Editörler : crops35
16 Eylül 2024 20:20

KPSS Ortaöğretim 72-74 Puanla Temizlik Personeli Olarak Atanmak Çok Mu Zor?

Dün ortaöğretim kpss'ye girdim hesaplayınca 72-74 arası bir puan alıyorum.Bu puanla herhangi bir ilde temizlik personeli olarak çalışabilirim,atanmam çok mu zor?Aynı zamanda üniversiteye hazırlanıyorum,bu süreçte 1 sene sözleşmeli olarak çalışsam bile yeter kendi paramı çıkaracak kadar.

Produss
Daire Başkanı
17 Eylül 2024 07:45

Hizmetli olarak atanmanız zor

birogrencikız
Aday Memur
17 Eylül 2024 09:17

Açıktan atamalar?

Produss, 4 hafta önce

Hizmetli olarak atanmanız zor

Produss
Daire Başkanı
17 Eylül 2024 09:24

o da zor hocam.

birogrencikız, 4 hafta önce

Açıktan atamalar?

Ugur2819
Aday Memur
17 Eylül 2024 10:19

76-77 puanla defalarca atandım.Lakin şöyle bir detay var, açıktan atamalarının yedek listelerini iyi takip etmeniz lazım.Mesela 2 sene önce karabük üniversitesi hizmetli ve güvenlik personeli alımı için 7 yedek liste yayınladı.son listede 74 küsüre kadar düştü puanı.Sadece sürekli kontrol etmeniz lazım birde biraz beklemeniz lazım.Yakon gelecekte zor ama sabredip takip ederseniz 1 yıla kadar atanmanız muhtemel

birogrencikız
Aday Memur
17 Eylül 2024 16:55

Teşekkürler moral oldu 😅 Siz nereden takip etmiştiniz bu açıktan atamaları?Kamu ilan,burası ve işkur paylaşıyor gördüğüm kadarıyla başka bilmiyorum.Bir de mesela Ankara Çankaya belediyesine 69-70'le giren gördüm,büyük il küçük il demeden şansı denemek lazım anlaşılan?

Ugur2819, 4 hafta önce

76-77 puanla defalarca atandım.Lakin şöyle bir detay var, açıktan atamalarının yedek listelerini iyi takip etmeniz lazım.Mesela 2 sene önce karabük üniversitesi hizmetli ve güvenlik personeli alımı için 7 yedek liste yayınladı.son listede 74 küsüre kadar düştü puanı.Sadece sürekli kontrol etmeniz lazım birde biraz beklemeniz lazım.Yakon gelecekte zor ama sabredip takip ederseniz 1 yıla kadar atanmanız muhtemel

Yasin712001
Aday Memur
18 Eylül 2024 01:08

https://kamuilan.sbb.gov.tr/ burdan takip edebilirsin ancak ben alımların 2022kpssye göre daha az olacağını zannediyorum çünkü seçim yok, tasarruf tedbirleri var. sen yine de başvurunu yap yaptığın başvuruları takip et 15.yedekten 10 ay sonra girdim ben.

Ugur2819
Aday Memur
18 Eylül 2024 11:35

Kamu ilan ve ösym takip etsen yeterli.Morelini bozma ve alım yapan yerlerin yedek listesinde isen sürekli o siteyi takip et.İlk ilandan sonra artık sürekli o siteyi takip etmen lazım.Bazı üniler yedekten size çıktı diye arar ,bazıları takibi size bırakır artık

birogrencikız, 4 hafta önce

Teşekkürler moral oldu 😅 Siz nereden takip etmiştiniz bu açıktan atamaları?Kamu ilan,burası ve işkur paylaşıyor gördüğüm kadarıyla başka bilmiyorum.Bir de mesela Ankara Çankaya belediyesine 69-70'le giren gördüm,büyük il küçük il demeden şansı denemek lazım anlaşılan?

birogrencikız
Aday Memur
19 Eylül 2024 13:45

Anladım teşekkür ederim

Ugur2819, 4 hafta önce

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi