların için kredi kartı veya krediye giriyorsun sonra ömrün boyunca bankaya çalışıyorsun. Goodmorning

400 bin kredi kartına 200 de faiz eklerler öde bakalım. Bes de yap bu arada.

mhtm.15
Aday Memur
20 Eylül 2024 10:08

En iyisi Bülent seraş dan hayat güzel devam ediyoru dinlemek...

vet.mç
Daire Başkanı
24 Eylül 2024 15:55

5434 e göre 31.500 BAĞLANIYOR.

vet.mç, 3 hafta önce

Arkadaşlar ben Veteriner Hekimim 2008 öncesi klinik işlettim 2009 da memur oldum 5510 lu bana 35 yıla 22.500 lira emekli maaşı bağlıyor eski kanuna 5434 e bağlı olan Veterinere 3.500 bağlıyor burada 10 bin lira zarar eden 5510 lu yeni memurdur eski memurlar boşuna ağlamasın ben dağda bayırda ahırda 35 yıl çalıştım halende çalışıyorum 65 e 5 yılım var. Burada yeni memurlalar zararda lakin 30 bin lira emekli maaş da az ben onu da yeterli bulmuyorum iyi ki özel çalışırken bir kaç daire almıştım 15 senedir ancak çocuklara iyi üniversitelerde okutabildim hiç beklemeden atandılar, burada 5510 lu memur emeklilerine acımak lazım.

Sbz1dftd
Memur
24 Eylül 2024 16:36

POLİS EMEKLİSİ YAŞIYOR MU Kİ? yaşasa ne kadar yaşayacak rahat yerde çalışanlar hariç 60 ı görmez. bana 20 bin versinler şuan emekli hakkım olsun zerre düşünmem. yaw gidin ibadet edin Allah'a yaklaşın bırakın dünyalık işleri. emekli adam şu sayfada ne gezer. hale bıkmadın mı polislik ile ilgili bişey duymayı falan.

mhtm.15
Aday Memur
24 Eylül 2024 17:14

Sana katılıyorum. Son 10 yılda gezi olayları sonrası darbe ve akabinde pandemi de sokak da polis den başka kimse yoktu. Devlet bizdik. İnan ki bu gün 50 bin bile polis emeklinine az. Ama devlet yok. Yapılan işin karşılığı yok. Düşün sen virüse kafa atarken veya kurşuna, evinde uzaktan çalışan bir kişi ile aynı sınıfta oluyorsun. Velhasıl siyasal islamcılar değil komünistler olsa bile hakkımızı verirdi. Benim 12/12 çalıştırıldığım toplasan 5 yılın parasını gavur memlekete olsa almıştım.

Bu Müslümanların vicdanını ...

hamlea26
Daire Başkanı
28 Eylül 2024 17:15

Bunun siyasi görüşle alakası yok adaletli yöneticiler gelsin artık başımıza.Memnun değiliz bugün kü durumdan.

mhtm.15, 2 hafta önce

Sana katılıyorum. Son 10 yılda gezi olayları sonrası darbe ve akabinde pandemi de sokak da polis den başka kimse yoktu. Devlet bizdik. İnan ki bu gün 50 bin bile polis emeklinine az. Ama devlet yok. Yapılan işin karşılığı yok. Düşün sen virüse kafa atarken veya kurşuna, evinde uzaktan çalışan bir kişi ile aynı sınıfta oluyorsun. Velhasıl siyasal islamcılar değil komünistler olsa bile hakkımızı verirdi. Benim 12/12 çalıştırıldığım toplasan 5 yılın parasını gavur memlekete olsa almıştım.

Bu Müslümanların vicdanını ...

Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi