Editörler : Pangaea
12 Eylül 2024 20:02

Kimseyi küçümsemiyorum hocam. Sadece Hukukçuların kendini İİBF lilerle kendini yarıştirmasi yanlış. İİBF bölümleri genelde memurluk için okunur ama kimse memur olmak için Hukuk okumaz. Kendi mesleğinizi yapamayıp normal memurluklara göz dikince bazı insanların önüne geçiyorsunuz bu da üzücü tabi ...
Ahmetkpss2024, 4 hafta önce

Tebrikler hocam umarım emeğimizin karşılığını alırsınız. Avukatların özel sektörde çektiği zorlukları bilmeden bence kucumsemeniz doğru degil. 2018 yılında ilk 1000'deki hukukçu sayısı 50 iken şimdi 320. İnsanlar kpss'yi tek çıkış yolu görüyor çünkü. 92 puan alan kişiler atanır miyim diye kaygı duyuyor.

12 Eylül 2024 21:13

niye kamu avukatları memur degil mi
KARAÇOCUKALİ, 4 hafta önce
Kimseyi küçümsemiyorum hocam. Sadece Hukukçuların kendini İİBF lilerle kendini yarıştirmasi yanlış. İİBF bölümleri genelde memurluk için okunur ama kimse memur olmak için Hukuk okumaz. Kendi mesleğinizi yapamayıp normal memurluklara göz dikince bazı insanların önüne geçiyorsunuz bu da üzücü tabi ...

suigeneris0007
Aday Memur
12 Eylül 2024 21:17

tamam git kamu avukatı ol o zaman :D ulan her yerde aynı eleman hepsinin şifresini ne koydun 1235 mi 4001 in kökü kurudu :D
furkan yedek, 4 hafta önce
niye kamu avukatları memur degil mi

historival
Aday Memur
13 Eylül 2024 09:54

yapmayanin
ucuncuegrimehmet, 4 hafta önce

95 puan almış arabulucu avukat olarak inadına 4001 nolu kadrolardan tercihlerimi yapacağım.

Muhendisbeydiyecen
Aday Memur
13 Eylül 2024 12:46

Bak burada iibfli haklı. 300 bininci olmuş adam kendine mühendisim diyor aldığı eğitim de eğitim olsa bari. Keza hukuk hiçbir zaman çok zor bir bölüm değildi hatta hiç sözel derslere çalışmadan birinci bölümde ilk 10 binde olduğu için hukuka giren arkadaşım oldu tıp gelmeyince. Ea bölümüne öylesine giren biri bile kazanabiliyor saçma sapan bir üniversitede.

İibf kalitesi zaten malum ama artık tıp diş gibi birkaç bölüm dışında prestiji kalan bir ünvan kaldı mı? İibf boş fakülte, mühendislik veya hukuk havalı olayları 10 yıl öncede kaldı. Geçmiş olsun.

Saçma sapan üniversitelerde Hukuk, mühendislik vb bölümler okuyanlar gelmiş burada İİBF liler için ağlıyor diyorlar. Hakim Savcı olamamış, özelde de bi halt beceremeyen Hukukçular da napsin işte İİBF ile kendini kıyaslayip teselli oluyor ...

onder0606
Yasaklı
13 Eylül 2024 13:22

İlk bine kaç hemşire kaç öğretmen giriyorda atanıyor siz İİBF ye gelince sıralama soruyorsunuz madem ki böyle ağlayıp başka bölümlere dadanacaktınız neden hukuk veya başka bölümler okudunuz İİBF ye laf atana kadar onların kaç puanla atandığına bakana kadar açıktan İİBF okunuyor git diplomanı al sende tercihini ver kendi bölümünden bir vasıf sağlayamayan kendi rakipleri arasında vasfı olmayan gelip başka bölümün insanlarına laf atmasın biz diyor muyuz önlisans lar 60 la atanıyor hemşire 70 le atanıyor her bölüm kendi içinde değerlendirilir o zaman bizde avukat bürosu açalım ne güzel dünya
Ahmetkpss2024, 4 hafta önce

Kaç puan aldınız hocam? İlk 1000'e kaç kişi sokuyor bölümünüz? İlk 1000'e 310 üstü İlk 3000'e 900 üstü mezununu sokan bölümü neye göre küçük görüyorsunuz.

ucuncuegrimehmet
Aday Memur
13 Eylül 2024 13:27

kararım kesindir yapacağım.

historival, 4 hafta önce
yapmayanin

onder0606
Yasaklı
13 Eylül 2024 13:32

Yapmazsan en vasıfsız adam sensin nerede vasıfsız eleman var İİBF ye dadanıyor sanki parayı bize yedireceksin

95 puan almış arabulucu avukat olarak inadına 4001 nolu kadrolardan tercihlerimi yapacağım.

italyanmaz
Şube Müdürü
13 Eylül 2024 15:01

odacı mehmet paşa

kararım kesindir yapacağım.

Slmbl
Aday Memur
14 Eylül 2024 15:21

Hukuk fakültesine maksimum 125k sıralama ile girebilirsin yani paranda olsa 125k sıralamada değilsen hukuk okuyamazsın 1milyon sıralamayla 10 netle okuyanlar için fazla özgüvenlisin

Saçma sapan üniversitelerde Hukuk, mühendislik vb bölümler okuyanlar gelmiş burada İİBF liler için ağlıyor diyorlar. Hakim Savcı olamamış, özelde de bi halt beceremeyen Hukukçular da napsin işte İİBF ile kendini kıyaslayip teselli oluyor ...

Slmbl
Aday Memur
14 Eylül 2024 15:23

O kadar cahilsin ki hukuk maksimum 125k sıralama ile okunurken kolay ve saçma oluyo ama sizin ossuruktan teyyare aöf bölumleriniz mi zor oluyo

Muhendisbeydiyecen, 4 hafta önce

Bak burada iibfli haklı. 300 bininci olmuş adam kendine mühendisim diyor aldığı eğitim de eğitim olsa bari. Keza hukuk hiçbir zaman çok zor bir bölüm değildi hatta hiç sözel derslere çalışmadan birinci bölümde ilk 10 binde olduğu için hukuka giren arkadaşım oldu tıp gelmeyince. Ea bölümüne öylesine giren biri bile kazanabiliyor saçma sapan bir üniversitede.

İibf kalitesi zaten malum ama artık tıp diş gibi birkaç bölüm dışında prestiji kalan bir ünvan kaldı mı? İibf boş fakülte, mühendislik veya hukuk havalı olayları 10 yıl öncede kaldı. Geçmiş olsun.

italyanmaz
Şube Müdürü
14 Eylül 2024 19:59

adam okumuş mühendis olmuş, mühendis ünvanını kazanmış ne olursa olsun. sen hukuk bitirdin de ne oldun? akşama kadar gişede fatura yatıracak düz memur olmak için kendini yırtıyorsun ama yadırgamıyorum senin kapasiten bu kadar. bir de cahil demişsin adama kendi haline bakmadan. vah zavallı vah...

Slmbl, 4 hafta önce

O kadar cahilsin ki hukuk maksimum 125k sıralama ile okunurken kolay ve saçma oluyo ama sizin ossuruktan teyyare aöf bölumleriniz mi zor oluyo

14 Eylül 2024 20:03

madem memuriyet bu kadar kötü sen neden memur forumunda takılıyorsun sabahtan akşama. git özel sektörde krallar gibi yaşa biz bu yolu seçtik puanımızı aldık sen madem kötülüyorsun memuriyeti hala neden burdasın.

italyanmaz, 4 hafta önce

adam okumuş mühendis olmuş, mühendis ünvanını kazanmış ne olursa olsun. sen hukuk bitirdin de ne oldun? akşama kadar gişede fatura yatıracak düz memur olmak için kendini yırtıyorsun ama yadırgamıyorum senin kapasiten bu kadar. bir de cahil demişsin adama kendi haline bakmadan. vah zavallı vah...

italyanmaz
Şube Müdürü
14 Eylül 2024 20:05

havasından geçilmeyen hukuk mezunlarından bahsediyorum, her b.ka maydonoz olma sen gereksiz

the back of furkan, 4 hafta önce

madem memuriyet bu kadar kötü sen neden memur forumunda takılıyorsun sabahtan akşama. git özel sektörde krallar gibi yaşa biz bu yolu seçtik puanımızı aldık sen madem kötülüyorsun memuriyeti hala neden burdasın.

Toplam 34 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi