Editörler : cihan27E.Kayı Han

mıcheal owen
Daire Başkanı
10 Ekim 2024 22:14

kısmetse asgari ücrete 12 aylık tüfe oranına yakın bir zam gelir diye düşünüyorum %35-%40 civarı .

Qovboypolis01
Şube Müdürü
11 Ekim 2024 07:17

Kesinlikle 22 bini geçmeyecek. 23 bin hayali kurmayın.

laciwert, 3 gün önce

23bin 84Lira olacak. Fazlasını bekleyen hayal kurar. Memur ve emekliye de bu civarda verilmiş olaca

11 Ekim 2024 13:35

Mehmet Şimşek ekonomi bakanı olduğu sürece asgari ücrete yüksek zam bekleyenler kendilerini buğday ambarında sanıyor :)) Bu kadar sıkı para politikası varken millet hangi akılla asgari ücret 23 bin olacak diyor. Asgari ücret eğer sayın cumhurbaşkanı inisiyatif kullanırsa en fazla 22 bin olacaktır. Bence Mehmet Şimşeke kalsa 20 bin olur en fazla ve olması gereken de budur bana göre. Çünkü sayın bakan da biliyor ki asgari ücrete zam enflasyonu zıplatır. Bu yüzden sayın Mehmet Şimşek en doğrusunu düşünür diyorum.

Kalet
Daire Başkanı
11 Ekim 2024 20:11

Hem para bas hem sıkı para politikası. Geçiniz efendim.

tegmen-kayzer, 2 gün önce

Mehmet Şimşek ekonomi bakanı olduğu sürece asgari ücrete yüksek zam bekleyenler kendilerini buğday ambarında sanıyor :)) Bu kadar sıkı para politikası varken millet hangi akılla asgari ücret 23 bin olacak diyor. Asgari ücret eğer sayın cumhurbaşkanı inisiyatif kullanırsa en fazla 22 bin olacaktır. Bence Mehmet Şimşeke kalsa 20 bin olur en fazla ve olması gereken de budur bana göre. Çünkü sayın bakan da biliyor ki asgari ücrete zam enflasyonu zıplatır. Bu yüzden sayın Mehmet Şimşek en doğrusunu düşünür diyorum.

Toplam 64 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi