Editörler : "eskiyara"Pangaea
13 Eylül 2024 10:07

Nöbetçi öğretmen gelmezse

Merhabalar okulumuzda bir öğretmenimiz raporlu onun yerine kim nöbet tutmali eğer onu da tutarsak ilk hafta ikisi bahçe toplam 3 nöbet tutmuş olacagim

bulaşşıkk
Memur
13 Eylül 2024 11:27

Bu mesaj 20'nin üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

5 de olsa tutacaksın. Öğretmenlik fedakarlık gerektirir. Sen tutma ben tutmayım kim tutacak peki.

selimpusat80
Aday Memur
13 Eylül 2024 13:29

Aynen hocam. Bravo.
bulaşşıkk, 4 hafta önce

5 de olsa tutacaksın. Öğretmenlik fedakarlık gerektirir. Sen tutma ben tutmayım kim tutacak peki.

Kagiş
Müsteşar
13 Eylül 2024 17:51

O günkü nöbet grubunda raporlu öğretmen varsa onun yerine başka bir öğretmenin nöbet tutması gerekli değil! Onun nöbet yeri diğer nöbetçilerce gezilir ve idare edilir! Yani bugün 6 kişi nöbetçi ama birisi raporlu, o zaman diğer beş kişi biraz daha performans gösterecek ve bir kişi eksik oynayan takım gibi davranacak.

Okul idaresi bu konuda nasıl tedbir alacak derseniz, nöbetçi müdür yardımcısı gerekirse eksik(raporlu)arkadaşın yerine oyuna girip oynayacak! Bu kadar basit! ))

Sonatanancalikusu
Aday Memur
13 Eylül 2024 20:55

Sen tut hocam benim vazifem güvenlik görevlisi değil ben öğretmenim nöbetten eğitime enerji vakit kalmıyor.

bulaşşıkk, 4 hafta önce

bulaşşıkk
Memur
14 Eylül 2024 08:56

Yazdığımın sonuna (!) koymayı unutmuşum pardon :)

Sonatanancalikusu, 4 hafta önce

Sen tut hocam benim vazifem güvenlik görevlisi değil ben öğretmenim nöbetten eğitime enerji vakit kalmıyor.

matematik19078
Aday Memur
14 Eylül 2024 17:24

Böyle bir mesaj yazabilecek kadar utanma duygusu olmayan dünyada her türlü kirli halta kalkışır. Normal hayatta böyle mantık dışı hak düşmanı ifadeler kullanmaya cesaret edemezler, anca böyle forumlarda kusarlar bu saçmalıkları

bulaşşıkk, 4 hafta önce

Benimparamyok
Kapalı
14 Eylül 2024 18:06

Hocam yasa derki bu durumlarda idare gerekli tedbirleri alır.idare tedbir alacaktir ama ben bu konuda farklı yöntem uygulayan onlarca idare gördüm

bulaşşıkk
Memur
14 Eylül 2024 20:33

Önce tüm mesajları oku ondan sonra bik bik yap ibibik.

matematik19078, 4 hafta önce

Böyle bir mesaj yazabilecek kadar utanma duygusu olmayan dünyada her türlü kirli halta kalkışır. Normal hayatta böyle mantık dışı hak düşmanı ifadeler kullanmaya cesaret edemezler, anca böyle forumlarda kusarlar bu saçmalıkları

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
14 Eylül 2024 23:08

Nöbet listesi yeniden düzenlenebilir.Raporlu öğretmen donecegi günün nobetcisiyle aralarında değişir

bursastore
Aday Memur
15 Eylül 2024 00:06

bir gereksiz daha
bulaşşıkk, 4 hafta önce

hoca7979
Aday Memur
15 Eylül 2024 04:37

Koy bitane boşgezen mud yardımcısını orada otlasın
Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi