Editörler : cihan27E.Kayı Han
14 Eylül 2024 05:10

Rapor Kesintisi
Herkese selamlar bu ay 5 gün raporluydum. Maaşımdan 5477 TL iş göremezlik kesintisi oldu. SGK'dan sorguladığımda da 1452 TL iş göremezlik ödemesi var. Kesilen rakam normal mi?

hsnd
Başbakan Müsteşarı
14 Eylül 2024 11:30

Miktar normal mi bilmiyorum ancak 5 gün rapor aldıysanız işgöremezlik ödeneği raporun 2 gününü ödemez. 3 günlük işgöremezlik ödeneği alırsınız.

hukukyb
Aday Memur
14 Eylül 2024 11:45

Evet ben de ilgili mevzuata biraz baktım. İş göremezlik ödeneğinin günlüğünü hesapladım. 1400 küsür çıktı. 3 günlük tutarın 4500 civarı olması gerekiyor diye hesapladım ben. Ama e-devlette SGK'nın iş göremezlik ödeneği sorgu ekranında sadece 1452 TL görünüyor. Bankaya iletildi yazıyor. Banka olarak da PTT görünüyor
hsnd, 3 hafta önce
Miktar normal mi bilmiyorum ancak 5 gün rapor aldıysanız işgöremezlik ödeneği raporun 2 gününü ödemez. 3 günlük işgöremezlik ödeneği alırsınız.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
14 Eylül 2024 13:16

e-devlet üzerinden bir banka hesabı eklemediyseniz ptt'ye gönderiliyor. E-devletten banka ekleyebilirsiniz isterseniz.
hukukyb, 3 hafta önce
Evet ben de ilgili mevzuata biraz baktım. İş göremezlik ödeneğinin günlüğünü hesapladım. 1400 küsür çıktı. 3 günlük tutarın 4500 civarı olması gerekiyor diye hesapladım ben. Ama e-devlette SGK'nın iş göremezlik ödeneği sorgu ekranında sadece 1452 TL görünüyor. Bankaya iletildi yazıyor. Banka olarak da PTT görünüyor

hsnd
Başbakan Müsteşarı
14 Eylül 2024 13:18

Hesaplamalar sizin hesabınızdan farklı yapılıyordur. Muhtemelen bir çok kesinti yapılıp ödeniyordur.
hukukyb, 3 hafta önce
Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi