Editörler : "eskiyara"Pangaea
14 Eylül 2024 11:58

Teneffüs süreleri

İlk teneffüs 20 dk. Diğer teneffüsler 15 dakika öğle arası 40 dk. Öğrencinin tüm günü okulda geçiyor. Bunu eskisi gibi düzenleyecek bir durum yok mu. Teneffüs süreleri kısalacak derken daha uzadı. Sendikalara bunu iletiyoruz dönüş yok.

Sevdim-Seni
Genel Müdür
14 Eylül 2024 12:41

Yönetmelik çok açık, farklı bir işlem yapilamaz.

Bakan yönetmeliği degistirecek ancak.

Dersi kisaltir, tenefusu kisaltmaz. Hatta gerekirse dersleri kaldirir hep teneffüs yapar, öyle bir kafa var bakanda

el7bi8gü9
Aday Memur
14 Eylül 2024 13:11

tenefüsde eğitimin bir parçası

Sevdim-Seni
Genel Müdür
14 Eylül 2024 13:16

Niteliksiz dersler gibi niteliksiz teneffüsler de bir işe yaramaz, niteliksiz bahcelerde bol bol ögrenci kavgaları ve yaralanmalar...

el7bi8gü9, 3 hafta önce

tenefüsde eğitimin bir parçası

Kagiş
Müsteşar
14 Eylül 2024 13:55

İşin enteresan tarafı da bakanlığın yaptığı uygulamalarla öğrencilerin okulda geçirdikleri süre devamlı artırılıyor!! Batı ülkeleri 4 gün okul 3 gün tatil gibi uygulamaları hayata geçirirken bizimkiler de bu işi nasıl 7 gün 24 saate çıkarırız diye uğraşıyorlar adeta!!? Öğrenciler bu durumdan memnun mu diye soran yok! Özellikle ortaöğretimde tam gün okul olayı çok sıkıntı olmaya başladı. Meslek lisesinde sabah 08.45'te derse başlayan öğrenci 9 saat dersin arkasından akşam 16.45'te dersten çıkıyor! Hatta bazı günler 17.30'da ders bitiyor!! Böyle mesaiye gider gibi okula mı gidilir kardeşim! Olacak iş değil vallahi!!

BATIFB
Memur
14 Eylül 2024 14:18

Teneffüs sürelerini 5 dk ya indirelim demiyoruz. Fakat 15 dk olan Teneffüsler 10 dk yeterlidir. Öğrencilerin okul bahçelerinde kendini geliştirebilecekleri sosyal alan çok kısıtlı.

oguzxxx
Aday Memur
14 Eylül 2024 14:33

İtiş kakış yaralanmaktan başka bir şey yok. Kaç seneden beri söylüyoruz. Kimsenin umrunda değil.

15 Eylül 2024 10:26

Teneffüsler 10 dakika dersler 30 dakika olmalı. Çocukları akşama kadar okula tıkıştırmaktan vazgeçilmeli.

bhdrzn
Şef
15 Eylül 2024 12:41

Ben 2003 2007 seneleri arsında lise okudum 7 ders 5 dk teneffüs arası en uzunu 10 dk ne kavgaya vakit kalırdı ne arkadaşlarla münasebete bu yüzden daha başarılı bir dönem geçirdik sanırım sabahçı grup Anadolu öğlenci grup düz liseydi.Ders işler evimize giderdik.şimdi saçma sapan kfadan uydurma dersler,öğrenciyi sırf okulda tutmak için öğlen arası uzun tenefüsler uzun meslek liseleri için bol kvga vakti

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi