Editörler : "eskiyara"Pangaea
14 Eylül 2024 00:23

Ek ders

Merhabalar. Benim haftalık ders saatim 30. Artı Bir de rehberlik var. Toplam 31 saat. Ders programım da 16 saat maaş karşılığı 14 saat ücretli 3 saat hazırlık 2 saat rehberlik yazıyor. Maaş karşılığı 15 saat olması gerekmiyor mu? Ben ne kadar ek ders alabilirim? 1 saati ücret almadan mi giriyorum acaba?

Braweheart01
Daire Başkanı
14 Eylül 2024 00:27

googlede özkansoft ek ders hesaplama yaz çıkan site hesaplar

Sakaryalı540
Aday Memur
14 Eylül 2024 01:53

Rehberlik saatinden ek ders almıyorsun. Zaten rehberlik ten veya kulüpten 2 ek ders yatıyor o nedenle rehberliğine girdiğin sınıfın o bir saatini ek ders olarak almıyorsun çünkü zaten 2 saat yatıyor

fenogretmeniyim
Şube Müdürü
14 Eylül 2024 16:41

maaş karşılığı 15 saattir. program yanlış olabilir. önemli olan ek dersleri ay başında sisteme doğru girsinler. müdür yardımcısına sorabilirsiniz

Benimparamyok
Kapalı
14 Eylül 2024 18:07

Hocam maaş karşılığı 15 saattir kesin

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
14 Eylül 2024 18:20

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN DERS VE EK DERS SAATLERİNE İLİŞKİN KARAR

Aylık karşılığı ders görevi

MADDE 5- (1) Kapsama dâhil örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görevli;

a) Örgün ve yaygın eğitim kurumlarının müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcıları haftada 6 saat,

b) Okul öncesi ve sınıf öğretmenleri haftada 18 saat,

c) Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenleri haftada 15 saat,

ç) Atölye ve laboratuvar öğretmenleri haftada 20 saat,

ders okutmakla yükümlüdürler. Bu yükümlülük öncelikle alanlarında, alanlarında ders bulunmayanlara ise ihtiyaç hâlinde ve istekleri üzerine alanları dışında ders görevi verilmek suretiyle yerine getirilir.

Yamyamav
Şef
14 Eylül 2024 18:34

Rehberlik sayilmiyor. Rehber öğretmen de sınav ogrencisine koltuğundan kalkıp 40 dk ayıramiyor . Zorunlu rehber öğretmen girmeli o derslere

Benimparamyok
Kapalı
14 Eylül 2024 18:37

Hocam ben size birkaç tane danışmanlık tedbiri verilen öğrenci vereyim birkaç tanede adalet bakanlığının bize yüklediği öğrenci vereyim siz bana 5 saat dersinizi verin gönüllü gireceğim.Hayat cahillere guzeldir

Yamyamav, 3 hafta önce

Rehberlik sayilmiyor. Rehber öğretmen de sınav ogrencisine koltuğundan kalkıp 40 dk ayıramiyor . Zorunlu rehber öğretmen girmeli o derslere

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
14 Eylül 2024 23:12

Rehberlikle birlikte toplam 30 saatiniz varsa

14 saat ek ders

2 saat rehberlik

3 saat hazırlık planlama toplam 19 saat ek ders alırsınız.

fen-25
Memur
14 Eylül 2024 23:46

rehberlik sayılmaz.8.sınıfta böyle bir durum var maalesef.ek ders hesabınıza gelince:

30-15=15

10a 1 den 3 saat

sınıftan 2 saat

saat nöbet haftada 23 saat ek ders alırsınız.

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
15 Eylül 2024 10:31

Rehberlikle birlikte 31 saat dersi varmış. Bir de nöbeti unutmuşsunuz.

Bu arada sekizinci sınıflarda rehberlik dersi fiilen işlenmiyormuş. Bir arkadaş demişti, unutmuşum. Ortaokulda da yıllar önce ama yıllarca çalışmış birisi olarak -hakiki manada işlendiği zaman- en önemli olduğu zamanlardan birinde bu dersin fiili olarak kaldırılması garip.

Memleketinogretmeni, 3 hafta önce

Rehberlikle birlikte toplam 30 saatiniz varsa

14 saat ek ders

2 saat rehberlik

3 saat hazırlık planlama toplam 19 saat ek ders alırsınız.

Yamyamav
Şef
16 Eylül 2024 02:06

Afedersiniz ama bu dediklerinizi yapmazsanız rehber ogretmenin vasfı nedir? Odamda oturayım bir iki veli eyleyeyim, öğretmenlere saçma sapan, bir halta yaramayan bir sürü evrak kitleyeyim. Çocuklar bir rehber öğretmeni haftada 1 saat de olsa gormeli, konuşmalı.

Koçluk adı altında okuldaki öğrencilerden fazla dışarıdaki öğrencilerle ilgileniyorlar artık. Parayı veren düdüğü çalar hesabi

Benimparamyok, 3 hafta önce

Hocam ben size birkaç tane danışmanlık tedbiri verilen öğrenci vereyim birkaç tanede adalet bakanlığının bize yüklediği öğrenci vereyim siz bana 5 saat dersinizi verin gönüllü gireceğim.Hayat cahillere guzeldir

nirvana08
Aday Memur
16 Eylül 2024 11:48

Rehber öğretmenin görevleri yönetmelikle düzenlenmiş açın okuyun. Burda saçma sapan ithamlarda bulunmanın alemi yok. İşe yaramayan saçma sapan evraklar diyorsunuz bunları da yönetmelik emrediyor kimse keyfinden evrak doldurtmuyor. Sizinle çalışana Allah sabır versin gerçekten şu üslupla şu fikirlerle işleri zor

Yamyamav, 3 hafta önce

Afedersiniz ama bu dediklerinizi yapmazsanız rehber ogretmenin vasfı nedir? Odamda oturayım bir iki veli eyleyeyim, öğretmenlere saçma sapan, bir halta yaramayan bir sürü evrak kitleyeyim. Çocuklar bir rehber öğretmeni haftada 1 saat de olsa gormeli, konuşmalı.

Koçluk adı altında okuldaki öğrencilerden fazla dışarıdaki öğrencilerle ilgileniyorlar artık. Parayı veren düdüğü çalar hesabi

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi