Editörler : crops35

zireaell
Memur
18 Ekim 2024 15:10

Maaş yönünden avantajı var ama tayin ve iş yükü bakımından eksi yazar kitlere hem de baya eksi

Melikee4427, 6 ay önce

Hocam bende mebdeyim çok hakim olmadığım için soruyorum Kitlerin Mebe göre avantajları neler bir de kpss b ile mi atandınız?

18 Ekim 2024 23:53

bitti

Adanam001
Aday Memur
19 Ekim 2024 01:37

2026 kpss ye hazırlanıyorsun demek :)
furkan yedek, 6 ay önce
bitti

refleks22
Daire Başkanı
19 Ekim 2024 21:59

2. döneme kısmet artık :)

furkan yedek, 6 ay önce
bitti
21 Ekim 2024 10:58

uzatıldı

Memüh
Şef
22 Ocak 2025 21:56

hocam ben icra katibiyim. aynı zamanda mühendisim. ve aöften işletme okuyorum (lisans) . eğer aöf den mezun olursam 2026 kpss den en kötü işletmeye atanabiliyor muyum? hali hazırda sözleşmeli memur olarak çalıştığım için bu bir engel olur mu? muvafakatname falan diyorlar. tam bilmiyorum ne olduğunu. o sorun yaratır mı? çünkü icrada çalışan bir memur arkadaş büro personelliğine atanmıştı ve onay çıkmadı gidemedi.
the back of furkan, 7 ay önce

https://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr/

üstad burdan kayıt yapıyorsun. muafiyetler otomatik olarak düşüyor sisteme.

vize + final oluyor.

geçme notu 35.

bu videoda da adam anlatmış 2.5 senede nasıl biteceğini.

https://www.youtube.com/watch?v=G-RMMVUBhqo

tavsiyem iibf bölümlerinden birini okumak. çünkü mühendisliğe göre çok daha fazla şehirde kadro açılıyor ve kit kurumlarındaki düz memur maaşı da 657 mühendis maaşı ile hemen hemen aynı.

bunun yanında ben tüm sınavlara aofsoru sitesinden bir gün önce ezberleyip girdim. ve hepsini geçtim sıkıntısız.

sınavlar test oluyor. 20 soru ve 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor. cevap şıkları eşit dağılıyor. mesela bir sınavda doğru cevaplardan 4'ü a 4'ü b 4'ü c 4'ü d 4'ü e şıkkı oluyor. ekampüste de çıkmış soruların hepsi var.

Memüh
Şef
22 Ocak 2025 22:10

arkadaşlar aynı soruyu genel olarak da sorayım. bilgisi olan cevap verirse sevinirim. ben icra katibiyim. aynı zamanda mühendisim. ve aöften işletme okuyorum 4. sınıf (lisans) . eğer aöf den mezun olursam 2026 kpss den en kötü işletmeye atanabiliyor muyum? hali hazırda sözleşmeli memur olarak çalıştığım için bu bir engel olur mu? muvafakatname falan diyorlar. tam bilmiyorum ne olduğunu. o sorun yaratır mı? çünkü icrada çalışan bir memur arkadaş büro personelliğine atanmıştı ve onay çıkmadı gidemedi.
23 Ocak 2025 08:41

üstad 4bliysen 399'a yani kite geçişte hiçbir sıkıntı yok. sen sadece 4b gih kadrolarına geçemezsin.
Memüh, 3 ay önce
hocam ben icra katibiyim. aynı zamanda mühendisim. ve aöften işletme okuyorum (lisans) . eğer aöf den mezun olursam 2026 kpss den en kötü işletmeye atanabiliyor muyum? hali hazırda sözleşmeli memur olarak çalıştığım için bu bir engel olur mu? muvafakatname falan diyorlar. tam bilmiyorum ne olduğunu. o sorun yaratır mı? çünkü icrada çalışan bir memur arkadaş büro personelliğine atanmıştı ve onay çıkmadı gidemedi.
23 Ocak 2025 08:43

muvaffakatname kadroludan kadrolu yani 4a'dan 4a'ya geçişte gerekir o da seninle ilgili değil.
Memüh, 3 ay önce
arkadaşlar aynı soruyu genel olarak da sorayım. bilgisi olan cevap verirse sevinirim. ben icra katibiyim. aynı zamanda mühendisim. ve aöften işletme okuyorum 4. sınıf (lisans) . eğer aöf den mezun olursam 2026 kpss den en kötü işletmeye atanabiliyor muyum? hali hazırda sözleşmeli memur olarak çalıştığım için bu bir engel olur mu? muvafakatname falan diyorlar. tam bilmiyorum ne olduğunu. o sorun yaratır mı? çünkü icrada çalışan bir memur arkadaş büro personelliğine atanmıştı ve onay çıkmadı gidemedi.

Feyza Y
Memur
23 Ocak 2025 09:39

Arkadaşlar bir sorum olacak.Ara dönemden 2.üniversiteye kaydolmak mümkün mü?En erken kaç senede bitirilebilir alttan üstten ders alırsak kota var mı ?Cevaplayabilirseniz sevinirim

maestroy
Aday Memur
23 Ocak 2025 11:14

Ara dönem kayıt yok eylül ekim aylarında kayıt oluyor, anadolu üniversitesinde üstten ders alma var, dönem başına maksimum kredi üst sınırı var (45 krediydi sanırım). En erken 2.5 yılda bitiyor yaz okulundan da ders alarak

Feyza Y, 3 ay önce

Arkadaşlar bir sorum olacak.Ara dönemden 2.üniversiteye kaydolmak mümkün mü?En erken kaç senede bitirilebilir alttan üstten ders alırsak kota var mı ?Cevaplayabilirseniz sevinirim

23 Ocak 2025 12:32

Bu açık öğretim ve ikinci üniversite iibf bölümlerini kapatmaları gerekiyor biz boşuna mı iibf örgün okuduk mühendisi psikoloğu vssi kendi bölümü yüksek kapatıyor diye kolayca aöf ten iibf bitirip bizim hakkımıza giriyor şuna bak bunun reklamı bile yapılmış o zaman bize de ikinci öğretim mühendis psikolog olma hakkı verilsin ben özelde çalışırım

agzde
Aday Memur
23 Ocak 2025 12:41

hangi bölümde daha fazla ilan çıkıyor?iktisat,işletme maliye?

23 Ocak 2025 12:52

bu 3 bölüm de her zaman iş yapar
agzde, 3 ay önce

hangi bölümde daha fazla ilan çıkıyor?iktisat,işletme maliye?

18 Mart 2025 20:35

uppp
Toplam 55 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi