Editörler : "eskiyara"Pangaea
17 Eylül 2024 08:56

Ders kitabının eksikliği

Merhaba hocalarım. Lise kademesinde İngilizce öğretmeni olarak çalışıyorum. Bu yıl okula her sınıftan ya çalışma kitabı ya ders kitabı eksik gönderilmiş. Ayrıca öğretmen klavuz kitabı da yok. Kitabın içeriği değiştiği için mutlaka olması gerekiyor. Okul açılalı iki hafta olacak idareyle konuştum ancak benlik değil ilçe yollaması lazım dedi. Bu durumda ne yapmam lazım

anelka0101
Memur
17 Eylül 2024 12:22

Kendi Eba'nıza girin hocam. Dersler bölümüne girip kaöıncı sınıfa giriyorsanız seçin. Öğretmen kitabı orada var. Oradan çıktı alabilirsiniz isterseniz

cinin
Şef
17 Eylül 2024 13:17

Hocam çıktı alabilirim ama nasıl ki okulda masa sıra tahta olması gerekiyor bu kitabın da bana teslim edilmesi gerekiyor (ki ingilizce branşında günlük plan verilmeme sebebi bu kitap) hadi ben çıktı aldım çocuklar nasıl çıktı alsın tek tek onlarınki de eksik. bu konuda ne yapmam lazım il

anelka0101, 2 hafta önce
Kendi Eba'nıza girin hocam. Dersler bölümüne girip kaöıncı sınıfa giriyorsanız seçin. Öğretmen kitabı orada var. Oradan çıktı alabilirsiniz isterseniz

iteacher
Memur
17 Eylül 2024 13:23

Bunu buraya yazacağınıza okulunzdaki ders kitabı komisyonuna bildirmelisiniz:)

17 Eylül 2024 13:26

çoğu öğretmen umursamıyor klavuz kitabı idare istemiş mi diye

bulaşşıkk
Memur
17 Eylül 2024 13:44

Hocam Türkiye yüzyılında yeni muhteşem maarif modelimizle artık kitaptan ders işlemeye gerek yok. Her şey o kadar mükemmel ki artık kitaba filan ihtiyaç duymuyoruz.

cinin
Şef
17 Eylül 2024 14:16

Komisyondan öte idareye söyledim durumu zaten yazdığımı okumanı öneririm öncelikle

iteacher, 2 hafta önce

Bunu buraya yazacağınıza okulunzdaki ders kitabı komisyonuna bildirmelisiniz:)

cinin
Şef
17 Eylül 2024 14:18

Bu sene tüm geçmiş senelerden farklı ve yoksun başladı sanki

bulaşşıkk, 2 hafta önce

Hocam Türkiye yüzyılında yeni muhteşem maarif modelimizle artık kitaptan ders işlemeye gerek yok. Her şey o kadar mükemmel ki artık kitaba filan ihtiyaç duymuyoruz.

cinin
Şef
17 Eylül 2024 14:23

Okula kitap gelmeme gibi bir sorun yaşamamıştım daha önce. Bu sene tüm geçmiş senelerden farklı ve yoksun başladı sanki

bulaşşıkk, 2 hafta önce

iteacher
Memur
17 Eylül 2024 16:12

İdare ile konuştum yazmışsınız. Okul idaresi kitap komisyonu oluşturur dolayısı ile onlarla halletmeniz lazım. Anlatamamışsınız:)

cinin, 2 hafta önce

Komisyondan öte idareye söyledim durumu zaten yazdığımı okumanı öneririm öncelikle

cinin
Şef
17 Eylül 2024 21:59

Okulda idareden daha üst bir kurul komisyon makam mevki olmadığını biliyorsunuz değil mi adam kendi uğraşmadığı iş için komisyonla mı uğraşsın idare ve okul ötesi bir şeyden bahsediyorum anlama problemi mi var

iteacher, 2 hafta önce

İdare ile konuştum yazmışsınız. Okul idaresi kitap komisyonu oluşturur dolayısı ile onlarla halletmeniz lazım. Anlatamamışsınız:)

iteacher
Memur
18 Eylül 2024 16:41

Okul idaresi ücretsiz kitap dağıtım komisyonu kurar ve bütün işlemleri onlar yapar. Eksik ya da fazla kitap işlemlerini. Dolayısı ile eksik kitabınız varsa kitap komisyonuna söylemeniz lazım. Haa sizin okulda işler farklı ilerlerse bilemem. Yasal prosedür bu şekilde. Sorun sizde bende değil. Yazdıklarımı anlamanız için Einstein olmanıza gerek yok:)

cinin, 2 hafta önce

Okulda idareden daha üst bir kurul komisyon makam mevki olmadığını biliyorsunuz değil mi adam kendi uğraşmadığı iş için komisyonla mı uğraşsın idare ve okul ötesi bir şeyden bahsediyorum anlama problemi mi var

hoca7979
Aday Memur
19 Eylül 2024 18:30

Ortada dinleme dosyası yok kitap var al sana sorun

cinin
Şef
20 Eylül 2024 08:31

Dinleme dosyaları yine lüx elektriğin olmadığı bir okulda olunca. Ama ders kitabı yok yani okul başlaylı 3hafta oldu ne öğrenciliğimde ne öğretmenliğimde böyle bir şeyle karşılaşmadım. Matematik Fizik gibi tahtaya yaz anlat gibi bir branşta değil İngilizce. Cimer?e yazmayı düşünüyorum artık

hoca7979, 2 hafta önce
Ortada dinleme dosyası yok kitap var al sana sorun
Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi