Editörler : "eskiyara"Pangaea
16 Eylül 2024 10:22

Bakanlık görevlendirmesi yüzünden mağduriyet

Merhaba arkadaşlar okulunda 24 saat derse giriyorum norm fazlasıyım bir arkadaş yıllardır bakanlık görevlendirmesiyle okula gelmiyor 6 ayda bir görevlenirmesini yeniletiyor kendisi norm hesaplanırken okul kadrosunda ama fiilen yıllardır yok ortada. Benim bu durumda yapabileceğim bir şey var mı?

16 Eylül 2024 10:30

ilk başta sevgili zeynep kıskanma

aselzeynep
Aday Memur
16 Eylül 2024 10:35

Neyi kıskanacağım anlamadım bu sence kıskanılacak bir durum mu? Arkadaş görevlendirme çıkarttç

aselzeynep
Aday Memur
16 Eylül 2024 10:38

Aynı anda iki yerde birden norm işgal ediyorsa ve bu birilerini olumsuz etkiliyor da buna kıskanmak değil mağdur olmak denir!

aselzeynep, 3 hafta önce

Neyi kıskanacağım anlamadım bu sence kıskanılacak bir durum mu? Arkadaş görevlendirme çıkarttç

16 Eylül 2024 10:56

iki yerde norm işgal etmez bir tek senin olduğun kurumda ediyor adı üstünde görevlendirme

ayrıca işgal ne demek ? olumsuz bir kelime seçimi

aselzeynep, 3 hafta önce

Aynı anda iki yerde birden norm işgal ediyorsa ve bu birilerini olumsuz etkiliyor da buna kıskanmak değil mağdur olmak denir!

imrancuhadar
Memur
16 Eylül 2024 11:49

Bulunduğu yerdeki kadro işgal ediliyor tabi ki. Çok istiyorsa görevlendirme yerine tayin istesin.

aselzeynep
Aday Memur
16 Eylül 2024 12:03

Kesinlikle öyle.

imrancuhadar, 3 hafta önce

Bulunduğu yerdeki kadro işgal ediliyor tabi ki. Çok istiyorsa görevlendirme yerine tayin istesin.

freef
Daire Başkanı
16 Eylül 2024 13:07

Gittiği kurumu da bunun için boş göstermiyorlardır. 2 yeri birden mağdur ediyor demek.

Ddevran
Genel Müdür
16 Eylül 2024 13:08

Hocam bunun kesin çözümü var ama kimse kadrosunu oradan almaz torpil derler bizim yorelerde buna bizdede var 8 yildir kitap incelemede gören duyan yok ama kadrosu bizde bu yüzden en iyi hocalarımızın biri norm fazlası olarak başka okula gitti

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
16 Eylül 2024 15:20

Yandaş seni

blackdesert, 3 hafta önce

ilk başta sevgili zeynep kıskanma

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi