Editörler : "eskiyara"Pangaea
14 Eylül 2024 22:29

2008 sonrası memur olanların emekli maaşları çok düşük olacakmış.
Sevgili öğretmenlerimiz bu durumdan bir çok memurun haberi bile yok. Emekli maaşlarımız çok komik rakamlar olacak. 5510 sayılı kanun tekrar güncellenmelidir.
15 Eylül 2024 10:17

Evet çok doğru. Yakında emeklilik ile ilgili bir çalışma yapacak hükümet galiba. Mutlaka bunun da düzeltilmesi lazım. 5510 denilen ucube yasadan kurtulmamız gerek.

Sevdim-Seni
Genel Müdür
15 Eylül 2024 11:30

mevcut akp hükümeti 5510'la ilgili asla bir iyileştirme yapmayacak. Erdoğan yıllardır ssk'lılarla memurların ayrımı olmaması lazım dedi durdu sonunda da birleştirdi. Herkes 5510'a tabi.

emekli maaşı da işçiler gibi olacak.

BuAşkFazlaSana, 3 hafta önce

Evet çok doğru. Yakında emeklilik ile ilgili bir çalışma yapacak hükümet galiba. Mutlaka bunun da düzeltilmesi lazım. 5510 denilen ucube yasadan kurtulmamız gerek.

fen-25
Memur
15 Eylül 2024 14:18

günaydınlar...

yıllardır ekşisözlükte yazıyorum.

yeni uyandı millet.

emekli maasına güvenmeyin.

emekli olunca bugünün 10-15 binini ancak alırız.

yatırım yapın ya da asla emekli olmayın.

dost acı söylerrrr

crabnet355
Müsteşar
15 Eylül 2024 14:38

10 bin lira maaş alacağız arkadaşlar o da en düşük emekli aylığı olan 12500 e tamamlanacak.2008 sonrası devlete girenler bağkurlu gibi işlem görüyor

d.zz
Şube Müdürü
15 Eylül 2024 15:44

Evet arkadaşlar ne yazık ki emekli olduğumuzda çok düşük maaş alacağız, en kısa sürede bu konuyu sendikaların gündemine alması gerekiyor

Kagiş
Müsteşar
15 Eylül 2024 17:36

Merak etmeyin arkadaşlar! Seçim ekonomisi denen bir meta oluştu bu memlekette artık; zira genel seçimler yaklaştığında bu konu iktidar adayı olan partilerin seçim vaatleri arasında olacaktır! Bizi seçerseniz sizin emeklilik maaşınızı düzelteceğiz diyeceklerdir. Kademeli emekliliği de gündeme alacaklardır!

Bu işi çözmek zorundalar çünkü işin ucunda iktidar olmak var! ))

15 Eylül 2024 21:12

Ben son seçimde düzenleme yapılır diye bekliyordum ama yapılmadı. Demekki çok da umurlarında değil. Hiç gündeme de getirilmiyor. Sendikalar zaten uyuyor.

Kagiş, 3 hafta önce

Merak etmeyin arkadaşlar! Seçim ekonomisi denen bir meta oluştu bu memlekette artık; zira genel seçimler yaklaştığında bu konu iktidar adayı olan partilerin seçim vaatleri arasında olacaktır! Bizi seçerseniz sizin emeklilik maaşınızı düzelteceğiz diyeceklerdir. Kademeli emekliliği de gündeme alacaklardır!

Bu işi çözmek zorundalar çünkü işin ucunda iktidar olmak var! ))

Sevdim-Seni
Genel Müdür
15 Eylül 2024 23:36

EYT ile birlikte sistem tamamen tıkanmış durumda, gelirinden 3-4 katı gideri var. Açık sürekli hazinden kapatılıyor.

Yiyicilerin çok olduğu mevcut devlet/hükümet sisteminde ben yaptım oldu demeyle düzelecek gibi değil.

Hükümet savuracak halk bedelini en ağır şekilde ödeyecek. Şekil A'da görüldüğü gibi

BuAşkFazlaSana, 3 hafta önce

Ben son seçimde düzenleme yapılır diye bekliyordum ama yapılmadı. Demekki çok da umurlarında değil. Hiç gündeme de getirilmiyor. Sendikalar zaten uyuyor.

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi