Editörler : E.Kayı Han
14 Eylül 2024 15:44

Kınama Cezası sorun çıkartır mı?

Merhabalar çalıştığım kurumda bana kınama cezası verdiler. Şu an başka bir kuruma atandım istifa için soruşturma sürecinin tamamlanmasını bekliyorum. Bu ceza herhangi bir engel teşkil eder mi acaba? Bilen tecrübeli arkadaşlar yorumda bulunursa müteşekkir olacağım.

14 Eylül 2024 19:25

Kınama nedeni nedir birşey olmaz kınama verip soruşturma nasıl devam ediyor

15 Eylül 2024 17:45

Hiçbir şey olmaz, rahat olunuz...

birgaribanadam
Aday Memur
22 Eylül 2024 23:39

Cevaplar için teşekkürler. Birçok kişi güvenlik soruşturmasının adli yönden yapılan bir soruşturma olduğundan bahsediyor. Şükür onla alakalı bir sıkıntı yok.

Kınama cezası aldığım olay ise dilekçeme istinaden bana soruşturma açtılar dilekçeye cevap vermeden görevini yapmak istemiyor musun gibi ithamlarda bulunarak benimle arası iyi olmayan kişilerin ifadelerini kullanarak verdiler. Hem de en üst derecen aylıktan kesme teklif edip cezam yok diye kınamaya çektiler. Sen görevini yapmadın iş ortada kaldı gibisinden bir şeyler yazmışlar hiç alakası bile yok. Onlar cezayı vermeden iş çoktan bitirilmişti kamu yararı düşünülerek her neyse idare mahkemeye gitsem iptal oluru var gibiydi ama dava için uğraşmak istemedim.

murat_326
Şube Müdürü
23 Eylül 2024 20:34

Kinamaya karşı savunma verdinmi, yani cezan kesinlestimi eğer yargı yolunu kullanıp kazamirsan cezan silinir, kazanamassan 5 yıl siciliinde kalir, uyarı ve kınama pek kötü yönde etkilemiyormus.

birgaribanadam, 3 hafta önce

Cevaplar için teşekkürler. Birçok kişi güvenlik soruşturmasının adli yönden yapılan bir soruşturma olduğundan bahsediyor. Şükür onla alakalı bir sıkıntı yok.

Kınama cezası aldığım olay ise dilekçeme istinaden bana soruşturma açtılar dilekçeye cevap vermeden görevini yapmak istemiyor musun gibi ithamlarda bulunarak benimle arası iyi olmayan kişilerin ifadelerini kullanarak verdiler. Hem de en üst derecen aylıktan kesme teklif edip cezam yok diye kınamaya çektiler. Sen görevini yapmadın iş ortada kaldı gibisinden bir şeyler yazmışlar hiç alakası bile yok. Onlar cezayı vermeden iş çoktan bitirilmişti kamu yararı düşünülerek her neyse idare mahkemeye gitsem iptal oluru var gibiydi ama dava için uğraşmak istemedim.

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi