Editörler : swat3410
15 Eylül 2024 00:37

Yaşadığım psikiyatrik sorun

6 yıllık polisim abilerim kardeşlerim . hemen hemem 2.yılda mesleğe olan sevgim söndü.şu zamana kadar ekmek parası için çalışıyorum diyebilirim ve çok mutsuzum. Psikiyatri ilaçları da kullanıyorum. ama daha şubeme bildirmedim. çok arada kaldım geri hizmete geçsem eğer biraz olsun rahatlayabilirmiyim diye. Mutsuzluk çok var aklıma çok çok kötü düşüncelerde geliyor özellikle bunlar için ilaç kullanmaya basladım. Şubeme söylediğimde çevremdekilerin düşüncelerini şimdiden düşünmeye baslıyorum.Acaba beni düşük görürlermi diye. Tek isteğim silahın sorumluluğundan kurtulmak taşımayı istemiyorum ya kendime yada baskasına zarar veririm diye. Geri hizmete geçersem eğer belki düzen oluştururum belki biraz mutlu olurum böyle düşünüyorum . şimdi iznim bitti başlama yapmayı hiç istemiyorum . durum çok kötü biraz sabretsemmi napsam bilemedim

Bazıgünler
Aday Memur
15 Eylül 2024 21:17

Öncelikle geçmiş olsun. Her şeyin başı sağlık kimin ne dediğini umursama git tedavini ol.

Yukatuman
Şef
15 Eylül 2024 21:29

Git tedavini ol kimse senden ailenden önemli değil ne derlerse desinler kimsenn hiç bişe deme hakkı yok derlersede ağzılarınn pyını ver dahada laf edemezler

mami5234
Aday Memur
15 Eylül 2024 21:31

çok sağol abi yarın kurum psikoloğuna göndermelerini istemeyi düşünüyorum
Bazıgünler, 3 hafta önce
Öncelikle geçmiş olsun. Her şeyin başı sağlık kimin ne dediğini umursama git tedavini ol.

Bazıgünler
Aday Memur
15 Eylül 2024 21:33

O gördüğün insanlar bir tayine bakar bir daha görmeyeceğin insanlar için sağlığını ihmal etme.

mami5234
Aday Memur
15 Eylül 2024 21:33

sağol abi bende yarın personele gidicem kurum psikoloğuyle görüşmeyi istemek için meslek beni çok etkiledi çok şeyler gördüm deprem bölgesinde ekiplerde inşaAllah iyi olabilirim
Yukatuman, 3 hafta önce

Git tedavini ol kimse senden ailenden önemli değil ne derlerse desinler kimsenn hiç bişe deme hakkı yok derlersede ağzılarınn pyını ver dahada laf edemezler

mami5234
Aday Memur
15 Eylül 2024 21:34

inşaAllah abi inşaAllah sağol destek olduğun için
Bazıgünler, 3 hafta önce
O gördüğün insanlar bir tayine bakar bir daha görmeyeceğin insanlar için sağlığını ihmal etme.

The Rose
Aday Memur
15 Eylül 2024 23:15

Onlar kimki seni düşük görecek kafayı mı yedin toparla kendini

mami5234
Aday Memur
15 Eylül 2024 23:23

teşekkür ederim denicem
The Rose, 3 hafta önce

Onlar kimki seni düşük görecek kafayı mı yedin toparla kendini

police station
Aday Memur
17 Eylül 2024 22:38

mesleğe girmeden önce psikiyatrik bir tedavin/muayenen varsa problem olabilir.

hakan_2006
Daire Başkanı
17 Eylül 2024 22:55

Sağlığın herşeyden önemlidir. Özgüvenini topla ve hastaneye git kimin ne dediği düşündüğü umrunda bile olmasın. Şunu aklından çikarma kardaşım " Düşmez kalkmaz Bir Allah'tır. İnsanın başına herşey gelebilir, Rabbim hayırlı olanı nasip etsin. ve sakın ama sakın yalnız kalma ve silah ile birşeylere kalkışma, aileni düşün. "

Gnrr
Aday Memur
18 Eylül 2024 13:40

Herşeyden, herkesten önce sen iy olmalısın. Bu durumda sana kötü bakan insanlar zor anında yanında olmayacak emin ol. Kurum psikoloğuna gitmene gerek yok. Özel aile için gibi durumların varsa bunu kurum psikoloğu ile paylaştığında anlattıkların bi yerde illaki dilleniyor bu teşkilatta. direk devlet hastanesi psikiyatri bölümüne de gidebilirsin. Test yapıyorlar gerekirse sosyal çalışmacı ile görüşme sağlıyorlar ve anlattıkların orda kalıyor. Doktor görüşme sonunda gerek görürse silahının alınmasını yönünde rapor yazıyor.Durumuna göre de belli sürelerde sizinle gerçekleştiriyor
mami5234, 3 hafta önce
çok sağol abi yarın kurum psikoloğuna göndermelerini istemeyi düşünüyorum

iyilikiyidir01
Daire Başkanı
18 Eylül 2024 18:04

yav niye inatla yasamadığınız şeyleri insanlara mantığınız doğru gördüğü şeyleri öneriyorsunuz.bu adamın yapacağı iş belli emniyetin psikıloğunu arayacak randevu alacak ona derdini anlatacak aldığı hapları gösterecek ertesi gün direk psikolog kurumuna bildirir hastaneye sevk yazısını yazar çalıştığı benim silahını alır psikiyatriye kurula girer kuruldada aynısını anlatınca 6 ay gözlem süreci baslar rahatsızlığının dilime girdiğini anlayınca 6 aysonunda gerekli kararı emniyet e yazarlar .süreç bu ayrıca gih olduğunda zaten kurum değişikliği memleketine tayin hakkın var yani bir hayata başlayacaksın söylemez isen kimse senin ne hap kullandığını ne hastalığımı bilir normal memur olarak devam edersin bir an önce bunu yap .kararını vermissin
Gnrr, 2 hafta önce
Herşeyden, herkesten önce sen iy olmalısın. Bu durumda sana kötü bakan insanlar zor anında yanında olmayacak emin ol. Kurum psikoloğuna gitmene gerek yok. Özel aile için gibi durumların varsa bunu kurum psikoloğu ile paylaştığında anlattıkların bi yerde illaki dilleniyor bu teşkilatta. direk devlet hastanesi psikiyatri bölümüne de gidebilirsin. Test yapıyorlar gerekirse sosyal çalışmacı ile görüşme sağlıyorlar ve anlattıkların orda kalıyor. Doktor görüşme sonunda gerek görürse silahının alınmasını yönünde rapor yazıyor.Durumuna göre de belli sürelerde sizinle gerçekleştiriyor
18 Eylül 2024 18:53

Şimdi Mami, bana desen ki; ben Bursa gibi bir şehirde, polis okulunda, sabah 8 akşam 5, cumartesi pazar tatil, bayram seyran tatil, kışın sıcak yazın serin odada dış göreve gitmeden, okulun yemekhanesinde çıkan yemeği de yedikten sonra çay kahve içe içe çalışmama rağmen mutsuzum, sana bir doktora görün derim.

Bu meslekte psikolojisi bozuk olmayan polis rahatı yerinde olan polistir.

under09
Aday Memur
19 Eylül 2024 22:31

Geçmiş olsun iyi olabilir miyim diye düşünme iyi olacaksın elbette neden olmayasın ?git bildir birimine geri hizmete geç kafanı toparla senden daha önemli hiç birşey yok bu hayatta önce sen sonra ailen

azmah
Genel Müdür
19 Eylül 2024 23:06

Doğrusunu yazmış sen kurum psikoloğuna sevk ederek gerçek psikoloğa sevk etmiş olmuyorsun memura sevk etmiş oluyorsun direkt kendi gidecek hastaneye sen süreci uzatıyorsun

iyilikiyidir01, 2 hafta önce
yav niye inatla yasamadığınız şeyleri insanlara mantığınız doğru gördüğü şeyleri öneriyorsunuz.bu adamın yapacağı iş belli emniyetin psikıloğunu arayacak randevu alacak ona derdini anlatacak aldığı hapları gösterecek ertesi gün direk psikolog kurumuna bildirir hastaneye sevk yazısını yazar çalıştığı benim silahını alır psikiyatriye kurula girer kuruldada aynısını anlatınca 6 ay gözlem süreci baslar rahatsızlığının dilime girdiğini anlayınca 6 aysonunda gerekli kararı emniyet e yazarlar .süreç bu ayrıca gih olduğunda zaten kurum değişikliği memleketine tayin hakkın var yani bir hayata başlayacaksın söylemez isen kimse senin ne hap kullandığını ne hastalığımı bilir normal memur olarak devam edersin bir an önce bunu yap .kararını vermissin

iyilikiyidir01
Daire Başkanı
19 Eylül 2024 23:11

Yav he he saçma sapan ostur ostur ipe diz uydur aynen hastanedeki doktor kuruma yazı yazmaz sağlık kuruluna girmediği sürece osturup osturup duruyorsunuz sağlık kurulu kurum şevki olmadan kaç para alır adamdan bos yere süreç uzayacakmış psikiyatri doktoruna söyleyelim hadi gidip beraber sana na dilecek hangi sistemden nereye yazacak saçma salak konuşup durmayın
azmah, 2 hafta önce

Doğrusunu yazmış sen kurum psikoloğuna sevk ederek gerçek psikoloğa sevk etmiş olmuyorsun memura sevk etmiş oluyorsun direkt kendi gidecek hastaneye sen süreci uzatıyorsun

Gnrr
Aday Memur
20 Eylül 2024 12:05

yoo yaşadığım süreci yazdım aslında. devlet hastanes psikiyatri doktoruyla yaşadığım süreçten sonra doktor kurumuna altı ay silahımın alınması yönünde yazı verdi. yazdığı gün silahım alındı. sonrasında ise kurum beni heyete gönderdi. takipli hasra olduğun için heyet psikiyatri doktorumdan görüş aldı raporlarını incelede. tekrardan benimle görüşmeye gerek duymadan doktorun ilk yazdığı raporu onayladılar. hiç de osurmadan bizzat yaşamadın bu süreci. egm psikoloğuna gidilmez demedim ben zaten. gidip de ona anlatmaya gerek yok dedim. saygısızlaşmadan önce keşke yazdığımı idrak etmeye çalışsaydınız
iyilikiyidir01, 2 hafta önce
Yav he he saçma sapan ostur ostur ipe diz uydur aynen hastanedeki doktor kuruma yazı yazmaz sağlık kuruluna girmediği sürece osturup osturup duruyorsunuz sağlık kurulu kurum şevki olmadan kaç para alır adamdan bos yere süreç uzayacakmış psikiyatri doktoruna söyleyelim hadi gidip beraber sana na dilecek hangi sistemden nereye yazacak saçma salak konuşup durmayın
Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi