Editörler : Pangaea

Sanaylin
Aday Memur
12 Ekim 2025 21:04

ben 2 yil once sormustum. ayni cevap. yani gizli bir yonlendirme yok. bu cevapla gecistiyorlar. cunku yasal olarak aciklayamiyorlar.
drerman, 4 hafta önce
aynı yönetmeliğin ilgili maddesine bizde dilekçe verdik aynı cevaplar veriliyor. sanki bir alım olacakta ilana bakın diyor. üstü kapalı alım olacak iması mı tuhaf ama gerçek

Sanaylin
Aday Memur
12 Ekim 2025 21:06

ben 2023 de cimer uzerinden yazidigim dilekceye hic sizin yazdiginiz gibi istersek uygulariz istersek uygulamayiz gibi bir aciklama degil. bana ve diger magdurlara yazdiklari klasik cevap memur alimlarini takip edin. konu basligini acan kisi yuzyuze gidip konustugunda bile aciklayamamislar. demekki sizin yazdiginiz gibi keyfi bakis yok. bir yerde hata var ve aciklayamiyorlar
Braweheart01, 4 hafta önce

madde 11 de en fazla ibaresi var . O zaman 0 kullnma hakkı var çünkü en fazla ibaresi koymuşlar.

Şöyle olmalı her atama döneminde en az yüzde 2 en fazla yüzde 3 oranında açıktan atama kontenjanıo verilmelidir demesi lazımdı ya da tek yüzde olsun her atama döneminde yüzde 2 oranında açıktan atama yapılmalıdır ibaresi olsa davayı kazanırdın. en fazla ibaresi olunca açıktan atama yapma zorunluluğu doğmuyor

alfa28
Aday Memur
13 Ekim 2025 19:43

Hocam şu anda hangi aşamadasınız. Ya da süreci bıraktınız mı? Ne planlıyorsunuz? Benim durum olumlu olumsuz gelişme gösterdikçe buradan paylaşacağım.

Sanaylin, 4 hafta önce
ben 2 yil once sormustum. ayni cevap. yani gizli bir yonlendirme yok. bu cevapla gecistiyorlar. cunku yasal olarak aciklayamiyorlar.

alfa28
Aday Memur
13 Ekim 2025 19:48

Bugün itibarı ile bir siyasi parti il başkanı ile görüştüm ve bilgilerimi istedi. İl milli eğitim müdürü ile görüştüğünü ve beni. Bilgilerimi ona attığı bilgisini iletti sonra bana. Olur olmaz bilmem ben üzerime düşeni yapıyorum sadece. Umarım da emsal bir şey olur. Normal başvuru bakanlığa yapıldı. Siyasi olarak İl Mem?e iletildi. Sonrası olumsuz çıkarsa mahkeme süreci de olacak. Ben devam edeceğim gidebildiği yere kadar.

Sanaylin
Aday Memur
13 Ekim 2025 21:00

ben 2019 da baska kuruma ogretmen kadrosuyla kurumlar arasi gecis yaptim. ve simdi tekrar meb e gecis icin kurumlararasi gecisi bekliyorum ama 2019 dan beri cimerede yazsam il memledd gorussem tek cevap meb personel sayfasini takip edin. buarada calistigim kurumdada ogretmen kadrosundayim. hatta bu sene uzman ogretmenlik egitimlerimide tamamladim. yani unvanim farkli olupta meb e gecme durumu degilim.
alfa28, 4 hafta önce

Hocam şu anda hangi aşamadasınız. Ya da süreci bıraktınız mı? Ne planlıyorsunuz? Benim durum olumlu olumsuz gelişme gösterdikçe buradan paylaşacağım.

Sanaylin
Aday Memur
13 Ekim 2025 21:02

umarim ise yarar ama benim anladigim meb bakanlik aciktan atama ve kurumlar arasini acmadigi surece gecis yok gibi. mahkeme belki biraz daha gercekci bir yontem gibi
alfa28, 4 hafta önce

Bugün itibarı ile bir siyasi parti il başkanı ile görüştüm ve bilgilerimi istedi. İl milli eğitim müdürü ile görüştüğünü ve beni. Bilgilerimi ona attığı bilgisini iletti sonra bana. Olur olmaz bilmem ben üzerime düşeni yapıyorum sadece. Umarım da emsal bir şey olur. Normal başvuru bakanlığa yapıldı. Siyasi olarak İl Mem?e iletildi. Sonrası olumsuz çıkarsa mahkeme süreci de olacak. Ben devam edeceğim gidebildiği yere kadar.

buraközeleğitim
Müsteşar
20 Ekim 2025 08:48

Geri dönme sürecinde olan arkadaşlara allah yardımcı olsun diliyorum ki bir an önce başlarlar.

Toplam 47 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi